olalolaa Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 w weekend są adopcje w galerii częstochowskiej, fundacja Elpis je prowadzi, dostałam pozwolenie na przyjście z Diegiem, no ale musiałby się ktos w nim zakochac.. zawsze jakaś szansa. Quote
storozak Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 To ja trzymam kciuki. Może jak go ktoś zobaczy na żywo - w sensie, że nie ze zdjęcia to się zakocha... Quote
olalolaa Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 storozak napisał(a):To ja trzymam kciuki. Może jak go ktoś zobaczy na żywo - w sensie, że nie ze zdjęcia to się zakocha... Też właśnie na to liczę.. Quote
ilmina Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Melduję się i Diega :) Będę zaglądała i w wolnej chwili przewertuję cały wątek. Quote
storozak Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Jak tam po prezentacji w galerii?? Zakochał się ktoś w Diegusiu:) Quote
olalolaa Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Niestety.. wszyscy tylko litościwie patrzeli. Diego w czwartek zmienia tymczas, od dzisiaj dwa dni będzie u mnie. Pojedzie do Brzegu koło Wrocławia. Nadal pilnie musimy szukać domku, ale stałego.. Quote
storozak Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 To jak Diego będzie teraz w okolicach Wrocławia to może mu ogłoszenia na dolnośląskie i Wrocław zrobić?? Quote
olalolaa Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 storozak napisał(a):To jak Diego będzie teraz w okolicach Wrocławia to może mu ogłoszenia na dolnośląskie i Wrocław zrobić?? Tak, dokładnie. Trzeba będzie sie 'przerzucić' na tamta okolicę, i mam nadzieję ze więcej osób go wtedy zobaczy. Wrocław jest duży i automatycznie są większe szanse :) edit: teraz jak Diego będzie u mnie 2 dni to nacyka mu jakiieś fotki w plenerze, mam fajną chustkę z napisem szukam domu, może jak go tak odpicuje hehe to będą ogłoszenia ciekawsze. I stworzę też jakiś nowy tekst.. Quote
storozak Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Profesjonalna sesja zdjęciowa to jest super pomysł:D Do tego nowy tekst i telefony się rozdzwonią! Quote
olalolaa Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 No profesjonalna to nie będzie na pewno hehe ale zrobie co w mojej mocy. Diego już u mnie, trochę zdziwiony chłopak i niespokojny, ale jest ok.. strasznie chce się przytulać :) Quote
ilmina Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 olalolaa napisał(a):No profesjonalna to nie będzie na pewno hehe ale zrobie co w mojej mocy. Diego już u mnie, trochę zdziwiony chłopak i niespokojny, ale jest ok.. strasznie chce się przytulać :) Jak będą fotki i tekst, to mogę wykupić dla Diega pakiecik ogłoszeń na jakimś bazarku. Czy On jest u Ciebie w Częstochowie? Quote
olalolaa Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 ilmina napisał(a):Jak będą fotki i tekst, to mogę wykupić dla Diega pakiecik ogłoszeń na jakimś bazarku. Czy On jest u Ciebie w Częstochowie? Tak w Częstochowie :) Odwiedzisz Nas? :) Quote
ilmina Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 olalolaa napisał(a):Tak w Częstochowie :) Odwiedzisz Nas? :) Bardzo chętnie:razz:, tylko mogę dopiero dzisiaj po 17. Quote
olalolaa Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 ilmina napisał(a):Bardzo chętnie:razz:, tylko mogę dopiero dzisiaj po 17. Nie ma problemu, jestem w domu :) dzwon jak coś -502780120. Quote
ilmina Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 olalolaa napisał(a):Nie ma problemu, jestem w domu :) dzwon jak coś -502780120. Ola, może jutro się uda. Może nie będzie tak padać. Quote
olalolaa Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 ilmina napisał(a):Ola, może jutro się uda. Może nie będzie tak padać. Przełożony 'wyjazd' to na pewno jakos się uda ;) Dieguś pojedzie w piątek wieczorem albo w sobotę rano, ustaliłam z Ewą która będzie się nim opiekować, że tak będzie najlepiej, bo ona teraz ma praktyki i cały dzień jej nie ma, ja jeszcze jakoś dam radę go przetrzymać. Quote
olalolaa Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Na wydarzeniu wrzuciłam kilka zdjęć Diega ;) Niestety nie miałam jak porobić mu jakiś ładnych, miałam tylko telefon, mój aparat dawno nie działa, a osoba od której pożyczam w razie takich przypadków akurat wyjechała :( Quote
MTD Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 jak się ma pies w nowym domu tymczasowym? daje sobie radę? Quote
olalolaa Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Jak ostatnio rozmawiałam z opiekunką to bez problemów ;) Od wczoraj probuje coś pisac, jakiś tekst, i cos mi nie wychodzi. Co myslicie o takim ogloszeniu gdzie Diego opowiadalby o sobie? Juz duzo na pewno takich jest, ale innego pomyslu teraz nie mam.. Quote
storozak Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Można spróbować:) Może kogoś chwyci za serce taki tekst. W takim tekście powinna znajdować się też informacja, o tym że brak nogi w niczym Psiakowi nie przeszkadza. Bo wydaję mi się, że to może być dla ludzi problem. Czy może chodzić po schodach, biegać itd. Quote
MTD Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 ja swoim psom też piszę takie w psiej pierwszej osobie, ale czy sa skuteczne to cięzko powiedzieć ;| tu na pewno złapie za serce ("nie jestem kaleką, ty nim jestes emocjonalnie jesli przeszkadza Ci mój brak nogi") Quote
olalolaa Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 MTD napisał(a):ja swoim psom też piszę takie w psiej pierwszej osobie, ale czy sa skuteczne to cięzko powiedzieć ;| tu na pewno złapie za serce ("nie jestem kaleką, ty nim jestes emocjonalnie jesli przeszkadza Ci mój brak nogi") Ooo mocne :D ale racja, takie słowa mogą dotrzeć.. Quote
MTD Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 olalolaa napisał(a):Ooo mocne :D ale racja, takie słowa mogą dotrzeć.. lubię mocne ogłoszenia, ale czasem dostaje mi się po łbie za nie :cool3: odpowiedzi tez sa mocne :eviltong: Quote
storozak Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Diegusiu jak Ci w nowym domku?? Może już czas zamówić ogłoszenia?? Quote
Recommended Posts