Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=2]"Niedaleko Poznania jest małe miasteczko, jak tysiące w Polsce. Przez to miasteczko przebiega główna droga do Warszawy, A 2. W samym centrum Swarzędza, bo to o nim mowa, około 30 metrów od ruchliwej i popularnej drogi stoi sobie stary dom. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie pewna historia i wyjątkowi mieszkańcy domu…"

Kontakt:
Kontakt:
ul. Dworcowa 3
62-020 Swarzedz
tel. 0-61 817-23-67

pielęgniarz - opiekun zwierząt Ewa Firlik 0694 46 23 24

lub do mnie:
Kasia/bigos: kasia.wrzesinska@poczta.onet.pl
Kasia/bigos: 600 256 503

Tuptuś

Pies, mały, ok. 1,5 roku.

Wesoły i przyjazny. Zgadza się z innymi psami.

Kto da maleństwu domek?

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuza i zwierzaki napisał(a):
No wlasnie nie moge sie wlasciwie juz doczekac - szukamy transportu - szybciej bede mogla wycalowac!:loveu: :loveu:

Napisałam ogłoszenie o potrzebie transportu gdzie się da
Trzyamamy kciuki:p:p:p

Posted

Dostałam wczoraj wiadomość:lol::lol::lol:
"Hej!
Ja w sprawie transportu pekińczyka z poznania do wawy. Mogłabym go przewieźć pociągiem jeśli nie znaleźlibyście czegoś lepszego. Mam dużą zniżkę na bilety pkp. Wawa-Poznań-Wawa kosztowałaby mnie i psa z poznania do wawy ok 55zł (sprawdzałam bo miałam w tym tygodniu przewieźć setera z pozania do wawy ale on już znalazł domek:smile: ). Ale musiałabym mieć na bilety.
Pzdr"

Co Ty na to????
Mam numer tel do tej dziewczyny
Jeśli się zdecydujesz podam ci na pw i się umówicie

Posted

[quote name='zuza i zwierzaki']Na malego czeka juz miseczka i poduszeczka a obok, na drugiej poduszeczce czeka Mopcia:loveu: :loveu: :loveu:

Ojej, jaka piękna kluseczka:loveu::loveu::loveu:

Posted

iwonamaj napisał(a):
Ale słodka, no piękną siostrę będzie miał chłopak. A imię jakie wybrałaś dla niego?

No właśnie, będzie przechrzczony

Posted

Bedzie, ale teraz rozpisalam na czernyszowym forum konkurs na imie i czekam na propozycje od uzytkownikow:lol: Mam swoj typ, ale wlasciwie to zaczekam, az do mnie przyjedzie i wtedy sie zobaczy jaki on jest w realu i pewnie dobierzemy najlepsze imie, pasujace do niego:lol: :loveu:

Posted

OK

Jak sie zbierze wiecej imion, to moze zaloze nasza galerie i tam bedziemy wybierac co?? Wlasciwie, to moznaby ten temat gdzies przeniesc, zeby nie psuc podbijania innych tematow, tam, gdzie pieski potrzebuja pomocy?? Co o tym myslicie??

Posted

Tak, jutro sie bede umawiac z Asia, ktora zgodzila sie go przywiezc. Nic sie nie denerwujcie, czekamy na niego cierpliwie i nie ma zadnych zmian w naszej decyzji. Jak tylko pojawi sie w naszym domu i troche zaaklimatyzuje zrobie galerie. Mysle jednak, ze pierwszego dnia mge nie miec czasu, bo bede chciala oswoic malego z moja sfora:)
Daje Wam za to linka, gdzie mozecie zobaczyc moje "maluchy"
http://www.bouvs.org/forum_czernysz/viewtopic.php?t=116

Nie ma tam jeszcze najmlodszej mojej dziewczynki, ale niebawem sie pojawi:) Mozecie ja za to zobaczyc na stronie tatusia tego czegos czarnego, co tak biega na pierwszym linku:lol: :lol: :lol:
http://www.dogs.gd.pl/psiejstwo/

pozdrawiamy wszystkich kibicow naszej adopcji:multi: :multi: :loveu: :loveu: :bye: :bye: :bye:

Posted

Chłopaczek już w nowym domku:)
Jest przeuroczy, wesoły i bardzo ciekawski. W czasie podróży pociągiem i samochodem wygląda przez okna (a przy okazji je myje swym podkręconym języczkiem) i ciągle się przemieszcza, żeby nic nie uszło jego uwadze. No i jest śliczny:loveu: Ma trochę dredzików, ale nowa pani powiedziała, że da sobie z nimi radę. Będą foteczki ślicznoty!!