Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olalolaa napisał(a):
Diego ma już ściągnięte szwy, w środę idzie na kontrolę.
Charakter mu się nie zmienił, nie usiedzi w miejscu, łazi za kotem, towarzyszy babci w kuchni, na dworze ze wszystkimi psami się bawi, nie kuleje podobno, radzi sobie super na trzech łapkach.
Niedługo postarają się zrobić mu sesję zdjęciową i trzeba będzie ruszyć pełną parą z ogłoszeniami.

Zdjęcia, zdjecia !

• 2 weeks later...
Posted

To ja wracając do tematu ogłoszeń:D Trzymam jeden pakiet dla Diega, mam czas do środy, żeby podać informacje i zdjęcia. Może do tego czasu uda się coś ustalić.

Posted

Dzisiaj w końcu byłam u Diego z koleżanka która zrobiła mu super zdjęcia :)
On jest taki kochany.. cały czas popiskiwał z radości, rozdawał buziaki.. cieszył się niesamowicie. Ma super puszystą i milutką sierść, troszkę przytył i wygląda w końcu tak zdrowo :) Nie robi żadnych problemów, poza tym że czasem załatwi się w domu.. nie wiadomo dlaczego, zaraz po spacerze. Nie dawali mu do zrozumienia że źle robi i poprosiłam dzisiaj żeby próbowali go tego oduczyć.

Wrzucam Diegusia :)

Posted

Zwykły pies o niezwykłym sercu?
Raczej nie, on jest cały jedyny w swoim rodzaju.
Przeszedł tyle, że każdy pomyślałby tylko - pies z traumami, nieufny, wycofany i problematyczny.
Ale to właśnie Diego.
Jego historia jest nam znana od momentu wypadku, po którym trafił do schroniska.
Przeszedł amputację ogonka, został z niewładną łapką po czym znalazł dom..
Miało być to szczęśliwe zakończenie ale niestety nie było.
Został oddany z powodu krwawiącej łapy.. po powrocie do schroniska nie było już ratunku - i ona musiała być amputowana.
Teraz Diego wyczekuje swojego domu będąc w tymczasowym.
Jest oddany, radosny i kochany, non stop chciałby całować ,cieszy się każdą chwilą spędzoną z człowiekiem.
Jest w pełni sprawny - biega po schodach, skacze, brak łapy zauważają tylko ludzie.
Bez problemu akceptuje inne zwierzęta.
Diego jest półtorarocznym , zdrowym psem , który chce w końcu zakończyć swoją tułaczkę i na dobre i złe pokochać jedyną rodzinę.
Zaadoptuj, pokochaj tego mądrego psa i zyskaj uroczego towarzysza na długie lata.

Nie wiem czy to dobre.. cos poprawic?