Jump to content
Dogomania

Młody pręgowany mix amstafa Basior szuka domu ! Prosimy o pilną pomoc ! Potrzebny DS!

Recommended Posts

Posted

Witam.Do pewnej staruszki w Skierniewicach przybłąkał się młody, ok roczny przepiękny pręgowany , bardzo łagodny(mix) Amstaffik/Pitt Bull ?, może ktoś go poszukuje? a jeśli nie to prosimy pilnie o przygarnięcie w dobre ręce gdyż znajduje się pod opieką staruszki,która niestety nie może się nim opiekować.Prosimy o pomoc, będziemy wdzięczni.
Jest wspaniały! łagodny, łasi się do ludzi..

tu narazie tylko jedno zdjęcie..
Postaramy się o więcej..

Potrzebna pilna pomoc !
Potrzebny DS !

Potrzebne ogłoszenia !
(na dogomanii, i na morusku jest)

niestety ja już mam 3 psiaki, (w tym 1 jeden ze schronu) i nie mogę niestety wziąć pod swoje skrzydła kolejnego :-(

Posted

Kama & Diana napisał(a):
nie ma to jak wymądrzać się ...

imię dla księcia, może Basior?

nie mam zdania.. przyzwyczaiłam sie, że po mnie jeździ :(
Basior :P słodkie :loveu:

Posted

Od kiedy to wskazanie sporego błędu w określeniu rasy psa to jakieś chamskie wymądrzanie się...? :razz: Staffik i ast to całkiem różne rasy i wielkość, sporo też różnią się charakterem; ten pies nawet koło staffika nie stał więc nie rozumiem takiego nazewnictwa, szczególnie że raz piszesz staffik, raz amstaff, a pies jest po prostu bullowaty. Może akurat nie znasz się na bullach, Twoje prawo, nikt nie musi wiedzieć wszystkiego, więc napisałam sprostowanie i tyle; złośliwości tam nie widzę.
No ale nic, niektórzy już tak mają, że zamiast się czegoś przy okazji nauczyć i poprawić pomyłkę wynikającą z własnej niewiedzy, wolą zrobić z siebie ofiarę, a z kogoś potwora... :diabloti:

Bezinteresowne wysyłanie Ci na maila jadłospisu barfowego też zaliczasz do mojego "jeżdżenia" po Tobie? A może między dawkami korpusów i kefiru upchnęłam jakieś złośliwe uwagi? Cóż, zmykam z wątku, wolę poświęcić czas na tematy psiaków, w których nie będzie strach czegokolwiek napisać w obawie, że założycielka się popłacze...

Posted

i właśnie kolejny raz to robisz..
I dziękuję, za jadłospis.. Tak, bardzo mi pomógł.. i wcale nie mowię "[SIZE=2]między dawkami korpusów i kefiru upchnęłaś jakieś złośliwe uwagi" .. ty to powiedziałaś..

I przepraszam, ale ten wątek nie jest stworzony do kłótni, tylko żeby pomóc BULLOWATEMU Basiorkowi.
Mam nadzieję, że już nigdy nie będę potrzebowała od Ciebie pomocy. Dziękuję.

Posted

Amstaf napisał(a):
Moi drodzy dziękuje za zainteresowanie ale na szczęście piesek znalazł domek i to w swoim mieście.I imie już miał fajne :-).

Mam nadzieje,że to bedzie dobry dom gdyz jeśi został wydany z rak do rak za kase i na hodowle do rozmnazania to i my mogismy tak zrobic bo nam sie nie przelewa ale nie jestesmy tacy.... trzymajcie kciuki.... pzdr.

Posted

Basiorek znalazł szczęśliwy domek :loveu:
W Skierniewicach :)
Wspaniale ! :D
Może uda nam się później dowiedziec jak sobie radzi w nowym domku?.. ;)