koosiek Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Przedzwonię do pana w przyszłym tygodniu, chociaż faktycznie najlepiej byłoby, gdyby wypowiedziała się Fela... Quote
Pipi Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Napiszcie co suczką? Cisza juz tak dlugo. W prawdzie nie pomagam, ale sledzilam losy Glorii. Mase ludzi tu zaglada. Mozemy prosic o info? Quote
ludwa Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 O ile koosiek nie zechciałaby zadzwonić..., to trzeba by pytać Felę a ta jakoś nie ma ochoty tutaj odpowiadać. Mi też Gloria siedzi w głowie, tylko nie wiadomo co się dzieje, skoro Fela obiecała Panu pomoc Quote
Pipi Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Miejmy nadzieje, ze ulozylo sie i Nutka jest dalej w tym domu. Fajnie byloby wiedziec. ludwa dziekuje Quote
ludwa Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Nie ma za co, bo sama nic nie wiem a chciałabym Quote
koosiek Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 Nie dzwoniłam, bo permanentnie brak mi czasu i kasy na telefonie. Możecie próbować dowiadywać się przez Psy Niczyje, w końcu mieli się tym zająć. W każdym razie pan sam też do mnie nie dzwonił, więc jestem dobrej myśli. Quote
ludwa Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Przez Psy Niczyje to ja się raczej nie dowiem;) Quote
koosiek Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 Ale na wątku jest więcej osób, więc może ktoś kto nie jest z PN skonfliktowany mógłby zadzwonić i spytać... Quote
idusiek Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 wybaczcie, ale ja nie zadzwonię, bo ten Pan nie chce , żebym się z nim kontaktowała.... Mogę dać komuś chętnemu telefon. Quote
ludwa Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Fela pojawiła się na wątku ostrowskim, więc zapytałam co u Glorii, odpowiedziała: O Glorię pytraj Koosiek. Jej właściciel po rozmowach z nią przestał odbierać ode mnie telefony. więc nie wiadomo już kogo pytać. Mam tylko nadzieję, że Gloria jest tam, gdzie była Quote
koosiek Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Żeby nie było niejasności co do mojej roli w tym wszystkim, przeklejam z wątku ostrowskiego: [quote name='koosiek'][quote name='Fela']O Glorię pytraj Koosiek. Jej właściciel po rozmowach z nią przestał odbierać ode mnie telefony.[/QUOTE]Nie wiem, dlaczego miałoby się tak stać, skoro podczas ostatniej rozmowy pan stwierdził, że nawiązał z nim kontakt ktoś z PN i już Wy będziecie prowadzić tą adopcję. Gdy ostatnio do niego dzwoniłam (po info, że fundacja nie może się z panem skontaktować) stwierdził, że nikt z fundacji już potem do niego nie dzwonił. Sam się nie kontaktował, bo zachowanie Glorii przy drugim psie się naprostowało i postanowili, że u nich zostanie.[/Quote] Quote
Recommended Posts