Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nieśmiało wpisuję, że Samba wczoraj pojechała do domu... Na razie bez hura, bo wiecie, różnie bywa. Ale państwo zrobili bardzo dobre wrażenie, są mocno zwierzolubni, więc jesteśmy dobrej myśli. Trzymajcie proszę kciuki!

Posted

Też trzymam mocno kciuki za dobry domek dla Sambuni.

Byłam dziś na Bielanach na tej imprezie. Dziewczyny fajne :) Impreza głównie kocia, ale z psiakami w tle. Myślę, ze zgodzą się promować także psiaki, bo i psiakami się zajmują.

Posted

bric-a-brac napisał(a):
Wraca :( ... Nie dogadała się z kotami... a w zasadzie z jednym z dwóch. Z tym bardziej obojętnym było ok, ale z drugim był jakieś potyczki... Pan dzisiaj odwiezie Sambę do Pauli.

a ja usunęłam już Sambę ze strony przytuliska, chyba za szybko :shake:

Posted

Ci państwo, którzy ją zwrócili mają dwa uratowane przed utopieniem koty, jedna z nich jest bardzo humorzasta i nie wiadomo dlaczego z jednym psem jest ok. a z innym są wojny. Samba podobno z jednym w miarę się dogadywała, jak się uspokajała to i kot na nią nie reagował. Natomiast druga kicia, atakowała Sambę nawet jak Samba już nie reagowała na nią. Bali się, żeby sobie krzywdy nie zrobiły bo kot pazurami atakował. Szczególnie noce były ciężkie jak się cicho w domu robiło to zwierzaki wojny urządzały. Być może zdecydują się na innego psa sprawdzonego w relacjach z kotami od p. Joli.
Gdyby nie koty sunia zostałaby na 100% podobno wszyscy za nią płakali i Samba rozkochała w sobie już drugiego faceta. :cool3: