Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patik']http://images46.fotosik.pl/1710/87703f8ae2649ff4med.jpg jaki piękny :loveu: bierz go ,schowaj w szafie ,albo przebierz za Morusa i będzie (nikt się nie połapie):evil_lol:
Dobry pomysł :evil_lol: Z tymże już narobiłam wszędzie rabanu i pewnie rodzice mnie jutro nie puszczą nigdzie, bylebym go nie przywlokła. Z drugiej strony mam cichą nadzieję, że obejrzą jego fotki oraz zobaczą moje zaangażowanie i sami wyjdą z taką propozycją, by dac mu DT ;)

[quote name='Klaudia&Aza']A ogólnie mają jakiś konkretny pretekst?
1). Może być kotożercą.
2). Mamy niski płot (ale z podmurówką :P)
3). To nie nasz dom, a Babcia nie wyraża zgody na hasiora.
4). Mamy kłopoty finansowe (SOS Husky postanowiło nas wesprzeć, no ale)
5). Nie bo nie.
6). W naszej rodzinie nigdy nie będzie dwóch psów na raz, bo nie.
7). Jak dopadnie kwiatków to Babcia padnie na zawał.

I tak dalej i tak dalej...

Posted

Ty$ka napisał(a):
1). Może być kotożercą.
5). Nie bo nie.

No to rzeczywiście trochę się tego nazbierało:roll:
Ale będzie dobrze ;)

Posted

Ty$ka napisał(a):
A jak cioteczki adopcyjne się przy nim zjednoczyły - takiego ruchu na swoim fb to jeszcze świat nie widział
;)

Trzymaj kciuki, błagam. Już jest po drugiej stronie miasta, wiem to od dobrej duszyczki...

:kciuki:

Ty$ka napisał(a):
Dobry pomysł :evil_lol: Z tymże już narobiłam wszędzie rabanu i pewnie rodzice mnie jutro nie puszczą nigdzie, bylebym go nie przywlokła. Z drugiej strony mam cichą nadzieję, że obejrzą jego fotki oraz zobaczą moje zaangażowanie i sami wyjdą z taką propozycją, by dac mu DT ;)

1). Może być kotożercą.
5). Nie bo nie.

Trochę dużo tego :shake:
Ale może jednak jakoś się uda...:roll:

Posted

Ja wiem, że się uzbierało, no ale mam nadzieję... Wiecie, życie lubi zaskakiwać :)

Mam na razie jeden filmik z końcówki zabaw
[video=youtube;QGwDkvnNQEw]http://www.youtube.com/watch?v=QGwDkvnNQEw[/video]

Posted

rashelek napisał(a):
Ale z Ciebie gaduła :diabloti:
Super się chłopaki bawią, widać, że dobrze się dogadują! :)

Oj tam, oj tam :P Pierwszy filmik dlatego ma podłożoną muzykę, bo się rozgadałam na całego :D
Zgadzam się z tym ;) Tak się bawili, że aż M. sobie naderwał pazur, ale nic sobie z tego nie zrobił i szalał dalej =)

Posted

Haha nie martw się, ja też do swojego psa gadam. A ludzie się na mnie patrzą jak na debila, nie rozumiem dlaczego?
Się będzie chłopak pierdołami przejmował, jak tu kompana ma do zabawy. Detale, detale...

Posted

Ptysiak napisał(a):
Ale się fajnie bawią :loveu:

Muza na tym pierwszym filmiku wymiata :diabloti:

I tak, jak się spodziewałam - bawi się, gdy trafi na fajnego psa. I trafił :loveu:

Ajć :diabloti:

rashelek napisał(a):
Haha nie martw się, ja też do swojego psa gadam. A ludzie się na mnie patrzą jak na debila, nie rozumiem dlaczego?
Się będzie chłopak pierdołami przejmował, jak tu kompana ma do zabawy. Detale, detale...

Ja byłam przy lesie, więc sobie mogłam gadać bez obaw, że mnie wyśmieją :eviltong:
Tylko, że teraz tym się przejmuje... :roll:

Posted

rashelek napisał(a):

Ja też gadam do swojej Żaby i może ludzie sobie coś myślą to bym z miłą chęcią powiedziała im gdzie to mam.

Posted

Patik napisał(a):
Ale się chłopaki świetnie dogadują. Trzymam kciuki, cuda się zdarzają :D

:) Dziękuję za wsparcie duchowe, (nie)dziękuję za kciuki :)

maryg22 napisał(a):
Świetnie się razem bawią :smile:
Ja sobie nie wyobrażam spaceru bez gadania do psa :lol:

Ja też zawsze gadam do psów :D

phase napisał(a):
Ja też gadam do swojej Żaby i może ludzie sobie coś myślą to bym z miłą chęcią powiedziała im gdzie to mam.

Fakt, i tak w oczach innych jestem wariatką :eviltong:

Posted

understandme napisał(a):
Hej!
Świetne filmiki :)
Mizianki dla Morusa :)

Hej
Dzięki bardzo :)
Mizianki przekazane.

Shiro do nas na DT raczej nie trafi... :( Tato na moje pytanie czy nie szkoda mu tego psa (przecież widział filmiki, zdjęcia, opisy na moim fb) odpowiedział, że - owszem, to wszystko widział, ale... i tu uciął :(

Posted

unikatowydiament napisał(a):
Ja też dużo gadam do Oscarka,i obecnie mam w 4 literach czy ludzie się zemnie śmieją czy nie:lol:

pozdrawiamy i łapka od Księciunia:)

I masz rację, bo po co się martwić ludźmi? :)

Wzajemnie.

Masakra, dzisiaj Shiro jest jeszcze bardziej chudy i omal nie odszedł z tego świata - to był cud, że nie przejechał go samochód :(

Posted

Ty$ka napisał(a):
I masz rację, bo po co się martwić ludźmi? :)

Wzajemnie.

Masakra, dzisiaj Shiro jest jeszcze bardziej chudy i omal nie odszedł z tego świata - to był cud, że nie przejechał go samochód :(

Uuu, to kiepsko z nim...Na pewno nie ma możliwości by chociaż u kogoś w ogrodzie nocował...? Może jacyś znajomi...:roll:

Posted

maryg22 napisał(a):
Uuu, to kiepsko z nim...Na pewno nie ma możliwości by chociaż u kogoś w ogrodzie nocował...? Może jacyś znajomi...:roll:

Znajomi? Buhahaa! Wszyscy teraz się ze mnie śmieją. Kto czyta fb ten wie o czym mówię. Słowem dają niezły popis. Uważają mnie za wariatkę, poniżają się (poniżając mnie), że coś strasznego, ale sami uważają się za "taaakich odważnych". Ja wiem, że nie powinnam się nimi przejmować, ale eh - wszyscy w szkole się znają. Nikt mi żyć nie da po wakacjach, będą się nabijać, męczyć mnie - zawsze to było, ale teraz to już wiem, że będzie masakra. Nie chcę iść do tej szkoły, mam dość swoich "znajomych", kolegów i rówieśników. Najgorsze, że nie można nic z tym zrobić. Eh, jestem załamana. :(

Posted

Ty$ka napisał(a):
Znajomi? Buhahaa! Wszyscy teraz się ze mnie śmieją. Kto czyta fb ten wie o czym mówię. Słowem dają niezły popis. Uważają mnie za wariatkę, poniżają się (poniżając mnie), że coś strasznego, ale sami uważają się za "taaakich odważnych". Ja wiem, że nie powinnam się nimi przejmować, ale eh - wszyscy w szkole się znają. Nikt mi żyć nie da po wakacjach, będą się nabijać, męczyć mnie - zawsze to było, ale teraz to już wiem, że będzie masakra. Nie chcę iść do tej szkoły, mam dość swoich "znajomych", kolegów i rówieśników. Najgorsze, że nie można nic z tym zrobić. Eh, jestem załamana. :(

Chodziło mi o innych znojomych... bardziej z podwórka, którzy choć trochę podzielają Twoje zinteresowania...
Nie załamuj się ;) U mnie z takimi znajomymi jest to samo... Teraz niby fb mam, ale na niego nie wchodzę, bo i tak jak coś pisałam o jakimś potrzebującym psie to było wyśmiewanie się i gadanie 'że po co?', 'czy ty na prawdę myślisz, że w taki sposób im jakoś pomagasz' itd... :shake: Im nie wytłumaczysz... sama najchętniej zmieniłabym właśnie z tego powodu szkołe, ale wiem, że w innej nie będzie lepiej :shake: Jak na razie chcę jakoś przeżyć gimnazjum i mam nadzieję, że w liceum będzie lepiej... Taki już chyba los miłośników zwierząt...:-(

Posted

Aż sie udzieliłam na tym fb. Lubię gnębić takie hot dżymnazjum. AG to moje wypowiedzi z konta koleżanki ;)
Nie masz się co bydłem przejmować, sama to przeszłam (ale wtedy nie z powodu psa, bo go nie miałam, ot po prostu) i teraz jestem silniejsza i lepiej sobie radzę z ludźmi. Grunt to wyjść ze wszystkiego obronną ręką :)