Falkaa Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Witam.Do pewnej staruszki w Skierniewicach przybłąkał się młody, ok roczny przepiękny pręgowany , bardzo łagodny(mix) Amstaffik/Pitt Bull ?, może ktoś go poszukuje? a jeśli nie to prosimy pilnie o przygarnięcie w dobre ręce gdyż znajduje się pod opieką staruszki,która niestety nie może się nim opiekować.Prosimy o pomoc, będziemy wdzięczni. Jest wspaniały! łagodny, łasi się do ludzi.. tu narazie tylko jedno zdjęcie.. Postaramy się o więcej.. Potrzebna pilna pomoc ! Potrzebny DS ! Potrzebne ogłoszenia ! (na dogomanii, i na morusku jest) niestety ja już mam 3 psiaki, (w tym 1 jeden ze schronu) i nie mogę niestety wziąć pod swoje skrzydła kolejnego :-( Quote
Martens Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Ten pies to nie staffik, kompletnie go nie przypomina. To mix amstaffa. Staffik i amstaff to 2 różne rasy. Quote
Falkaa Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 ja tylko podaje dalej ogłoszenie.. prosimy o znalezienie dla niego nowego domu. Edit: Dla psa W TYPIE AMSTAFFA Quote
Barynia Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Ma imię ? :razz: bo jak tu weszłam to normalnie myślałam że ma na imię maxik :D trzymam kciuki , zatłuc tego kto cię wyrzucił :mad: Quote
Falkaa Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 jeszcze nie ma imienia.. jakieś pomysły ?;p Quote
phase Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Wstawiłam go na wątek ogólny bullowatych. http://www.dogomania.pl/threads/22803-Bulowate-Do-Adopcji-Jeden-W%C4%85tek-Dla-Wszystkich-aktualizacje-str.1-post-1-2-5-8!!!/page265 Potrzebne zdjęcia są... Quote
Kama & Diana Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='Martens']Ten pies to nie staffik, kompletnie go nie przypomina. To mix amstaffa. Staffik i amstaff to 2 różne rasy. nie ma to jak wymądrzać się ... imię dla księcia, może Basior? Quote
Falkaa Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Kama & Diana napisał(a):nie ma to jak wymądrzać się ... imię dla księcia, może Basior? nie mam zdania.. przyzwyczaiłam sie, że po mnie jeździ :( Basior :P słodkie :loveu: Quote
Falkaa Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [quote name='phase']Wstawiłam go na wątek ogólny bullowatych. http://www.dogomania.pl/threads/22803-Bulowate-Do-Adopcji-Jeden-W%C4%85tek-Dla-Wszystkich-aktualizacje-str.1-post-1-2-5-8!!!/page265 Potrzebne zdjęcia są... dzięki.. no własnie problem w tym ze nie mamy zdjęć ! :( Quote
Martens Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Od kiedy to wskazanie sporego błędu w określeniu rasy psa to jakieś chamskie wymądrzanie się...? :razz: Staffik i ast to całkiem różne rasy i wielkość, sporo też różnią się charakterem; ten pies nawet koło staffika nie stał więc nie rozumiem takiego nazewnictwa, szczególnie że raz piszesz staffik, raz amstaff, a pies jest po prostu bullowaty. Może akurat nie znasz się na bullach, Twoje prawo, nikt nie musi wiedzieć wszystkiego, więc napisałam sprostowanie i tyle; złośliwości tam nie widzę. No ale nic, niektórzy już tak mają, że zamiast się czegoś przy okazji nauczyć i poprawić pomyłkę wynikającą z własnej niewiedzy, wolą zrobić z siebie ofiarę, a z kogoś potwora... :diabloti: Bezinteresowne wysyłanie Ci na maila jadłospisu barfowego też zaliczasz do mojego "jeżdżenia" po Tobie? A może między dawkami korpusów i kefiru upchnęłam jakieś złośliwe uwagi? Cóż, zmykam z wątku, wolę poświęcić czas na tematy psiaków, w których nie będzie strach czegokolwiek napisać w obawie, że założycielka się popłacze... Quote
Falkaa Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 i właśnie kolejny raz to robisz.. I dziękuję, za jadłospis.. Tak, bardzo mi pomógł.. i wcale nie mowię "[SIZE=2]między dawkami korpusów i kefiru upchnęłaś jakieś złośliwe uwagi" .. ty to powiedziałaś.. I przepraszam, ale ten wątek nie jest stworzony do kłótni, tylko żeby pomóc BULLOWATEMU Basiorkowi. Mam nadzieję, że już nigdy nie będę potrzebowała od Ciebie pomocy. Dziękuję. Quote
Amstaf Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Moi drodzy dziękuje za zainteresowanie ale na szczęście piesek znalazł domek i to w swoim mieście.I imie już miał fajne :-). Quote
Amstaf Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Amstaf napisał(a):Moi drodzy dziękuje za zainteresowanie ale na szczęście piesek znalazł domek i to w swoim mieście.I imie już miał fajne :-). Mam nadzieje,że to bedzie dobry dom gdyz jeśi został wydany z rak do rak za kase i na hodowle do rozmnazania to i my mogismy tak zrobic bo nam sie nie przelewa ale nie jestesmy tacy.... trzymajcie kciuki.... pzdr. Quote
Falkaa Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Basiorek znalazł szczęśliwy domek :loveu: W Skierniewicach :) Wspaniale ! :D Może uda nam się później dowiedziec jak sobie radzi w nowym domku?.. ;) Quote
Recommended Posts