Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w weekend są adopcje w galerii częstochowskiej, fundacja Elpis je prowadzi, dostałam pozwolenie na przyjście z Diegiem, no ale musiałby się ktos w nim zakochac.. zawsze jakaś szansa.

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety.. wszyscy tylko litościwie patrzeli. Diego w czwartek zmienia tymczas, od dzisiaj dwa dni będzie u mnie. Pojedzie do Brzegu koło Wrocławia. Nadal pilnie musimy szukać domku, ale stałego..

Posted

storozak napisał(a):
To jak Diego będzie teraz w okolicach Wrocławia to może mu ogłoszenia na dolnośląskie i Wrocław zrobić??

Tak, dokładnie. Trzeba będzie sie 'przerzucić' na tamta okolicę, i mam nadzieję ze więcej osób go wtedy zobaczy. Wrocław jest duży i automatycznie są większe szanse :)

edit: teraz jak Diego będzie u mnie 2 dni to nacyka mu jakiieś fotki w plenerze, mam fajną chustkę z napisem szukam domu, może jak go tak odpicuje hehe to będą ogłoszenia ciekawsze. I stworzę też jakiś nowy tekst..

Posted

No profesjonalna to nie będzie na pewno hehe ale zrobie co w mojej mocy. Diego już u mnie, trochę zdziwiony chłopak i niespokojny, ale jest ok.. strasznie chce się przytulać :)

Posted

olalolaa napisał(a):
No profesjonalna to nie będzie na pewno hehe ale zrobie co w mojej mocy. Diego już u mnie, trochę zdziwiony chłopak i niespokojny, ale jest ok.. strasznie chce się przytulać :)

Jak będą fotki i tekst, to mogę wykupić dla Diega pakiecik ogłoszeń na jakimś bazarku.

Czy On jest u Ciebie w Częstochowie?

Posted

ilmina napisał(a):
Jak będą fotki i tekst, to mogę wykupić dla Diega pakiecik ogłoszeń na jakimś bazarku.

Czy On jest u Ciebie w Częstochowie?

Tak w Częstochowie :) Odwiedzisz Nas? :)

Posted

ilmina napisał(a):
Ola, może jutro się uda. Może nie będzie tak padać.

Przełożony 'wyjazd' to na pewno jakos się uda ;)
Dieguś pojedzie w piątek wieczorem albo w sobotę rano, ustaliłam z Ewą która będzie się nim opiekować, że tak będzie najlepiej, bo ona teraz ma praktyki i cały dzień jej nie ma, ja jeszcze jakoś dam radę go przetrzymać.

Posted

Na wydarzeniu wrzuciłam kilka zdjęć Diega ;) Niestety nie miałam jak porobić mu jakiś ładnych, miałam tylko telefon, mój aparat dawno nie działa, a osoba od której pożyczam w razie takich przypadków akurat wyjechała :(

Posted

Jak ostatnio rozmawiałam z opiekunką to bez problemów ;)
Od wczoraj probuje coś pisac, jakiś tekst, i cos mi nie wychodzi.
Co myslicie o takim ogloszeniu gdzie Diego opowiadalby o sobie? Juz duzo na pewno takich jest, ale innego pomyslu teraz nie mam..

Posted

Można spróbować:) Może kogoś chwyci za serce taki tekst. W takim tekście powinna znajdować się też informacja, o tym że brak nogi w niczym Psiakowi nie przeszkadza. Bo wydaję mi się, że to może być dla ludzi problem. Czy może chodzić po schodach, biegać itd.

Posted

ja swoim psom też piszę takie w psiej pierwszej osobie, ale czy sa skuteczne to cięzko powiedzieć ;|

tu na pewno złapie za serce ("nie jestem kaleką, ty nim jestes emocjonalnie jesli przeszkadza Ci mój brak nogi")

Posted

MTD napisał(a):
ja swoim psom też piszę takie w psiej pierwszej osobie, ale czy sa skuteczne to cięzko powiedzieć ;|

tu na pewno złapie za serce ("nie jestem kaleką, ty nim jestes emocjonalnie jesli przeszkadza Ci mój brak nogi")

Ooo mocne :D ale racja, takie słowa mogą dotrzeć..

Posted

olalolaa napisał(a):
Ooo mocne :D ale racja, takie słowa mogą dotrzeć..

lubię mocne ogłoszenia, ale czasem dostaje mi się po łbie za nie :cool3: odpowiedzi tez sa mocne :eviltong: