Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wrzuciłam kudłacza jeszcze raz na parę stron. Oreiro niedługo przestanie być slodkim szczeniorkiem i będzie jeszcze ciężej :shake: Cholerna bezsilność

Posted

Chłopie, weź ty mi wytłumacz, w czym problem? Nie wiesz? No właśnie, ja też. Piękny jesteś, młody jesteś, mądry pewnie też. Nie rozumiem :niewiem:
Tylko jedno noworoczne życzenie dla Ciebie, szczotko, nowy, cudny domek. Na cito.

Posted

Dosc tego :mad:
Niemozliwe, zeby TAKI pies tyle czekal!!

Napiszcie mi prosze w skrocie, jaki jest wiek Oreiro w tej chwili i czy jest on sprawdzony pod wzgledem stosunku do inncyh psow, kotow, dzieci...
Macie jakies aktualne zdjecia? Czy ktos z was odwiedza go, gdzie w tej chwili przebywa?
I najwazniejsze, do kogo namiar podac ewentualnie, gdyby ktos byl zainteresowany?

PS. - dobra, wiek sobie obliczylam, reszta doczytalam na spokojonie, telefon tez wyszperalam... tylko fotki nowe by sie przydaly, jak zwykle ;) Czy Oreiro jest w jakim schronisku, DT, czy jak ?...

Posted

Kasiek, dzieki :) juz znalazlam wczesniej ta strone.

Ostatnio mi jakos dobrze idzie (tfu tfu!) z rodezjanami, to postanowilam ze wcisne komus Oreiro jako "psa w typie rodezjana" - myslicie ze sie uda? :cool3:

Ten psiak powinien jeszcze sie cieszyc mlodoscia, uczyc sie zycia... biedaczek :shake: