bonika Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 CUDNA I PRZEKOCHANA :loveu: Astusia na pierwszą ! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
siwucha Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 jesli chodzi o aste uwazam ze to naprawde madry pies-najpierw spala u mnie na lozku, pozniej jak jej juz na to nie pozwolilam zrozumiala bez problemu i przeniosla sie do kojca, jest pelna energii ale tylko wtedy gdy sie nia ktos zajmuje-kiedy przestaje sie zwracac na nia uwage idzie sobie lezec i zachowuje sie jakby jej nie bylo, nie szczeka jak sie wychodzi-troszke piszczy ale przestaje, mysle ze bylaby odpowiednia dla kazdego kto nie ma w domu innych zwierzat-zarowno dla starszych jak i dla dzieci-poniewaz jest naprawde posluszna:) jesli chodzi o inne zwierzeta , jak pan adam wczesniej mowil nie lubi kotow<ale osobiscie tego nie sprawdzalam>, jesli chodzi o inne psy to czasem faktycznie nie zwraca na nie uwagi, czasem ucieka a czasem szczeka i piszczy-nie sadze zeby byla w stanie ugrysc jakiegos psa<czlowieka na pewno nie> ale na niektore nie jest obojetna i ciezko przewidziec ktorego bedzie tolerowac ktorego nie-mam nadzieje ze to wyczerpujaca odpowiedz:) Quote
siwucha Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 poza tym je praktycznie wszytsko co jej sie daje, i nie trzeba jej wyprowadzac za czesto <3,4 razy dziennie> i nie zalatwia sie w domu:)lubi chodzic na dluzsze spacery ale bez nich tez potrafi sie obejsc...mysle ze jest odpowiednia dla kazdego kto ja pokocha i bedzie sie o nia troszczyc:) Quote
Asior Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Jagienka napisał(a):Asior i jeszcze do tej pory było video do ściagnięcia ze strony TV kraków, ale przestali uaktualniać. no wiem własnie :) Quote
sugarr Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Czy widział ktoś kundla?! Ja właśnie weszłam do domu :cool1: Jak Asta wypadła?? Aaaaa czekamy na wieści od siwuchy :loveu: Znowu nie ma odcinka na stronie.. Może jeszcze dadzą, napisałam im maila. Quote
black sheep Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Coś się im popiepszyło na tej stronie, ciągle jest ten sam odcinek kundla... : ( Quote
Jagienka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Asta w kundlu wypadła świetnie, była przegrzeczna, pan kamerzysta cały czas ją pokazywał, jej smutne oczy... I NIC!!!! :cry: :cry: :cry: [SIZE=2]Zero, ani jednego telefonu... Prosimy o zastanowienie się nad transportem do Rzeszowa do czwartku, bo w czwartek siwucha wraca do domu i nie ma zmiłuj... Od nowego roku sunia już nie może byc u siwuchy... Ania dała z siebie wszystko, naprawde, za co bardzo jej dziękuje!!!! :Rose: I jeszcze chciałam zapytac czy Asta jest na aukcji wyróżnionej?? I chyba inne zdjęcia i tekst aktualny, ja napisze cos jutro mądrego i błagam o wyróżnione allegro... koszt 16 zł. Quote
sugarr Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 O BOZE NIE!! :placz: :placz: Dziekuje wam dziewczyny za wszystko.. I tulaczka Asty trwa dalej.. A ja juz siedzialam i wyobrazalam sobie jak z nia jedziecie do nowego domu, jak przekazujecie ten ogromny kosz i po prostu widzialam zdziwione miny nowych wlascicieli na jego widok. Naprawde bylam PEWNA ze Asta dzis znajdzie nowy, cudowny dom:placz: :placz: Quote
siwucha Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 asta byla naprawde rewelacyjna...slodka grzeczna zero szczekania czy agresjii, w sumie ja bylam bardziej zdenerwowana niz ona...no ale coz..niestety...zostawilysmy tam telefon ale nie sadze zeby cos z tego wyszlo...zostaje jeszcze gazeta, cały czas mam nadzieje ze znajdzie dom... ale niestety trzeba sie zastanowic juz nad transportem....:(:(:( Quote
Camara Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 dziewczyny... z GW jest bardzo krucho :shake: znowu w tym tygodniu nie wydrukowali żadnego ogłoszenia :cool1: i szczerze mówiąc wątpię, żeby to zrobili w tygodniu przeświątecznym. Niestety przegrywamy z płatnymi reklamami... Quote
siwucha Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Camara']dziewczyny... z GW jest bardzo krucho :shake: znowu w tym tygodniu nie wydrukowali żadnego ogłoszenia :cool1: i szczerze mówiąc wątpię, żeby to zrobili w tygodniu przeświątecznym. Niestety przegrywamy z płatnymi reklamami... ....mój i tak podły nastrój upadł jeszcze niżej.....to przykre...sytuacja jest taka sama jak pare tyg temu......LUDZIE MYSLCIE CO ROBIć!!!!!!! Quote
sugarr Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 zalozylam jej watek na wizaz.pl w dziale dla zwierzat w sumie na tym forum sa naprawde niesamowite ilosci uzytkownikow.. zawsze cos :( Quote
Asior Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Asta rzeczywiście grzeczniutka była , siedziała taka smutna cały czas głaskana przez Siwuchę... Ale się siwucha zestresiła :) ale wypadła super!!!!! GRATULUJE siwucha, przebrnęłas przez prezentacje Asty :) zobaczycie ktoś napewno ją wypatrzył Quote
karusiap Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 a czy a necie dalej nie ma nowego odcinka kundla?? Quote
sugarr Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 http://ww6.tvp.pl/video/2006/11/17/97244/film.asf dzisiejszy kundel! juz sie zabieram za ogladanie! Quote
sugarr Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 na stronie napisali ze to z 15.12 ale link jest do 1.12 :/ czekamy.. moze to zmienia Quote
sugarr Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 ale cos juz zrobili, bo napisali na stronie ze to jest odc z 15 czyli z dzisiaj. Moze np. jutro sie zorientuja i dodadza :) Napisze im ktos maila? Ja napisalam raz, moze jak ktos inny tez sie bedzie domagal odc w internecie to sie tym elegancko zajma :) mail jest na stronie kundla, przy 'kontakt' a strona wyskoczy pierwsza w google jak sie wpisze 'tvp3 kundel' Quote
jotpeg Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 zły okres na adopcje, bo Swięta... :shake: czy inne znalazly dom? byly w ogole jakies telefony? szkoda okazji, bo w >Kundlu< sunia pięknie wypadła, spokojna, faktycznie to wymowne, głębokie spojrzenie, o którym Morgan pisała, główka śliczna! i tylko podkulony ogonek mówił: nie mam domu, bardzo się boję: co ze mną będzie?? Quote
Asior Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 sugarr napisał(a):ale cos juz zrobili, bo napisali na stronie ze to jest odc z 15 czyli z dzisiaj. sugarr od kilku tygodni data się zmienia ale odcinek nie :) Quote
Jagienka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 jotpeg napisał(a):zły okres na adopcje, bo Swięta... :shake: czy inne znalazly dom? byly w ogole jakies telefony? reszta poszła... tylko po Aste nikt nie zadzwonił, po sunie po zmarłym właścicielu były conajmniej dwa tel, po Kostka rónież, po szczeniaki było sporo... Niestety przegrywamy ze szczeniakami i ze zbyt prozaiczną historią :roll: Trzebabyło taką zagłodzoną wziąć to może by się ktoś zlitował... :cool1: o transporcie nikt nic nie wie?? morgan znasz już swoje "trasy"?? czy na wątku transportowym pytać?? Quote
Asior Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 naa ta psinka po zmarłym włascicielu sliczniutka tez :( ale w życiu nie widziałam tak smutnego psa :( Quote
Recommended Posts