anouk92 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ontario teraz ma ok. 1 roku. Zostal wyrzucony w lesie. Znalazł go pewna Pani, która spacerowała ze swoim psem. Był bardzo zdezornentowany i bardzo się bał. Teraz jest super radosnym psiakiem, któremy brakuje tylko domku.:shake: Nie jestem znawcą ale może on jest rasowy tylko ja się nie znam. Jest piękny i zdjęcia naprawdę nie oddają jego urody. Ma wielkie uszy, które lataja mu dookoła głowy. Jest boski:loveu: Na zdjęciach wygląda na dużo większego niz jest w rzeczywistości. Szukamy dla niego domku! Mój telefon: 513-077-146 Quote
anouk92 Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Nikomu się nie podoba piekny psiak!!!:shake: Quote
anouk92 Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 A może Ty wogóle nie jesteś podobny do żadnej rasy - ale i tak jesteś piękny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
kinga Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 o matko, jaki przepiękny :loveu: prze-pię-kny :loveu: :loveu: :loveu: ja kocham takie szorściuchy - i choć na odległość nic nie mogę pomóc :shake: - pozachwycam się szczerym sercem ;) Quote
kinga Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 ...a nie będzie z niego taki prawie-otterhound? ;) Quote
Roxana Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Piesio do góry o super domek prosić :razz: Śliczny jest chłopak :) Quote
pixie Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Anouk on jest tak piekny, ze z pewnoscia przy pokazaniu go swiatu znajdzie dom Mlodziutki i piekny! Sadze, ze wyszystkie mozliwe formy allegro, ogloszenia etc. Moze Pidzej w ogloszeniach pomoze? Quote
Bunia1 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Gdzie jest teraz piesek? Bo chyba nie ma podanej miejscowości. Quote
anouk92 Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Bunia1 napisał(a):Gdzie jest teraz piesek? Bo chyba nie ma podanej miejscowości. Psiak jest w Zielonce pod Warszawą. Quote
mama_Dorota Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Ło matko! Przecież on wygląda jak Misiek Zosi tylko te jakieś 9 lat temu! :crazyeye: Quote
Zosia4 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 O "ludzie kochane" - toż to mój Misiek jak nic. Wszystko identyczne: piękne, dlugie nogi, masywne lapy,wielkie - zwariowane ucholce, mocna budowa ciala, umaszczenie. Wszystko, doslownie wszystko. Tylko rzeczywiście mlodszy o tych parę ladnych lat. Sluchajcie - to będzie wielki, piękny pies. A jak jeszcze ma choć w polowie taki charakter jak mój Michu - to większe szczęście jego nowego pana nie może już spotkać. Zero problemów z klakami w domu, tylko czesać, skubać i kochać. Jest pięęęęęęęęęęęęęęękny :loveu: :loveu: :loveu: . Wzięlabym go jak nic ale drugi taki numer jak z Miśkiem nie przejdzie. Będę pilnie śledzić Twoje losy - piękna, cudowna, uszata istotko :iloveyou: . Quote
mama_Dorota Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Dobrze, że Zosia potwierdziła, bo już myślałam, że albo mi o tej porze na wzrok padło albo, że to mleko które wcześniej wypiłam było z % :evil_lol: Jest cudny!!! :eviltong: Quote
Ulaa Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Co za śliczne dziecko :loveu: Hop Hop Hop Quote
fona Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 No to, Zosiu, wpadłaś. Kiedy transport z Michątkiem i Michową do Ciebie ma dotrzeć? ;) Quote
malawaszka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 to może być mix ONka i sznaucera olbrzyma - dam go na stronkę - jest piękny :loveu: zobaczie - on wygląda jak klon tej suni, która była w Józefowie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33585 Quote
Zosia4 Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Wiecie co ? Jak już wcześniej pisalam - mam takiego samego Miśka ze schroniska, ma 11 lat. Jest wielki i jak go bralam miesiąc temu to byl jeszcze bardziej kudlaty, caly w siwych kudlach. Jak go porządnie wyczesalam i wytrymowalam (wyskubalam ręcznie) z tej martwej sierści to się zrobil prawie calkiem czarny, tylko wielkie lapy i olbrzymia glowa zrobily się beżowo-szare. Teraz wyglądem przypomina wilczarza. Z tym, że jest trochę mniejszy, bo "tylko" 73 do grzbietu. Ja bym glosowala na mix onka z wilczarzem, chociaż tak prywatnie to tę rasę ochrzcilam MIŚ POLSKI :lol: . Quote
KaL Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 To raczej Airedale terier - oczywiście mix, prawdopodobnie z onkopodobnym. I wytrymowany będzie piękny. Uszy trochę nie terierowe, ale on młody jeszcze i to się może zmienić. Quote
sisay Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Owczarek niemiecki szorstkowlosy :p P R Z E C U D O W N Y !! Normalnie sie zakochalam od pierwszego wejrzenia :loveu: Zazdroszcze bardzo temu, do kogo trafi to cudne stworzenie! Quote
Lulka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='malawaszka']to może być mix ONka i sznaucera olbrzyma - dam go na stronkę - jest piękny :loveu: zobaczie - on wygląda jak klon tej suni, która była w Józefowie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33585 no dokładnie wyglada jak nasza Vegunia, cudo :loveu: Quote
psy-warszawa.pl Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 To mój 'typ' ;) Przepiekny!! na pewno szybko znajdzie domek Ale chyba nie grozi mu schronisko? Quote
zurdo Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Cudo! Anouk, psiak będzie duży, więc może napisz coś więcej o jego charakterze - zazwyczaj każdy szczenior w tym wieku jest radosny, a coś więcej? Może wtedy będzie łatwiej, bo nie wierzę, że taki piękny sierściuch może nie znaleźć domku. Quote
Recommended Posts