bigos Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [SIZE=2]"Niedaleko Poznania jest małe miasteczko, jak tysiące w Polsce. Przez to miasteczko przebiega główna droga do Warszawy, A 2. W samym centrum Swarzędza, bo to o nim mowa, około 30 metrów od ruchliwej i popularnej drogi stoi sobie stary dom. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie pewna historia i wyjątkowi mieszkańcy domu…" Kontakt: Kontakt: ul. Dworcowa 3 62-020 Swarzedz tel. 0-61 817-23-67 pielęgniarz - opiekun zwierząt Ewa Firlik 0694 46 23 24 lub do mnie: Kasia/bigos: kasia.wrzesinska@poczta.onet.pl Kasia/bigos: 600 256 503 Tuptuś Pies, mały, ok. 1,5 roku. Wesoły i przyjazny. Zgadza się z innymi psami. Kto da maleństwu domek? Quote
zuza i zwierzaki Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Chetnie go przygarne! Mam pekinke ok 2 lata (wysterylizowana) wiec mysle, ze beda razem tworzyc fajny duecik:lol: :lol: Quote
bigos Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 No to szuakmy transportu do Warszawy:multi::multi::multi: Quote
iwonamaj Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Zuza jak to cudownie!!! Sama mam pekinusie i wiem, że to sa wyjatkowe psiaki, dlatego super, że trafi do Ciebie i drugiej pekinki!!!Ucałuj obydwa psiunie w cudne plaskate pysie!!! Quote
zuza i zwierzaki Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 No wlasnie nie moge sie wlasciwie juz doczekac - szukamy transportu - szybciej bede mogla wycalowac!:loveu: :loveu: Quote
bigos Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 zuza i zwierzaki napisał(a):No wlasnie nie moge sie wlasciwie juz doczekac - szukamy transportu - szybciej bede mogla wycalowac!:loveu: :loveu: Napisałam ogłoszenie o potrzebie transportu gdzie się da Trzyamamy kciuki:p:p:p Quote
bigos Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Dostałam wczoraj wiadomość:lol::lol::lol: "Hej! Ja w sprawie transportu pekińczyka z poznania do wawy. Mogłabym go przewieźć pociągiem jeśli nie znaleźlibyście czegoś lepszego. Mam dużą zniżkę na bilety pkp. Wawa-Poznań-Wawa kosztowałaby mnie i psa z poznania do wawy ok 55zł (sprawdzałam bo miałam w tym tygodniu przewieźć setera z pozania do wawy ale on już znalazł domek:smile: ). Ale musiałabym mieć na bilety. Pzdr" Co Ty na to???? Mam numer tel do tej dziewczyny Jeśli się zdecydujesz podam ci na pw i się umówicie Quote
bigos Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Najprawdopodobniej psiurek wyjedzie w tym tygodniu do zuza i zwierzaki:multi::multi::multi: Quote
zuza i zwierzaki Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Na malego czeka juz miseczka i poduszeczka a obok, na drugiej poduszeczce czeka Mopcia:loveu: :loveu: :loveu: Quote
bigos Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='zuza i zwierzaki']Na malego czeka juz miseczka i poduszeczka a obok, na drugiej poduszeczce czeka Mopcia:loveu: :loveu: :loveu: Ojej, jaka piękna kluseczka:loveu::loveu::loveu: Quote
iwonamaj Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Ale słodka, no piękną siostrę będzie miał chłopak. A imię jakie wybrałaś dla niego? Quote
bigos Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 iwonamaj napisał(a):Ale słodka, no piękną siostrę będzie miał chłopak. A imię jakie wybrałaś dla niego? No właśnie, będzie przechrzczony Quote
zuza i zwierzaki Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Bedzie, ale teraz rozpisalam na czernyszowym forum konkurs na imie i czekam na propozycje od uzytkownikow:lol: Mam swoj typ, ale wlasciwie to zaczekam, az do mnie przyjedzie i wtedy sie zobaczy jaki on jest w realu i pewnie dobierzemy najlepsze imie, pasujace do niego:lol: :loveu: Quote
bigos Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 dawaj także tutaj te propozycje i may także zagłosujemy:lol: Quote
zuza i zwierzaki Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 OK Jak sie zbierze wiecej imion, to moze zaloze nasza galerie i tam bedziemy wybierac co?? Wlasciwie, to moznaby ten temat gdzies przeniesc, zeby nie psuc podbijania innych tematow, tam, gdzie pieski potrzebuja pomocy?? Co o tym myslicie?? Quote
bigos Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 oki, zmienima temat i zostanie przeniesiony do atku "W nowym domku":lol: Quote
iwonamaj Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Czy psiuniek już jest u Zuzy? Pogubiłam się trochę... Quote
asiamm Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Jeszcze nie ale w weekend już prawdopodobnie będzie:lol: Quote
zuza i zwierzaki Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Tak, jutro sie bede umawiac z Asia, ktora zgodzila sie go przywiezc. Nic sie nie denerwujcie, czekamy na niego cierpliwie i nie ma zadnych zmian w naszej decyzji. Jak tylko pojawi sie w naszym domu i troche zaaklimatyzuje zrobie galerie. Mysle jednak, ze pierwszego dnia mge nie miec czasu, bo bede chciala oswoic malego z moja sfora:) Daje Wam za to linka, gdzie mozecie zobaczyc moje "maluchy" http://www.bouvs.org/forum_czernysz/viewtopic.php?t=116 Nie ma tam jeszcze najmlodszej mojej dziewczynki, ale niebawem sie pojawi:) Mozecie ja za to zobaczyc na stronie tatusia tego czegos czarnego, co tak biega na pierwszym linku:lol: :lol: :lol: http://www.dogs.gd.pl/psiejstwo/ pozdrawiamy wszystkich kibicow naszej adopcji:multi: :multi: :loveu: :loveu: :bye: :bye: :bye: Quote
asiamm Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Chłopaczek już w nowym domku:) Jest przeuroczy, wesoły i bardzo ciekawski. W czasie podróży pociągiem i samochodem wygląda przez okna (a przy okazji je myje swym podkręconym języczkiem) i ciągle się przemieszcza, żeby nic nie uszło jego uwadze. No i jest śliczny:loveu: Ma trochę dredzików, ale nowa pani powiedziała, że da sobie z nimi radę. Będą foteczki ślicznoty!! Quote
asiamm Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Najlepiej mu się podróżuje na stoliku, przed wielką szybą: Quote
Recommended Posts