Zosia4 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Oj Misiu Polski - taki jesteś śliczny a nikt cię jeszcze nie wziął do domku. Quote
Idka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Nie możemy go wziąć niestety, wszystko odbyło się bez mojej wiedzy: W czwartek po lekcjach przyszła do mnie koleżanka, żeby zostawić rzeczy i przebrać się na występ. Potem poszłyśmy na występ. Po pasowaniu pierwszaków wracałyśmy do domu do mnie . Przed klatka spotkałyśmy moją mamę: - Idź szybko do domu, masz niespodziankę a ja muszę wyjść na chwilę. -Buty na kółkach już doszły? -Nie -A co??!!! -Masz psa -c0???!!! -Idź do niej szybko Byłam w szoku normalnie. Okazało się, że moich rodziców kolega dowiedział się, że zastanawiamy się między 2 psami. Tamtym i Ontario. Był w czwartek w Ostrowi Mazowieckiej ( gdzie przebywał w schronisku tamten pies) i zadzwonił do mojej mamy i się spytał czy ją przywieźć. Ona powiedziała, że tak. A JA NIC W OGÓLE NIE WIEDZIAŁAM! Tak się wkurzyłam , że mi nic nie powiedziała, że nie wiem c0. Normalnie bardzo odpowiedzialnie postępuje... I dlatego właśnie nie możemy wziąć Ontaria... Szkoda:placz::placz::placz:.... Fajniutki jest. Zależy mi na tym żeby znalazł domek. Umieściliście go na allegro z takim świetym opisem??? Quote
anouk92 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Idka napisał(a):Nie możemy go wziąć niestety, wszystko odbyło się bez mojej wiedzy: W czwartek po lekcjach przyszła do mnie koleżanka, żeby zostawić rzeczy i przebrać się na występ. Potem poszłyśmy na występ. Po pasowaniu pierwszaków wracałyśmy do domu do mnie . Przed klatka spotkałyśmy moją mamę: - Idź szybko do domu, masz niespodziankę a ja muszę wyjść na chwilę. -Buty na kółkach już doszły? -Nie -A co??!!! -Masz psa -c0???!!! -Idź do niej szybko Byłam w szoku normalnie. Okazało się, że moich rodziców kolega dowiedział się, że zastanawiamy się między 2 psami. Tamtym i Ontario. Był w czwartek w Ostrowi Mazowieckiej ( gdzie przebywał w schronisku tamten pies) i zadzwonił do mojej mamy i się spytał czy ją przywieźć. Ona powiedziała, że tak. A JA NIC W OGÓLE NIE WIEDZIAŁAM! Tak się wkurzyłam , że mi nic nie powiedziała, że nie wiem c0. Normalnie bardzo odpowiedzialnie postępuje... I dlatego właśnie nie możemy wziąć Ontaria... Szkoda:placz::placz::placz:.... Fajniutki jest. Zależy mi na tym żeby znalazł domek. Umieściliście go na allegro z takim świetym opisem??? Trudno - ale fajnie że chociaż Ostrowiak znalazł domek! Quote
anouk92 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Chciałam wszystkim ogłosić że dzisiaj Ontario pojechał do nowego domku:multi: Nie chciałam zapeszać dlatego dopiero teraz piszę. Parę dni temu zadzwonił do mnie bardzo sympatyczny Pan z Warszawy i pytał o niego. Rozmawiałam z Panem bardzo długo i bardzo mi się podobało jego podejście do sprawy. Najpierw miał skonsultować to z żoną a później odzwonić ale tego dnia już nie zadzwonił i już myślałam że nic z tego nie będzie. Ale wczoraj zadzwonił z informacją że razem z żoną podjeli decyzję o jego adopcji. Wczoraj Ontario został wykąpany i wypachniony, a dzisiaj pojechał do domku. Kciuki bardzo potrzebne bo jak narazie Ontario cały czas siedzi skulony i wystraszony - biedak nie wie że wygrał los na loterii:shake:. Mam nadzieję że Państwu wystarczy cierpliwości żeby wprowadzić Ontario do "świata cywilizacji";) Quote
Zosia4 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Trzymamy, trzymamy - a już ja przede wszystkim. W końcu Miś Polski się doczekał. Biedactwo się boi, bo wszystko wokół niego obce i nieznane. A będzie w mieszkaniu czy na dworze ? Quote
anouk92 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Zosia4 napisał(a):Trzymamy, trzymamy - a już ja przede wszystkim. W końcu Miś Polski się doczekał. Biedactwo się boi, bo wszystko wokół niego obce i nieznane. A będzie w mieszkaniu czy na dworze ? Ontario zamieszkał w bloku w samym centrum miasta ale obok ma piękny park na długie spacery:multi: Quote
zurdo Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Niech mnie ktoś uszczypnie... Wielki szczeniak Oreiro, który wyrósł na średniego, ale bardzo przystojnego Ontario w końcu się doczekał?! Będę dziś tanczyć na stole :lol: Szczęśliwego życia, Maleńki :multi: Quote
Tomo 2 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 No to facetowi się poszczęściło . Powodzenia . Dzięki aniouk92 , dobra robota Quote
Kasiek Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ojejku dopiero teraz przeczytałam! Suuuper! Quote
Recommended Posts