Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U malego wszystko w porzadku:lol: Nie mam jeszcze zadnych zdjec, bo nie mialam czasu robic, ale maly juz sie aklimatyzuje w nowym domu, miedzy moimi psami. Jest bardzo wesoly i mysle, ze nie bedzie zadnych problemow. Niestety nie udalo mi sie uratowac dredow, musialam odciac. nie zawazylo to na jego uroku, ale zpewnoscia na efektownym wygladzie, o ile wlosy bylyby wczesniej zadbane. No nic, uznalam, ze nie ma co meczyc chlopczyka tylko dlatego, zeby mial te piora, wole oszczedzic mu bolu i stresu, pomimo, ze uzylam jednych z lepszych na rynku kosmetykow do rozczesywania. Jutro jedziemy do lasu na spacer i mam nadzieje, ze uda mi sie zrobic troche zdjec.

Bardzo dziekuje Asi za przywiezienie tego malucha, Kasi za obrozke i smyczke i "dokladke" do adopcji:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Powiem Wam jescze jedno - nie rozumiem dlaczego trafil do schronu!! Jest taki kochany i slodki:loveu: :loveu: :loveu: Wspaniale dogaduje sie z reszta moich psow, no chyba ze pokaze mi za jakis czas co z niego za ziolko:loveu: :loveu: :loveu: choc nie sadze, a nawet gdyby to nie oddalabym go nikomu za zadne skarby swiata!! Jakie on robi miny, jak gada do nas i do psow, i ma fochy!! nie jada z podlogi:oops: :oops: :oops: myslalam, ze fajnie jest udac, ze cos niby spada z blatu albo ze stolu i wtedy psy sa szczesliwe (to nie jest wychowawcze, wiem:oops: ) a ten maluch popatrzyl na mnie z taka dezaprobata.............. POWIEDZIAL: "Czy nikt nie uczyl cie kultury?? przeciez z podlogi sie nie jada!!":lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

zuza i zwierzaki napisał(a):
Powiem Wam jescze jedno - nie rozumiem dlaczego trafil do schronu!!

Ja też nie wiem:shake: Mi ciężko go było było oddać Zuzi po kilku godzinach obcowania z nim.

Posted

[quote name='zuza i zwierzaki']Maly ma nowe imie - PEDZELEK:lol: :lol: :loveu: :multi: :loveu: :lol:
A to jego fotka z dzisiaj, juz po strzyzeniu:

:multi::multi::multi:Cieszę się ogromnie:multi:

Ja też zakochałam sie w nim, mimo, że spędzilismy razem krótką chwilę:loveu:

Czarnuszki - suuuuuuper:multi::multi::multi:

Posted

Gratuluje nowego domownika. A kudelki szybko odrosna! :)
Jak znajdziesz czas, prosze o wiecej zdjec. :) A najlepiej dwoch pekincow ;-)
to dopiero bedzie widok :)

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :lol: fotki mam nadzieje wstawie jutro albo w niedziele. Zajmuje mi to troche czasu, bo robie w duzym formacie i musze obrabiac itd....
Powiem Wam tylko, ze maly ma sie dobrze a nawet bardzo dobrze:loveu: Wychodzi z niego "charakterek" pekinczyka - biega, psoci, zczyna wszczynac awantury, ma swoje sprawy. Jest zupelnie niewychowany i rozbisurmaniony:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Niestety nie jest nauczony dostawania nagrod za dobre sprawowanie:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: kiedy pierwszy raz dalam mu nagrode za przyjscie do mnie nie wiedzial za co i wogole dlaczego cokolwiek dostaje:crazyeye: :crazyeye: teraz juz zaczyna oferowac przychodzenie na spacerze, zeby tylko dostac jakies smaczki:lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jest zdrowy, nie ma kaszlu kennelowego, czego najbardziej sie obawialam. Mam nadzieje, ze znajde jutro godzinke, zeby foty powstawiac

• 2 weeks later...
Posted

Pedzelek wczoraj zostal wykastrowany - dobrze sie czuje i ma apetyt. Teraz tylko seria antybiotyków i bedzie spokoj. Niestety zastrzyki szczypia, co zapewne mu sie nie spodoba:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Jutro pierwszy zastrzyk, trzymajcie kciuki - niech bedzie dzielny i niech za bardzo nie szczypie:cry:

Posted

Pedzelku
Szybko dochodz do siebie :)
A wlascicielke cudnych pekinow prosimy o wiecej fotek. Pedzelek w noc wigilijna na pewno Wam powie, jaki jest szczesliwy, ze ma dom. :)