Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uczeń czarnoksieżnika napisał(a):
jak na razie psiaki wg mnie nie są gotowe do adopcji. Proces socjalizacji pewnie będzie powolny... TRZYMAJCIE KCIUKI :-D

Wierzę, że Ci się uda. Powoli ale do przodu ...:p

Posted

Ja też bardzo się cieszę...nareszcie!Pierwsze próby socjalizacji(przesadzenie Olsena/Gumisia)nie udały się...przepełnienie schroniska na to nie pozwoliło.Mam nadzieję,ze teraz uda się wszystko co zaplanowaliście.Myślę,że także schronisko jest tego zdania,p.Marek rozmawiał ze mną przed swoim urlopem o rozsadzeniu psiaków bo także zauważył brak postępów socjalizacyjnych w tym boksie...psiaki są nieadopcyjne,nikt się nimi nie interesuje.Uważam,że jeśli nastąpią próby rozdzielenia psiaków to moim zdaniem powinny być w boksach z innymi psiakami ale pojedyńczo(każdy w innym boksie)...wsadzone po 2 znów będę próbować tworzyć gang.Poza tym może przestaną się bać ludzi bo agresja niektórych jest moim zdaniem lękowa.

Posted

Mnie się wydaje,że Olsen/Gumiś jest bardzo zagubionym staruszkiem...jak siedział sam był czasami bardzo przyjazny...Kajka uchwyciła na zdjęciu moment kiedy przyjmuje smakołyki z ręki...myślę,że ma szansę na wyjście na prostą...bardzo się boimy,bardzo;