Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL]http://images46.fotosik.pl/1710/87703f8ae2649ff4med.jpg[/URL] cudny i ma piękne oczy :loveu:
[URL]http://images37.fotosik.pl/1718/f276b91536eaba2dmed.jpg[/URL] kotecek ♥

gratuluję [COLOR=#000000]Vaultów,fajnie że z psiakiem się wszystko dobrze skończyło i również czekam na sztuczkowy filmik :)

tyle gadacie ze ciężko to ogarnąć [/COLOR]:diabloti:

Posted

[quote name='rashelek']Mówiłam! Prędzej czy później wszystko się dobrze kończy :loveu:[/QUOTE]

Ano tak :)

Jednak Shiro nie ma czasu, a cholernik gdzieś się powlókł... :(

[quote name='Molowe'][URL]http://images46.fotosik.pl/1710/87703f8ae2649ff4med.jpg[/URL] cudny i ma piękne oczy :loveu:
[URL]http://images37.fotosik.pl/1718/f276b91536eaba2dmed.jpg[/URL] kotecek ♥

gratuluję [COLOR=#000000]Vaultów,fajnie że z psiakiem się wszystko dobrze skończyło i również czekam na sztuczkowy filmik :smile:

tyle gadacie ze ciężko to ogarnąć [/COLOR]:diabloti:[/QUOTE]

Też się w nim zakochałam :loveu:
A ten kotek każdego dnia utwierdza mnie w przekonaniu, że go nie lubię :diabloti:

Dziękujemy, dziękujemy. Na razie mamy opanowane leg vaulty, no ale dopiero się rozkręcamy :lol:

Przepraszam? :(

[quote name='phase']No i cudnie! :smile: Ale tymczas to naprawdę musi być wyjątkowy. :smile:[/QUOTE]
Jak już Shiro będzie bezpieczny to będę miała powód do radości. Noa już od paru dni jest w DS, ale chciałam Was potrzymać w niepewności... hyhy :P
Bardzo wyjątkowy i bardzo związał się z Noą :)

Posted

[quote name='rashelek']Shiro pewnie zrobi Ci niespodziewajkę i niedługo się pojawi, zobaczysz :D[/QUOTE]

Kot ktorego przechowywałam w ogródku też tak zrobił;)
A potem oddałam go koleżance , ktora z całą rodziną się w nim zakochała a na dwór chadza tylko na smyczy:multi:

Posted

[quote name='rashelek']Shiro pewnie zrobi Ci niespodziewajkę i niedługo się pojawi, zobaczysz :D[/QUOTE]
Albo zaginie jak Simba...
Jutro znów go będę szukać, eh...

Posted

[quote name='Milena9']Trzymam kciuki:)[/QUOTE]
Dziękuję za wsparcie ;)

[quote name='phase']A gdyby Shiro się znalazł to tymczas od Noi nie dałby rady go wziąć?[/QUOTE]
Ale tymczas już jest. We Wrocławiu - niemalże taka sama droga jak do DT Noi. Nawet pieniądze na transport są. Tylko samego Shiro nie ma, no i transportu zamówionego.

[quote name='Istar19']Ty$ka zdrowiej!

mam nadzieje że jutro Shiro się pokażę ...

i bardzo się cieszę z domu Noi :-D[/QUOTE]
Dziękuję :*

Ja też, bo naprawdę już mam dość tego ciągłego mijania się z nim...

Powtórzę się: ja też, aż skakałam z radości :)

Posted

[quote name='Ty$ka']
Ale tymczas już jest. We Wrocławiu - niemalże taka sama droga jak do DT Noi. Nawet pieniądze na transport są. Tylko samego Shiro nie ma, no i transportu zamówionego.
[/QUOTE]

O cholercia, to przepraszam, ale chyba coś przeoczyłam. :oops: [SIZE=1]Wstyd, hańba! :evil_lol:[/SIZE]

Posted

[quote name='phase']O cholercia, to przepraszam, ale chyba coś przeoczyłam. :oops: [SIZE=1]Wstyd, hańba! :evil_lol:[/SIZE][/QUOTE]
Spokojnie, tyle tu nagadane, że mogłaś przeoczyć :P

Posted

[quote name='Ty$ka']Też się w nim zakochałam :loveu:
A ten kotek każdego dnia utwierdza mnie w przekonaniu, że go nie lubię :diabloti:

Dziękujemy, dziękujemy. Na razie mamy opanowane leg vaulty, no ale dopiero się rozkręcamy :lol:

Przepraszam? :( [/QUOTE]

cudny jest :loveu: to się rozkręcajcie jak najbardziej fajne że Wam to dobrze idzie :D nie masz za co przepraszać ja tylko stwierdzam że strasznie gadatliwe jesteście :P

Posted

Nadrobiłam :multi:

Shiro biedaczek...:( musi się znaleźć ...

Cieszy mnie wiadomość o Noi :)

Jak uczyłaś Moruska "pac" - "żółwik" ?

Nie sądzę by istniał jakiś ONek delikatny :evil_lol:
Luna miała zabawę ciekawą... rozpędzała się i wskakiwała tak by ją złapać na ręce. potem czekała aż się nią (dosłownie) rzuci i znowu biegła. Sebastian ja tak nauczył i sie z nią bawił. Ja nie... bo troszke za ciężka była :evil_lol: Ze mną ja się tak bawiła to kończyło sie plecami na trawie a pies na mnie... troszkę bolało :roll::evil_lol: więc jak widziałam, że się rozpędza to wolałam od razu usiąść :evil_lol:

Posted

[quote name='phase']Dziękuję za wyrozumiałość. :grins:[/QUOTE]
Ależ proszę :great:

[quote name='Molowe']cudny jest :loveu: to się rozkręcajcie jak najbardziej fajne że Wam to dobrze idzie :-D nie masz za co przepraszać ja tylko stwierdzam że strasznie gadatliwe jesteście :P[/QUOTE]
Kto cudny? Kotek czy żywy szkielecik, czyli Shiro?
Oj od razu gadatliwe :lol!:

[quote name='Ptysiak']Nadrobiłam :multi:

Shiro biedaczek...:-( musi się znaleźć ...

Cieszy mnie wiadomość o Noi :smile:

Jak uczyłaś Moruska "pac" - "żółwik" ?

Nie sądzę by istniał jakiś ONek delikatny :evil_lol:
Luna miała zabawę ciekawą... rozpędzała się i wskakiwała tak by ją złapać na ręce. potem czekała aż się nią (dosłownie) rzuci i znowu biegła. Sebastian ja tak nauczył i sie z nią bawił. Ja nie... bo troszke za ciężka była :evil_lol: Ze mną ja się tak bawiła to kończyło sie plecami na trawie a pies na mnie... troszkę bolało :roll::evil_lol: więc jak widziałam, że się rozpędza to wolałam od razu usiąść :evil_lol:[/QUOTE]
:multi:

Najgorsze to to, że nie mam jak go szukać. Pada, pada, a ja już z katarem chodzę, więc mam szlaban na wychodzenie...

Tak jak inni uczyli targetowania. Po prostu dawałam blisko nochala rękę, jeśli pies spojrzał k/s. I tak przez jedną sesję. Druga to było dotknięcie nosem, a potem podążanie za nim. Przy dotykaniu podłożyłam komende "pac" i tyle - cała filozofia ;)

Może jakieś są, ale ja nie znam :evil_lol:
Zawsze 5letnie szczenię ONa leeeeci z patykiem leci prosto na mnie i bach! mnie przewraca :evil_lol:

[quote name='rashelek']nie przesadzaj z tym pesymizmem :smile: Kiedy fizycznie nie da się nic zrobić, trzeba chociaż pozytywnie się nastawić i wierzyć, że będzie dobrze ;-)[/QUOTE]
Przepraszam, ostatnio dostrajam się do pogody ;).
Jednak tutaj prawda jest taka, że nijak Shiro nie pomoże się psychicznie - trzeba działać i to szybko, bo może być już za późno. On wczoraj podobno trząsł się z zimna, dzisiaj jest jeszcze chłodniej (10*C) i sam Shiro nie ma już żadnej praktycznie ochrony przed zimnem :(.
[quote name='Patik']Trzymamy kciuki [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] na pewno się znajdzie[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG][/QUOTE]
Muszę jakoś wyjść z domu i znów go szukać. Tylko jak to zrobić niespostrzeżenie, by nikt nie zauważył mojej nieobecności przez tę godzinę czy dwie? Macie pomysły ^^?

Posted

[quote name='Ty$ka']Kto cudny? Kotek czy żywy szkielecik, czyli Shiro?
Oj od razu gadatliwe[/QUOTE]

obydwoje ale Shiro ma cudne oczy :loveu: no bo jesteście gadatliwe :P

Posted

[quote name='Patik']Zrób manekina i połóż na łóżku :P albo przebierz Morusa za siebie nikt nie zauważy :evil_lol:[/QUOTE]
:grin::grin::grin:

[quote name='Molowe']obydwoje ale Shiro ma cudne oczy :loveu: no bo jesteście gadatliwe :P[/QUOTE]
Zaraz lecę go szukać, więc kciuki mile widziane.
Oj tam, i tak się nieco u nas uspokoiło :siara: