bajadera Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='Grazyn@']A o nas rodzina i znajomi mysle, ze jestesmy :stupid::stupid:; tyle kilometrow, po co, to jeszcze im nie wystarczy to, co maja. No i nie placa za to nawet, jak dostana puchar:evil_lol: No własnie mnie w pracy tak pytają co my dostajemy jak pies wygrywa ? Ja mam trochę kiepsko, bo jestem od TZ-ta uzalezniona, a on chorobliwy jest. Ponadto nasze psy już jakby kończą karierę, a nowego czegoś brak. W związku z tym wystawy sobie dozujemy łącząc je z wycieczkami. Wystawa na wyspie Skye - czemu nie, przy okazji zobaczymy Szkocję. Kilka lat temu Helsinki i dwa dni zwiedzania Tallina, wakacje nad morzem w Holandii i wystawa w Belgii. Quote
zakla Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Jak ja ostatnio zapytałam spotkanego pana, które szedł z rodowodowymi(tatuaż widziałam;)) swetrem irlandzkim i epagnuel breton (notabene tak rzadka rasa a kupił... w Łazienkach:crazyeye:) i zapytałam o wystawy, to się dowiedziałam, że po co wystawy, chociaż w sumie możnaby na tym zarobić:lol: Ale wytłumaczyłam jak to wygląda, i kto wie, może kiedyś ten cudny szczenior bretonek czarnuch się pojawi na wystawie:loveu: Quote
Recommended Posts