Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ula ja dobrze wiem, że daleko szukać nie muszę, wiem też, że tymczasowanie to silnie uzależnia i jestem chora, ale od kilku dobrych miesięcy zarzekam się, że muszę zrobić przerwę-pójść na odwyk ;) zająć się trochę domem i Therionem. ( no i zostały mi jeszcze świnie, może ktoś chce ślicznego himalaya, a najlepiej dwa? )

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Paula i Bric :) nie znacie mnie a mimo to wiedziałyście jak podnieść na duchu, dzięki :) Skoro Sonieczka najprawdopodobniej jest właśnie zagłaskiwana na 'śmierć' ( o ile zagłaskanie w jej przypadku jest w ogóle możliwe :) ) to można skupić się na innych znajdkach w potrzebie. Bric pomału zbieram fanty i jeśli tylko zbiorę coś sensownego to się odezwę zapytać czy masz czas i chęć :)) Pozdrowienia Cioteczki ( cioteczki- tak to się pisze na forum?? ) :))

Posted

Olga, chęci to ja mam zawsze ;) Z czasem tylko różnie :)
Tak, określenie cioteczki na dogo jest popularne :lol: Czasem łapię się na tym, że mnie wkurza i go unikam :evil_lol: A czasem sama piszę per "cioteczki" :lol:

Bubowe pozdrowienia wszystkim trzymającym kciuki!

Posted

Dokładnie :) Czekałam, bo nie lubię się za wcześnie cieszyć.

Ale chyba już można uznać, że adopcja zapadła na dobre :loveu: Zoja była w wizytą u Państwa - dziękujemy!!!! Samba szczęśliwa, wybiegana, ma do dyspozycji fajnych młodych ludzi, duże mieszkanie i ładną pro-psią okolicę.
To co, chyba już można się cieszyć? :cool3::multi:

Fotki z wizyty:

Posted

Kochani, przelałam na konto Fundacji kwotę, która została na moim koncie, czyli 134,21zł .

Bardzo dziękuję wszystkim, którzy wspierali Bubę przez ten czas, wpłatami, bazarkami, myślami, czy też obecnością na wątku! :iloveyou:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='bric-a-brac']Kochani, przelałam na konto Fundacji kwotę, która została na moim koncie, czyli 134,21zł .

Bardzo dziękuję wszystkim, którzy wspierali Bubę przez ten czas, wpłatami, bazarkami, myślami, czy też obecnością na wątku! :iloveyou:

Na konto Fundacji Znajdki wpłynęło 134,21 zł - znajdkowi podopieczni dziękują z całego serca :Rose:

Sambuniu :loveu: duuuużo szczęścia w nowym domu :multi::multi:

Posted

Bardzo, bardzo, bardzo się cieszę, że do Sambuni w końcu uśmiechnęło się szczęście, powodzenia w nowym domku Samba!

Chyba można już zmienić ten straszny tytuł. :)