Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

On woli określenie król ;). Pan i władca.

Dobrze, że wygraliśmy pączek - Pańcia ma gdzie spać :D  A królewicz w końcu ma łóżko tylko dla siebie.

12239663_927269254011157_459704765390576
Posted

Zdążyła napisać posta, wstawić zdjęcia i "zniknęła" :D

Coś od kilku dni widzę, że moderatorzy albo admin się dość porządnie "udzielają" na forum :)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Oj Tysia i co Ty zrobisz bez drużyny ?:) Rozumiem, że to przez maturę i studia? zawsze mówiłam, że nauka jest zła :P

Kurzyk piękny !

wiem, co znaczy problem z szelkami...Rupieć może nie aż taki duży, ale swoje waży (gruby nie jest, tylko jest z tych "większych" dachowców), osiągnął wagę 5kg 100 gramów i tak trzyma od dwóch miesięcy ;) Szelki miały być tylko profilaktycznie do weta..a na razie nie ma żadnych, bo te od Sol są dla niego za małe -.-

Kurzyka zawsze będę Ci zazdrościć..nie ważne jaki to indywidualista, ale piękny z niego kot! No i KOT...a mój Rup to pół kota...pół psa...siedzi na oknie czy pod drzwiami i warczy mi to na listonosza, to na sąsiada :P a po domu biega z psią piłeczką wersji mini i warczy na psy, jak chcą mu odebrać ;)