BoWa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Oreiro, szukaj domu !Taki fajny psiak bezdomny:shake: Quote
Zosia4 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Co u psiaka - jest nadal tam gdzie był ? Jak mu się wiedzie - jest jakieś zainteresowanie nim ? Bardzo prosimy o jakieś info !!!! Jak się zachowuje, jaki ma charakter ? Może jakieś nowe fotki - pewnie trochę już wydoroślał, z wyglądu też. Bardzo leży mi na sercu ten psiak - wszak to wersja mojego Miśka sprzed co najmniej 10 lat. Misie Polskie są naprawdę fajne, a nawet powiem, że są wyjątkowe. Łagodne, przyjazne, ciekawskie, kochające - no a przede wszystkim piękne. To jest niezaprzeczalny atut Oreiro - jest piękny. A jak wygląda dziś ? Quote
Kasiek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 No własnie ja tez bym chciała cos wiedziec.. Mis jest na naszej stronie i ciekawa jestem czy jest w ogóle jakies zainteresowanie. Quote
Kasiek Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Co u Misia????? Nawet nie wiemy czy urósł?? a moze juz dom ma?? Quote
Koperek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Piękny szczenior szuka domku! a nikt z odpowiedzialnych za niego nie chce udzielić nam żadnych informacji!!! HALO, HALO, HALO! Czy ktoś w końcu może poświadczyć, że piesek jest jeszcze bez domku?? bo jak ma domek to niepotrzebnie się ludzie martwią i ogłoszenia robią, a jak nie ma domku to poprosimy o jakieś nowe informacje i/lub zdjęcia! Quote
Kasiek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 GoWa napisał(a):Hop, hop, Misiu, jesteś jeszcze w schronisku? On chyba byl u kogosw domu tymczasowym??? A moze jest juz w schronisku???:( Quote
BoWa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Uaktualniajcie wątki, proszę, będzie łatwiej szukać domów tym biedakom.... Quote
anouk92 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Oreiro vel. Ontario nadal poszukuje domku. Ja juz dawno do niego nie zaglądałam :oops: bo nie mam kiedy - cały czas jest u P.Asi w Zielonce. Zainteresowanym podam numer. Quote
anouk92 Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Na stałe nie jest bo tam jest ok. 20 psiaków a on musi mieć swojego ludzia. Quote
anouk92 Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Ontario vel Oreiro wcale nie wyrósł na wielkoluda. W rzeczywistosci jest mniejszy niż wygląda na zdjęciach. Cały czas szukamy mu nowego domu! Quote
elainfo Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 hahaha ... tak widziałysmy go niedawno.. Oreiro sie starzeje i kurczy z wiekiem.. heheheh.. jest mniejszy niz go sobie wyobrazałam ze zdjęć.. ake słodki;-)) to ile on juzma ?? 1,5 roku?? trzeba glutowi znaleźć jakis domek !!! Quote
BoWa Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Może aktualne zdjęcia i coś nowego o charakterku? Do dzieci, innych psów, kotów? Quote
elainfo Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 GoWa napisał(a):Może aktualne zdjęcia i coś nowego o charakterku? Do dzieci, innych psów, kotów? zdjecia powinnysmy miec niebawem.. do psów to raczej bez problemu.. mieszka z innymi piesami ale jak do kotów- nie wiem.. Quote
anouk92 Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Myślę że i z kotami nie powinno być problemu - to taki fajny gapcio.:loveu: Quote
przyjaciel_koni Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Śliczny "misiowaty" psiaczek !!!!! Dla Każdego !!!!!!!!! Quote
elainfo Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Byłam wczoraj u Ontario.. jakiż to radosny żywiołowy psiaczek.. porobiłysmy mu fotki ale on ma w sobie coś.... ja niewiem co ale na fotkach zawsze wychodzi jak olbrzymek... ;-)) a tak naprawde to średniej wielkosci piesek.., który chciałby sie non stop bawic;-))przesłodki CUDAK!!!niesamowcie radosny i zabawowy..;)) fotki wrzuci Anouk w weekend ..;-)) KOMU to żywe sreberko????????? Quote
przyjaciel_koni Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ontario - misiasty !!!!!!!! Taki fajny psiul się marnuje !!!!! Domek poprosimy !!!!!!! Bardzo poprosimy !!!! Quote
Recommended Posts