zurdo Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 anouk92 napisał(a):Psiak to anioł - taki mały niezdara - nie ma w nim cienia agresji. A gdzie jest ten dom? Na takiego wygląda, ale nie mogę brać odpowiedzialności za psiaka, którego nie widziałam, dlatego odesłałam do Ciebie. Ty tu jesteś szefową. A gdzie dom - nie wiem, to odpowiedź na te ogłoszenia. Pisałam w nich, że psiak znajduje się pod Warszawą. Mam nadzieję, że kobieta zadzwoni. Quote
elainfo Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 ojejku ... to ja trzymam kciuki z całych sił...zeby ta pani zadzwoniła i zeby tylko dala mu idealny domek...szybciutko.:multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
zurdo Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 jojoj, jak spadłeś, mam nadzieję, że na 4 łapy. Quote
psy-warszawa.pl Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 I jak jakies zmiany u psiaka? Quote
psy-warszawa.pl Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Dzwonił do mnie Pan Włodek, ktory byl zainteresowany nasza sliczna sznaucerka, ktora szczesliwe jest juz adoptowana. sznaucerka byla identyczna jak Oreiro. Podalam mu namiary, mysle ze bedzie dzwonił :) Quote
zurdo Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 psy-warszawa.pl napisał(a):Dzwonił do mnie Pan Włodek, ktory byl zainteresowany nasza sliczna sznaucerka, ktora szczesliwe jest juz adoptowana. sznaucerka byla identyczna jak Oreiro. :) Po małym make-upie :lol: :lol: :lol: Quote
psy-warszawa.pl Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='zurdo']Po małym make-upie :lol: :lol: :lol: czyim? ;) To nasz sunia :) Quote
psy-warszawa.pl Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Nie dogadaliśmy się...on myślał że sznaucerka byla mała....a to olbrzym taki jak Oreiro :( Mają juz kaukaza , który nie zaakcepuje takiego dużego psa :( Quote
zurdo Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Szkoda :placz: Czyli - szukamy dalej. A tę sunię chyba widziałam na stronce schroniska w Józefowie? Zwróciłam na nią uwagę właśnie przez podobieństwo do Oreiro / Oreiry (?). Tylko ich sznaucerowatość jakaś taka... skomplikowana ;) . Ale i tak oba psiaki są przepiękne. Quote
psy-warszawa.pl Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 zurdo napisał(a):Szkoda :placz: Czyli - szukamy dalej. A tę sunię chyba widziałam na stronce schroniska w Józefowie? Zwróciłam na nią uwagę właśnie przez podobieństwo do Oreiro / Oreiry (?). Tylko ich sznaucerowatość jakaś taka... skomplikowana ;) . Ale i tak oba psiaki są przepiękne. Tak to ona, jest juz bardzo szczesliwa! Mam nadzieję ze Oreiro tez niedługo bedzie, trzymam kciuki! Quote
anouk92 Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 :shake: Niestety nikt nie dzwonił Quote
zurdo Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Widać pani Magdzie średnio zależało, albo kłopoty z TZ :shake: Jeszcze go wieczorem gdzieś powrzucam, ciągle wierzę, że święta spędzi już, jak "siostra", z własną rodziną.:roll: Quote
anouk92 Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 zurdo napisał(a):Widać pani Magdzie średnio zależało, albo kłopoty z TZ :shake: Jeszcze go wieczorem gdzieś powrzucam, ciągle wierzę, że święta spędzi już, jak "siostra", z własną rodziną.:roll: Też mam taką nadzieję. Quote
anouk92 Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Oreiro może w środę pojedzie do Poznania - na razie się nie ciesze i nie zapeszam. Quote
psy-warszawa.pl Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
zurdo Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 anouk92 napisał(a):Oreiro może w środę pojedzie do Poznania - na razie się nie ciesze i nie zapeszam. Możemy się już cieszyć? Quote
elainfo Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 własne własnie!!! Anouk???ozemy juz???? pisz jak tam pierduleczka..co z nią? pojechała ?? Quote
anouk92 Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Niestety nie pojechał do Poznania. Nadal szukamy domu!!! Quote
Recommended Posts