Ty$ka Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 (edited) [quote name='magdabroy']Piękne widoki :) Nie widziałaś jeszcze serca Roztocza - to dopiero odlot :loveu: [quote name='darii_iia']Oo. Parki linowe są świetne. :smile: Piękny Morusek. :loveu: Wypad chyba udany ? ;-) Zgadzam się, ale nie odważyłam się wybrać do niego w... japonkach. Toż to byłoby samobójstwo :evil_lol: :loveu: Tak jak wcześniej pisałam, bardzo udany :) [quote name='Ptysiak']http://img507.imageshack.us/img507/201/p1090274.jpg nawet nie pokażę Ptyśkowi tego zdjęcia ani żadnego innego bo jeszcze mi w monitor wskoczy :evil_lol: Ciekawa jestem czy goniłby kaczki... łabędzie olewał ostatnio ale one dość daleko od niego pływały. Przecież bym go złapała :evil_lol: Kaczki co prawda pływają daleko od brzegu, ale psy mogą różnie zareagować :P. [quote name='Ptysiak']http://imageshack.us/photo/my-images/819/p1090286q.jpg/ fajne zdjęcie :smile: Pływać się naumcie bo się jeszcze potopicie :evil_lol: Powiem nieskromnie - też mi się podoba, pomimo że robione pod słońce :P Oj tam oj tam. Już raz omal brata nie utopiłam i siebie, ale widocznie jestem jak kot - mam 7 żyć :eviltong: [quote name='Mada95']Gdzie ty byłaś? Na PW wysilę ci numer telefonu żebyśmy mogły się zgadać jak będę na Lubelszczyźnie ;-) 18km od domu - gdyby nie było gorąco to przez lasy (bo przez całą drogę jedzie się między lasami) poszlibyśmy sobie z pieseczkiem na taki spacerek, ale lał się żar z nieba. Dzisiaj zresztą też :roll: OK, OK. Z tymże przesadziłam z tym "rzutem beretem" :evil_lol: Trochę kawałeczek mam od Kraśnika, ale zawsze możemy się zgadać. [quote name=':: FiGa ::']Ojej... nadrobilam! :mdleje: Siamano ;-) Nie wiem od czego zaczac :oops: Moze odpoczatku moich zmagan z nadrabianiem zaleglosci :-D Dajecie rade z tym uciekaniem przed biegnacymi psami? Moje Marcelaste ma juz 4 lata a ciagle jeszcze jego stosunek do psow sie nie ustabilizowal. Kiedys sie bawil, traz na widok psa sie spina, obwachuje, ale na zabawe odskakuje, czasami nawet warknie. Ja juz nie wiem co mam z nim robic zeby to skorygowac :shake: Pazurek zagojony? Wybacz jesli nie doczytalam :oops: I co z hasiorem? Widzialas go jeszcze? Piekne zdjecia :loveu: Witanko. A Ty znowu nadrabiasz :eviltong: Tak, dajemy sobie radę. Tutaj ważne jest pokazać psu, że przewodnik stoi tuż obok i kontroluje sytuację. Usadawiam po prostu psa, zagaduję go nieco i spokojnie pozwalam mu się z psem obwąchać. Mam zamiar męczyć go spotkaniami z takim jednym świrem, a raczej świruską, która już teraz, mając 4msc waży 15kg i nie wyrabia się na zakrętach :evil_lol:. Zobaczę jak M. zda egzamin ;D Nie, nie zagojony. Krew mu zakrzepła, ale i tak musimy przejść się dzisiaj do weta. Hasiorka już nie widziałam, ale wczoraj podobno chodził koło mojego domu :(. Dziękuję. [quote name='rashelek']Ze szczeniorów to mnie się najbardziej Oceana spodobała :loveu: Widoki piękne, piękne! Co tam z Morusem i hasiorem? Świetnie trafiłaś - rośnie z niej "miszcz" zaprzęgowy jak się patrzy :P To wpadaj do nas :D Morus OK, dzisiaj idziemy do weta. Hasiora już więcej nie widziałam...:shake: Edited August 6, 2012 by Ty$ka Quote
Ty$ka Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 phase napisał(a):Jestem, w końcu jestem. :grins: Witamy się i lecimy czyyyyytać. Wróciłaś! :multi: Miłego czytania :P Patik napisał(a):Orinoko:loveu: Widoczki piękne :-D Widzę, że każdy ma swego faworyta :p To dobrze. Dodam, że tylko Otoshi nie ma swojej rodzinki, reszta zarezerwowana już =)) To zapraszamy z Doris i Kubusiem :loveu: Ptysiak napisał(a):Poniedziałkowe - słoneczne dzień dobry ;-) Witamy się, ale słońca nie chcę :eviltong: Smażalnia u nas straszna... Quote
rashelek Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Ja przez swoje futro mam chyzia na czarno-białe, dlatego mi się tak spodobała ;) Zaprzęgowe zdolności przypadły by do gustu A. Może ją ukradniemy? :lol: To czekam na info co wet powiedział :) Quote
Ty$ka Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 rashelek napisał(a):Ja przez swoje futro mam chyzia na czarno-białe, dlatego mi się tak spodobała ;) Zaprzęgowe zdolności przypadły by do gustu A. Może ją ukradniemy? :lol: To czekam na info co wet powiedział :) Ja czarno-białych akurat nie lubię, ale akurat te mają fenomenalne maski i w ogóle są cuudniaste :loveu: Ty naprawdę chcesz trafić do więzienia? :P Na pewno zdam relację. Quote
Baton Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Trochę mnie tu nie było, ale już nadrobiłam :multi: Maluchy faktycznie śliczne, nie wiem który najładniejszy...chyba wszystkie :evil_lol: Trzymamy kciuki za pazurek Morusa i tego hasiora :) Ale fajny wypad mieliście :loveu: Quote
Ty$ka Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 maryg22 napisał(a):Trochę mnie tu nie było, ale już nadrobiłam :multi: Maluchy faktycznie śliczne, nie wiem który najładniejszy...chyba wszystkie :evil_lol: Trzymamy kciuki za pazurek Morusa i tego hasiora :) Ale fajny wypad mieliście :loveu: Brawo, brawo :D Hehe, ja i tak mam faworytkę :loveu: (Nie)dziękuję;). No widzisz, i gdybyś przyjechała to też byś miała taki wypadzik 8) A na weekendzie może będą fotki pewnej świruski. Tfu, tfu, by nie zapeszyć :D Quote
Baton Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Ty$ka napisał(a):Brawo, brawo :D Hehe, ja i tak mam faworytkę :loveu: (Nie)dziękuję;). No widzisz, i gdybyś przyjechała to też byś miała taki wypadzik 8) A na weekendzie może będą fotki pewnej świruski. Tfu, tfu, by nie zapeszyć :D Coraz bardziej kusisz z tym przyjazdem :lol: Ale wiesz...u nas też się znajdą jakieś fajne tereny :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 maryg22 napisał(a):Coraz bardziej kusisz z tym przyjazdem :lol: Ale wiesz...u nas też się znajdą jakieś fajne tereny :evil_lol: I o to chodzi :evil_lol: Oj tam, ale w tym roku to Ty przejeżdżasz całą Polskę, nie ja :P Quote
Baton Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Ty$ka napisał(a):I o to chodzi :evil_lol: Oj tam, ale w tym roku to Ty przejeżdżasz pół Polski, nie ja :P Taa...pół :lol: Dojaz z Gdyni do Zakopanego- cała Polska Dojazd z Zakopanego do Was- pół Polski Powrót od Was do Zakopanego- kolejle pół Polski Powrót z Zakopanego do Gdyni- znowu cała Polska Może to ja nie potrafię liczyć, ale mi tu wychodzi 'trochę' więcej niż pół Polski :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 maryg22 napisał(a):Taa...pół :lol: Dojaz z Gdyni do Zakopanego- cała Polska Dojazd z Zakopanego do Was- pół Polski Powrót od Was do Zakopanego- kolejle pół Polski Powrót z Zakopanego do Gdyni- znowu cała Polska Może to ja nie potrafię liczyć, ale mi tu wychodzi 'trochę' więcej niż pół Polski :evil_lol: Dlatego szybko edytowałam te pół Polski, bo ode mnie do Zakopanego wychodzi pół :D Quote
Baton Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Ty$ka napisał(a):Dlatego szybko edytowałam te pół Polski, bo ode mnie do Zakopanego wychodzi pół :D To chyba jednak nie tak szybko...chociaż to i tak nie zmienia faktu, że jak dla mnie to dalej są trzy Polski :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 [quote name='maryg22']To chyba jednak nie tak szybko...chociaż to i tak nie zmienia faktu, że jak dla mnie to dalej są trzy Polski :evil_lol: Nie zdążyłam przed Tobą :P OJ tam :P Co to dla Ciebie :D A takiego czuba pozna w weekend mój śmierdziel :D : Quote
Baton Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Ty$ka napisał(a):Nie zdążyłam przed Tobą :P OJ tam :P Co to dla Ciebie :D A takiego czuba pozna w weekend mój śmierdziel :D : http://img19.imageshack.us/img19/7450/lunauk.jpg Dla mnie...jedna Polska więcej do przejechania :evil_lol: Jakie cudo :loveu: [quote name='Jean']Ktoś tu do Gdyni się wybiera? :D Jak na razie coś się opiera i tylko ściąga do Siebie :diabloti: Quote
Ty$ka Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Jean napisał(a):Ktoś tu do Gdyni się wybiera? :D Ktoś knuje plany wakacyjne dla mnie, ale ja nic o nich nie wiem :siara: maryg22 napisał(a):Dla mnie...jedna Polska więcej do przejechania :evil_lol: Jakie cudo :loveu: Jak na razie coś się opiera i tylko ściąga do Siebie :diabloti: OK, wiem że mnie nie lubisz i się wykręcasz :sadCyber: Ciekawe jak urosła :P Bo czy coś Roztoczu brakuje? Woda - jest, nawet niejedna. Lasy - bardzo malownicze. Pola i łąki - serce Roztocza. A teren jest bardzo zróżnicowany, doliny, kotliny i górki do wspinania :D Quote
Baton Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Ty$ka napisał(a):Ktoś knuje plany wakacyjne dla mnie, ale ja nic o nich nie wiem :siara: OK, wiem że mnie nie lubisz i się wykręcasz :sadCyber: Ciekawe jak urosła :P Bo czy coś Roztoczu brakuje? Woda - jest, nawet niejedna. Lasy - bardzo malownicze. Pola i łąki - serce Roztocza. A teren jest bardzo zróżnicowany, doliny, kotliny i górki do wspinania :D Ja się wykręcam ? :crazyeye: Załatw mi transport to jestem u Ciebie :) Quote
Klaudia&Aza Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Hej;) Jakie piękne widoki :loveu: http://img694.imageshack.us/img694/2888/p1090263h.jpg pięknie:loveu: Proszę o wygłaskanie Moruska;) Quote
Ty$ka Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 [quote name='maryg22']Ja się wykręcam ? :crazyeye: Załatw mi transport to jestem u Ciebie :) Będzie kiepsko z transportem. No chyba, że zamienisz się w bezdomnego psa :evil_lol: [quote name='Klaudia&Aza']Hej;-) Jakie piękne widoki :loveu: http://img694.imageshack.us/img694/2888/p1090263h.jpg pięknie:loveu: Proszę o wygłaskanie Moruska;-) Hej :) Ach, dziękujemy. Morus właśnie męczy KONGa, którego zamroziłam 45min temu - KONG z pasztetem i kulkami karmy :D A ja? Rozwiewam wątpliwości Pewnej Osoby, co do adopcji SH. ;) Czochrańce przekażę ;) Quote
Baton Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Ty$ka napisał(a):Będzie kiepsko z transportem. No chyba, że zamienisz się w bezdomnego psa :evil_lol: Wiesz...a strój bezdomniaka przejdzie? :evil_lol: Pójdzie się do wypożyczalni strojów...może coś się znajdzie :lol: Quote
Klaudia&Aza Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Ty$ka napisał(a):Hej :) Ach, dziękujemy. Morus właśnie męczy KONGa, którego zamroziłam 45min temu - KONG z pasztetem i kulkami karmy :D A ja? Rozwiewam wątpliwości Pewnej Osoby, co do adopcji SH. ;) Czochrańce przekażę ;) Ja też planowałam zakup konga, ale stwierdziłam, że psom się za szybko znudzi i nawet nie będą chciały się z nim męczyć:roll: Quote
Ty$ka Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 maryg22 napisał(a):Wiesz...a strój bezdomniaka przejdzie? :evil_lol: Pójdzie się do wypożyczalni strojów...może coś się znajdzie :lol: To jak znajdziesz to daj znać :D Klaudia&Aza napisał(a):Ja też planowałam zakup konga, ale stwierdziłam, że psom się za szybko znudzi i nawet nie będą chciały się z nim męczyć:roll: KONG to fajna sprawa. Jak już pies zajarzy o co biega to na jego widok dostanie kręćka :evil_lol:. A można robić tak dużo past, że piesek może łatwiej lub trudniej zdobywać "zdobycz", no i można zamrozić - psa ochłodzi. Morus zjadł dzisiaj wyjadł zawartość KONGa w... 10min :mdleje:Tak się najadł, że aż mu się odbiło :evil_lol: Quote
Baton Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='Ty$ka']To jak znajdziesz to daj znać :D http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=pl&client=opera&sa=N&rls=pl&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=9pke_XeRyalXXM:&imgrefurl=http://maskowybal.pl/stroje/Nowosci2011Kobiety/strona/4&docid=L_SMNimviW8CAM&imgurl=http://maskowybal.pl/cms/files/images/Nowo__ci_2011_-_kobiety/Pies.jpg&w=350&h=350&ei=2bsfUKe2JozMtAbxlIGoDg&zoom=1&iact=hc&vpx=841&vpy=151&dur=2010&hovh=225&hovw=225&tx=136&ty=145&sig=107840139466174431156&page=1&tbnh=172&tbnw=172&start=0&ndsp=27&ved=1t:429,r:5,s:0,i:87&biw=1247&bih=856 Może być?:lol: Quote
Ty$ka Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 maryg22 napisał(a):Może być?:lol: Może cioteczki transportowe się nie gapną, że jesteś człowiekiem ;P :D Quote
Baton Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Ty$ka napisał(a):Może cioteczki transportowe się nie gapną, że jesteś człowiekiem ;P :D Specjalnie dla nich nauczę się szczekać :-D Quote
Recommended Posts