paula82 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Od dłuższego czasu ( w wolnych chwilach) staram się Sambie zrobić filmik. Niestety bezskutecznie. Ona jest okropna :eviltong: jak tylko biorę aparat leci do mnie ten oszołom i wpycha swój nos w obiektyw. Muszę mieć kogoś do pomocy co by jej uwagę odwrócić. Może jak będzie u mnie p. Jola to się nam uda? Z Białą się zakumplowały i Samba co rano robi jej masaż, tak jej futerko iska zębami, a Biała się do góry brzuchem wywala i jest pełny relaks. Apetyt ma coraz większy i zauważyłam, że ostatnio jak daję jeść Therionowi, Białej i Sambie. Samba leci sprawdzić, czy Biała coś lepszego nie dostała, jak ją odgonię wyjada swoje, a później idzie kończyć po Białej. Wczoraj próbowała nawet Theriona od miski odgonić, ale nie dał jej. Quote
malagos Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 We wtorek ( 04.10) o 10.30 w sądzie w Pułtusku odbędzie się rozprawa w sprawie schroniska w Chrcynnem . Potrzebne wsparcie ilościowe jeśli chodzi o osoby. Potrzebne jak największe zainteresowanie i przybycie wielu osób. Będzie TV. Proszę rozsyłaj tę wiadomość, może znajdą się osoby chętne pomóc i przyjdą jako widownia. Dla tych psin to ostatnia szansa, jeśli teraz umorzą sprawę to znaczy, że już nic nie można zrobić a los tych i następnych biedaków będzie przesądzony :-( kolejne zakładanie następnych spraw będzie mijało się z celem. Zresztą nikt już się tym nie będzie zajmował. Quote
Abrakadabra Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Byłam dzisiaj przelotem u Pauli. Wklejam zdjęcia Soni (sorry, dla mnie )to Sonia :) Quote
jolam Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 piękna sunia, aż trudno uwierzyć, że nie ma na nią chętnych :-( Quote
bric-a-brac Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Allu, dziękujemy za październikową deklarację :Rose: Allegro wyróżnione się skończyło, ogłoszeń ma pełno i nadal cisza:roll: Nowe allegro wystawiłam zwykłe. Może gumtree zrobić wyróżnione? Już sama nie wiem... Czekam na jedną ostatnią wpłatę, by rozliczyć zakończony już bazarek Samby. Jak rozliczę, będzie na mieszkanko dla Samby na październik. Przypominam o trwającym bazarze, między innymi na Sambę, link w mojej sygnaturce. Quote
katarzyna09 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Troszkę byłam nieobecna psineczko. Myślałam,ze masz już swój domek...:roll: Quote
bric-a-brac Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Ech, domu nie ma, sucz się przyzwyczaja do rodziny Pauli.... Pomysłów mi brak. Dziwne, ze tyle plakatów miało pozrywane karteczki z kontaktem, a taka cisza... :( Quote
bric-a-brac Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 No właśnie... I to nie jest pies, który wilkiem na człowieka patrzy, wycofany, ostrożny... Tylko jest wylewna i przytulasta, zabiegająca o uwagę człowieka... Taka teoretycznie mocno adopcyjna. Quote
bric-a-brac Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Dzięki dużemu bazarkowi z fantów podarowanych od Magolek, [SIZE=5][SIZE=2]jolam, bric, figomania oraz Anonimowy darczyńca do rozliczenia dodaję 395,50zł!!! Dziękujemy! Bazarek z fantów podarowanych 395,50zł http://www.dogomania.pl/threads/2131...9-8.09-godz.22 Quote
Alla Chrzanowska Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Czy naprawdę nikt nie może zdeklarować dla Sambisi choćby 5,00 zł deklaracji stałej??? To taka cudna, wspaniała sunia... Quote
bric-a-brac Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 O deklaracje nie jest łatwo ostatnio na dogo... Zwłaszcza o stałe... Przelałam właśnie Pauli kaskę za DT za październik. Podkreślam, że Paula dla pani Joli bezpłatnie tymczasowała i tymczasuje też inne psy, i nie tylko pani Joli... Gumtree wyróżnię, bo podobno tam lepiej niż na allegro wyróżnić... Domku, znajdź się! Quote
Incia Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Ja nie rozumiem, czemu domki nie biją się o taką piękną, mądra sunię??? Deklaruje dla Niej 20 złotych miesięcznie, od listopada. Quote
bric-a-brac Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='Incia']Ja nie rozumiem, czemu domki nie biją się o taką piękną, mądra sunię??? Deklaruje dla Niej 20 złotych miesięcznie, od listopada.[/QUOTE] Bardzo Ci dziękuję Inciu :multi: Jesteś z Sambą od początku, podbijasz nam bazarki, kupujesz, a teraz jeszcze deklarujesz! Bardzo dziękujemy w imieniu Samby! Quote
Kamila Proc Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 ja tylko podbijam, troche nieudolnie Quote
Alla Chrzanowska Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Incia']Ja nie rozumiem, czemu domki nie biją się o taką piękną, mądra sunię??? Deklaruje dla Niej 20 złotych miesięcznie, od listopada.[/QUOTE] Super! A może ktoś jeszcze, choć piątaka zdeklaruje. Taka piękna sunia... Quote
Kamila Proc Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 ja niestety na razie nie dam rady nic... Quote
Alla Chrzanowska Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 A co słychać u naszej Ślicznoty??? Quote
Recommended Posts