Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie możemy go wziąć niestety, wszystko odbyło się bez mojej wiedzy:
W czwartek po lekcjach przyszła do mnie koleżanka, żeby zostawić rzeczy i przebrać się na występ. Potem poszłyśmy na występ. Po pasowaniu pierwszaków wracałyśmy do domu do mnie . Przed klatka spotkałyśmy moją mamę:
- Idź szybko do domu, masz niespodziankę a ja muszę wyjść na chwilę.
-Buty na kółkach już doszły?
-Nie
-A co??!!!
-Masz psa
-c0???!!!
-Idź do niej szybko
Byłam w szoku normalnie. Okazało się, że moich rodziców kolega dowiedział się, że zastanawiamy się między 2 psami. Tamtym i Ontario. Był w czwartek w Ostrowi Mazowieckiej ( gdzie przebywał w schronisku tamten pies) i zadzwonił do mojej mamy i się spytał czy ją przywieźć. Ona powiedziała, że tak. A JA NIC W OGÓLE NIE WIEDZIAŁAM! Tak się wkurzyłam , że mi nic nie powiedziała, że nie wiem c0. Normalnie bardzo odpowiedzialnie postępuje... I dlatego właśnie nie możemy wziąć Ontaria... Szkoda:placz::placz::placz:.... Fajniutki jest. Zależy mi na tym żeby znalazł domek. Umieściliście go na allegro z takim świetym opisem???

Posted

Idka napisał(a):
Nie możemy go wziąć niestety, wszystko odbyło się bez mojej wiedzy:
W czwartek po lekcjach przyszła do mnie koleżanka, żeby zostawić rzeczy i przebrać się na występ. Potem poszłyśmy na występ. Po pasowaniu pierwszaków wracałyśmy do domu do mnie . Przed klatka spotkałyśmy moją mamę:
- Idź szybko do domu, masz niespodziankę a ja muszę wyjść na chwilę.
-Buty na kółkach już doszły?
-Nie
-A co??!!!
-Masz psa
-c0???!!!
-Idź do niej szybko
Byłam w szoku normalnie. Okazało się, że moich rodziców kolega dowiedział się, że zastanawiamy się między 2 psami. Tamtym i Ontario. Był w czwartek w Ostrowi Mazowieckiej ( gdzie przebywał w schronisku tamten pies) i zadzwonił do mojej mamy i się spytał czy ją przywieźć. Ona powiedziała, że tak. A JA NIC W OGÓLE NIE WIEDZIAŁAM! Tak się wkurzyłam , że mi nic nie powiedziała, że nie wiem c0. Normalnie bardzo odpowiedzialnie postępuje... I dlatego właśnie nie możemy wziąć Ontaria... Szkoda:placz::placz::placz:.... Fajniutki jest. Zależy mi na tym żeby znalazł domek. Umieściliście go na allegro z takim świetym opisem???

Trudno - ale fajnie że chociaż Ostrowiak znalazł domek!

Posted

Chciałam wszystkim ogłosić że dzisiaj Ontario pojechał do nowego domku:multi:
Nie chciałam zapeszać dlatego dopiero teraz piszę.
Parę dni temu zadzwonił do mnie bardzo sympatyczny Pan z Warszawy i pytał o niego. Rozmawiałam z Panem bardzo długo i bardzo mi się podobało jego podejście do sprawy. Najpierw miał skonsultować to z żoną a później odzwonić ale tego dnia już nie zadzwonił i już myślałam że nic z tego nie będzie. Ale wczoraj zadzwonił z informacją że razem z żoną podjeli decyzję o jego adopcji.
Wczoraj Ontario został wykąpany i wypachniony, a dzisiaj pojechał do domku.

Kciuki bardzo potrzebne bo jak narazie Ontario cały czas siedzi skulony i wystraszony - biedak nie wie że wygrał los na loterii:shake:. Mam nadzieję że Państwu wystarczy cierpliwości żeby wprowadzić Ontario do "świata cywilizacji";)

Posted

Trzymamy, trzymamy - a już ja przede wszystkim.
W końcu Miś Polski się doczekał.

Biedactwo się boi, bo wszystko wokół niego obce i nieznane.

A będzie w mieszkaniu czy na dworze ?

Posted

Zosia4 napisał(a):
Trzymamy, trzymamy - a już ja przede wszystkim.
W końcu Miś Polski się doczekał.

Biedactwo się boi, bo wszystko wokół niego obce i nieznane.

A będzie w mieszkaniu czy na dworze ?

Ontario zamieszkał w bloku w samym centrum miasta ale obok ma piękny park na długie spacery:multi:

Posted

Niech mnie ktoś uszczypnie... Wielki szczeniak Oreiro, który wyrósł na średniego, ale bardzo przystojnego Ontario w końcu się doczekał?! Będę dziś tanczyć na stole :lol: Szczęśliwego życia, Maleńki :multi: