Molowe Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [URL]http://images46.fotosik.pl/1710/87703f8ae2649ff4med.jpg[/URL] cudny i ma piękne oczy :loveu: [URL]http://images37.fotosik.pl/1718/f276b91536eaba2dmed.jpg[/URL] kotecek ♥ gratuluję [COLOR=#000000]Vaultów,fajnie że z psiakiem się wszystko dobrze skończyło i również czekam na sztuczkowy filmik :) tyle gadacie ze ciężko to ogarnąć [/COLOR]:diabloti: Quote
phase Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 No i cudnie! :) Ale tymczas to naprawdę musi być wyjątkowy. :) Quote
Ty$ka Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='rashelek']Mówiłam! Prędzej czy później wszystko się dobrze kończy :loveu:[/QUOTE] Ano tak :) Jednak Shiro nie ma czasu, a cholernik gdzieś się powlókł... :( [quote name='Molowe'][URL]http://images46.fotosik.pl/1710/87703f8ae2649ff4med.jpg[/URL] cudny i ma piękne oczy :loveu: [URL]http://images37.fotosik.pl/1718/f276b91536eaba2dmed.jpg[/URL] kotecek ♥ gratuluję [COLOR=#000000]Vaultów,fajnie że z psiakiem się wszystko dobrze skończyło i również czekam na sztuczkowy filmik :smile: tyle gadacie ze ciężko to ogarnąć [/COLOR]:diabloti:[/QUOTE] Też się w nim zakochałam :loveu: A ten kotek każdego dnia utwierdza mnie w przekonaniu, że go nie lubię :diabloti: Dziękujemy, dziękujemy. Na razie mamy opanowane leg vaulty, no ale dopiero się rozkręcamy :lol: Przepraszam? :( [quote name='phase']No i cudnie! :smile: Ale tymczas to naprawdę musi być wyjątkowy. :smile:[/QUOTE] Jak już Shiro będzie bezpieczny to będę miała powód do radości. Noa już od paru dni jest w DS, ale chciałam Was potrzymać w niepewności... hyhy :P Bardzo wyjątkowy i bardzo związał się z Noą :) Quote
rashelek Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Shiro pewnie zrobi Ci niespodziewajkę i niedługo się pojawi, zobaczysz :D Quote
Dzikie nieporadne Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='rashelek']Shiro pewnie zrobi Ci niespodziewajkę i niedługo się pojawi, zobaczysz :D[/QUOTE] Kot ktorego przechowywałam w ogródku też tak zrobił;) A potem oddałam go koleżance , ktora z całą rodziną się w nim zakochała a na dwór chadza tylko na smyczy:multi: Quote
Ty$ka Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='rashelek']Shiro pewnie zrobi Ci niespodziewajkę i niedługo się pojawi, zobaczysz :D[/QUOTE] Albo zaginie jak Simba... Jutro znów go będę szukać, eh... Quote
phase Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='Ty$ka'] Bardzo wyjątkowy i bardzo związał się z Noą :)[/QUOTE] A gdyby Shiro się znalazł to tymczas od Noi nie dałby rady go wziąć? Quote
Istar19 Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Ty$ka zdrowiej! mam nadzieje że jutro Shiro się pokażę ... i bardzo się cieszę z domu Noi :D Quote
Ty$ka Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='Milena9']Trzymam kciuki:)[/QUOTE] Dziękuję za wsparcie ;) [quote name='phase']A gdyby Shiro się znalazł to tymczas od Noi nie dałby rady go wziąć?[/QUOTE] Ale tymczas już jest. We Wrocławiu - niemalże taka sama droga jak do DT Noi. Nawet pieniądze na transport są. Tylko samego Shiro nie ma, no i transportu zamówionego. [quote name='Istar19']Ty$ka zdrowiej! mam nadzieje że jutro Shiro się pokażę ... i bardzo się cieszę z domu Noi :-D[/QUOTE] Dziękuję :* Ja też, bo naprawdę już mam dość tego ciągłego mijania się z nim... Powtórzę się: ja też, aż skakałam z radości :) Quote
phase Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='Ty$ka'] Ale tymczas już jest. We Wrocławiu - niemalże taka sama droga jak do DT Noi. Nawet pieniądze na transport są. Tylko samego Shiro nie ma, no i transportu zamówionego. [/QUOTE] O cholercia, to przepraszam, ale chyba coś przeoczyłam. :oops: [SIZE=1]Wstyd, hańba! :evil_lol:[/SIZE] Quote
Ty$ka Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='phase']O cholercia, to przepraszam, ale chyba coś przeoczyłam. :oops: [SIZE=1]Wstyd, hańba! :evil_lol:[/SIZE][/QUOTE] Spokojnie, tyle tu nagadane, że mogłaś przeoczyć :P Quote
phase Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='Ty$ka']Spokojnie, tyle tu nagadane, że mogłaś przeoczyć :P[/QUOTE] Dziękuję za wyrozumiałość. :grins: Quote
Molowe Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='Ty$ka']Też się w nim zakochałam :loveu: A ten kotek każdego dnia utwierdza mnie w przekonaniu, że go nie lubię :diabloti: Dziękujemy, dziękujemy. Na razie mamy opanowane leg vaulty, no ale dopiero się rozkręcamy :lol: Przepraszam? :( [/QUOTE] cudny jest :loveu: to się rozkręcajcie jak najbardziej fajne że Wam to dobrze idzie :D nie masz za co przepraszać ja tylko stwierdzam że strasznie gadatliwe jesteście :P Quote
Ptysiak Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Nadrobiłam :multi: Shiro biedaczek...:( musi się znaleźć ... Cieszy mnie wiadomość o Noi :) Jak uczyłaś Moruska "pac" - "żółwik" ? Nie sądzę by istniał jakiś ONek delikatny :evil_lol: Luna miała zabawę ciekawą... rozpędzała się i wskakiwała tak by ją złapać na ręce. potem czekała aż się nią (dosłownie) rzuci i znowu biegła. Sebastian ja tak nauczył i sie z nią bawił. Ja nie... bo troszke za ciężka była :evil_lol: Ze mną ja się tak bawiła to kończyło sie plecami na trawie a pies na mnie... troszkę bolało :roll::evil_lol: więc jak widziałam, że się rozpędza to wolałam od razu usiąść :evil_lol: Quote
rashelek Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 nie przesadzaj z tym pesymizmem :) Kiedy fizycznie nie da się nic zrobić, trzeba chociaż pozytywnie się nastawić i wierzyć, że będzie dobrze ;) Quote
Ty$ka Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='phase']Dziękuję za wyrozumiałość. :grins:[/QUOTE] Ależ proszę :great: [quote name='Molowe']cudny jest :loveu: to się rozkręcajcie jak najbardziej fajne że Wam to dobrze idzie :-D nie masz za co przepraszać ja tylko stwierdzam że strasznie gadatliwe jesteście :P[/QUOTE] Kto cudny? Kotek czy żywy szkielecik, czyli Shiro? Oj od razu gadatliwe :lol!: [quote name='Ptysiak']Nadrobiłam :multi: Shiro biedaczek...:-( musi się znaleźć ... Cieszy mnie wiadomość o Noi :smile: Jak uczyłaś Moruska "pac" - "żółwik" ? Nie sądzę by istniał jakiś ONek delikatny :evil_lol: Luna miała zabawę ciekawą... rozpędzała się i wskakiwała tak by ją złapać na ręce. potem czekała aż się nią (dosłownie) rzuci i znowu biegła. Sebastian ja tak nauczył i sie z nią bawił. Ja nie... bo troszke za ciężka była :evil_lol: Ze mną ja się tak bawiła to kończyło sie plecami na trawie a pies na mnie... troszkę bolało :roll::evil_lol: więc jak widziałam, że się rozpędza to wolałam od razu usiąść :evil_lol:[/QUOTE] :multi: Najgorsze to to, że nie mam jak go szukać. Pada, pada, a ja już z katarem chodzę, więc mam szlaban na wychodzenie... Tak jak inni uczyli targetowania. Po prostu dawałam blisko nochala rękę, jeśli pies spojrzał k/s. I tak przez jedną sesję. Druga to było dotknięcie nosem, a potem podążanie za nim. Przy dotykaniu podłożyłam komende "pac" i tyle - cała filozofia ;) Może jakieś są, ale ja nie znam :evil_lol: Zawsze 5letnie szczenię ONa leeeeci z patykiem leci prosto na mnie i bach! mnie przewraca :evil_lol: [quote name='rashelek']nie przesadzaj z tym pesymizmem :smile: Kiedy fizycznie nie da się nic zrobić, trzeba chociaż pozytywnie się nastawić i wierzyć, że będzie dobrze ;-)[/QUOTE] Przepraszam, ostatnio dostrajam się do pogody ;). Jednak tutaj prawda jest taka, że nijak Shiro nie pomoże się psychicznie - trzeba działać i to szybko, bo może być już za późno. On wczoraj podobno trząsł się z zimna, dzisiaj jest jeszcze chłodniej (10*C) i sam Shiro nie ma już żadnej praktycznie ochrony przed zimnem :(. [quote name='Patik']Trzymamy kciuki [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] na pewno się znajdzie[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG][/QUOTE] Muszę jakoś wyjść z domu i znów go szukać. Tylko jak to zrobić niespostrzeżenie, by nikt nie zauważył mojej nieobecności przez tę godzinę czy dwie? Macie pomysły ^^? Quote
Patik Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Zrób manekina i połóż na łóżku :P albo przebierz Morusa za siebie nikt nie zauważy :evil_lol: Quote
Molowe Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Ty$ka']Kto cudny? Kotek czy żywy szkielecik, czyli Shiro? Oj od razu gadatliwe[/QUOTE] obydwoje ale Shiro ma cudne oczy :loveu: no bo jesteście gadatliwe :P Quote
Ty$ka Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='Patik']Zrób manekina i połóż na łóżku :P albo przebierz Morusa za siebie nikt nie zauważy :evil_lol:[/QUOTE] :grin::grin::grin: [quote name='Molowe']obydwoje ale Shiro ma cudne oczy :loveu: no bo jesteście gadatliwe :P[/QUOTE] Zaraz lecę go szukać, więc kciuki mile widziane. Oj tam, i tak się nieco u nas uspokoiło :siara: Quote
Ty$ka Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 Za słabo trzymałyście, albo nieszczerze... ;) Eh.... Quote
phase Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Ale się nie poddajemy i wierzymy , że jest dobrze z Shiro albo po prostu wróci... Quote
Recommended Posts