Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zosia4 napisał(a):
O "ludzie kochane" - toż to mój Misiek jak nic. Wszystko identyczne: piękne, dlugie nogi, masywne lapy,wielkie - zwariowane ucholce, mocna budowa ciala, umaszczenie. Wszystko, doslownie wszystko. Tylko rzeczywiście mlodszy o tych parę ladnych lat.

Sluchajcie - to będzie wielki, piękny pies. A jak jeszcze ma choć w polowie taki charakter jak mój Michu - to większe szczęście jego nowego pana nie może już spotkać. Zero problemów z klakami w domu, tylko czesać, skubać i kochać.

Jest pięęęęęęęęęęęęęęękny :loveu: :loveu: :loveu: .

Wzięlabym go jak nic ale drugi taki numer jak z Miśkiem nie przejdzie.

Będę pilnie śledzić Twoje losy - piękna, cudowna, uszata istotko :iloveyou: .

Zosiu a może jednak?:lol:

Psiak jest cudowny.
Troszkę nieśmiały - czasami wygląda jak małe dziecko które wstydzi się obcych.
Po bliższym zapoznaniu odzyskuje pewnośc siebie.
To młodziak i potrzebuje się wyszaleć.
Niestety w miejscu w którym jest teraz cały czas jest zamknięty - tylko raz dziennie krótki spacerek.

Ahhh ja już nie wiem co z tymi psiakami robić - czasami się zastanawiam czy po prostu nie lepiej jest ich zostawić sobie na ulicy, ale później patrzę w ich błagalne spojrzenia i konicec...przepadam.....:shake:

Posted

Już zmieniam temat:oops:

Słodziak jest na allegro - był tylko 1 telefon w jego sprawie.

Jeśli ktoś może dac go na inne ogłoszenia to bardzo proszę.

Mój numer: 513-077-146

Posted

anouk92 napisał(a):
Już zmieniam temat:oops:

Słodziak jest na allegro - był tylko 1 telefon w jego sprawie.

Jeśli ktoś może dac go na inne ogłoszenia to bardzo proszę.

Mój numer: 607-991-655

To ja to biorę na siebie

Posted

Słuchajcie!!!! W poznańskim schronisku , przy ulicy Bukowskiej, pojawił się 6-cioletni dog niemiecki. Pojawił się tam, gdyż zmarł jego poprzedni właściciel. W schronisku nie ma budy na tyle dużej, by psiak mógł w niej przezimować. Są to informacje, które dzisiaj dostałam od znajomej z prośbą o apel w sprawie adopcji na Dogomanii. Pies jest podobno grafitowy i piękny . Może ktoś z was zechce dać dom temu biednemu psiakowi.Agata

Posted

AgataM napisał(a):
Słuchajcie!!!! W poznańskim schronisku , przy ulicy Bukowskiej, pojawił się 6-cioletni dog niemiecki. Pojawił się tam, gdyż zmarł jego poprzedni właściciel. W schronisku nie ma budy na tyle dużej, by psiak mógł w niej przezimować. Są to informacje, które dzisiaj dostałam od znajomej z prośbą o apel w sprawie adopcji na Dogomanii. Pies jest podobno grafitowy i piękny . Może ktoś z was zechce dać dom temu biednemu psiakowi.Agata

załóz mu osobny wątek!

Posted

anouk Podnosze tego przystojniaczka!!!!!!
trzymaj sie wierze ,że ty napewno znajdziesz mu cos SUPERRRR!!:evil_lol: puszczałaś maila w swiat?? u mnie to najlepiej działa!!moze przyślij do mnie zdjątka z tragiczna jego historią i opisem jaki to on jest najcudowniejszy...rozeslę go dalej .. ja juz 3 go psia w tym m-cu tym sposobem oddaje!!

Posted

Anouk, dostałam maila z pytaniem o przystojniaka. Pani jest zainteresowana, ale zanim przystąpi do walki z rodziną, musi wiedzieć, czy pies jest łagodny (ma trzymiesięczne dziecko). Podałam pani twój numer telefonu i czekam na wieści, trzymając kciuki.

Posted

zurdo napisał(a):
Anouk, dostałam maila z pytaniem o przystojniaka. Pani jest zainteresowana, ale zanim przystąpi do walki z rodziną, musi wiedzieć, czy pies jest łagodny (ma trzymiesięczne dziecko). Podałam pani twój numer telefonu i czekam na wieści, trzymając kciuki.

Psiak to anioł - taki mały niezdara - nie ma w nim cienia agresji.

A gdzie jest ten dom?