paula82 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Ula ja dobrze wiem, że daleko szukać nie muszę, wiem też, że tymczasowanie to silnie uzależnia i jestem chora, ale od kilku dobrych miesięcy zarzekam się, że muszę zrobić przerwę-pójść na odwyk ;) zająć się trochę domem i Therionem. ( no i zostały mi jeszcze świnie, może ktoś chce ślicznego himalaya, a najlepiej dwa? ) Quote
Ollga Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Dzięki Paula i Bric :) nie znacie mnie a mimo to wiedziałyście jak podnieść na duchu, dzięki :) Skoro Sonieczka najprawdopodobniej jest właśnie zagłaskiwana na 'śmierć' ( o ile zagłaskanie w jej przypadku jest w ogóle możliwe :) ) to można skupić się na innych znajdkach w potrzebie. Bric pomału zbieram fanty i jeśli tylko zbiorę coś sensownego to się odezwę zapytać czy masz czas i chęć :)) Pozdrowienia Cioteczki ( cioteczki- tak to się pisze na forum?? ) :)) Quote
mimiś Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Samba adoptowana? a gdzie fajerwerki???:multi: :laola: bardzo sie cieszę!:) Quote
bric-a-brac Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Olga, chęci to ja mam zawsze ;) Z czasem tylko różnie :) Tak, określenie cioteczki na dogo jest popularne :lol: Czasem łapię się na tym, że mnie wkurza i go unikam :evil_lol: A czasem sama piszę per "cioteczki" :lol: Bubowe pozdrowienia wszystkim trzymającym kciuki! Quote
bric-a-brac Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 Dopisałam do rozliczenia deklarację marcową od Alli. Allu... dziękuję za wszystko! Paula, co tam, dzwonili, pisali? Coś słychać od ludków? Quote
bric-a-brac Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 Nowy DS dzwonił we wtorek, że wszystko ok :) Czyli ok chyba :) Quote
UlaFeta Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 bric-a-brac napisał(a):Nowy DS dzwonił we wtorek, że wszystko ok :) Czyli ok chyba :) No i niech zostanie.AMEN:multi: Quote
bric-a-brac Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 Jakoś się ociągam ze zmianą:roll: Jeszcze troszkę ;) Quote
bric-a-brac Posted March 12, 2014 Author Posted March 12, 2014 Dokładnie :) Czekałam, bo nie lubię się za wcześnie cieszyć. Ale chyba już można uznać, że adopcja zapadła na dobre :loveu: Zoja była w wizytą u Państwa - dziękujemy!!!! Samba szczęśliwa, wybiegana, ma do dyspozycji fajnych młodych ludzi, duże mieszkanie i ładną pro-psią okolicę. To co, chyba już można się cieszyć? :cool3::multi: Fotki z wizyty: Quote
Alla Chrzanowska Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Sambusiu! Zasłużyłaś na to jak mało który pies:) Quote
bric-a-brac Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 Napisałam prośbę o zmianę tytułu i przeniesienie do Maupy. Jeśli nikt nie będzie miał nic przeciwko, pozostałe fundusze Samby przeleję na konto Fundacyjne Znajdek. Quote
bric-a-brac Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 Kochani, przelałam na konto Fundacji kwotę, która została na moim koncie, czyli 134,21zł . Bardzo dziękuję wszystkim, którzy wspierali Bubę przez ten czas, wpłatami, bazarkami, myślami, czy też obecnością na wątku! :iloveyou: Quote
paros Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 [quote name='bric-a-brac']Kochani, przelałam na konto Fundacji kwotę, która została na moim koncie, czyli 134,21zł . Bardzo dziękuję wszystkim, którzy wspierali Bubę przez ten czas, wpłatami, bazarkami, myślami, czy też obecnością na wątku! :iloveyou: Na konto Fundacji Znajdki wpłynęło 134,21 zł - znajdkowi podopieczni dziękują z całego serca :Rose: Sambuniu :loveu: duuuużo szczęścia w nowym domu :multi::multi: Quote
phase Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Bardzo, bardzo, bardzo się cieszę, że do Sambuni w końcu uśmiechnęło się szczęście, powodzenia w nowym domku Samba! Chyba można już zmienić ten straszny tytuł. :) Quote
bric-a-brac Posted March 26, 2014 Author Posted March 26, 2014 Paros, dziękuję za potwierdzenie :) O zmianę tytułu i przeniesienie prosiłam moda. Quote
Recommended Posts