Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja się tak nie bawię.
Wróciłam na dogo.
Dodałam zdjęcia.

A tu cisza jak makiem zasiał :siara:

Przyszłam oznajmić, że klamka zapadła. 27mego opuszczam psa i znikam do 6sierpnia. Jadę na szkolenia. Boję się jak nie powiem co, nie chce mi się itd., ale wszyscy mnie wysyłają na nie, nawet rodzina! :mdleje: Nie mam więc wyjścia.

Posted

A jak w tym terminie to se jedź - przynajmniej będę miała mniej do nadrabiania jak wrócę z Zakopca :D

Wróciłam na dogo.

Widzę, że decyzja zapadła :diabloti:

Posted

[quote name='Ty$ka']Witamy :)
Cieszę się :) My nie mieliśmy czasu na tęsknoty, ale dzisiaj stwierdziłam, że tak - stęskniłam się za Wami :). A najbardziej za Theosiem :loveu:
[/QUOTE]

No wiesz co, za mną mniej tęskniłaś, a bardziej za Theosiem :mad::eviltong:

Śliczne zdjęcia kociastych :loveu:

Posted

[quote name='maryg22']A jak w tym terminie to se jedź - przynajmniej będę miała mniej do nadrabiania jak wrócę z Zakopca :D

Widzę, że decyzja zapadła :diabloti:
Wyganiasz mnie z dogo, ależ Ty cudowna :loveu:
Zapadła :P

[quote name='Sonka95']Ja tu miałam sie pytać jak decyzja a tu widze odpowiedź :)

Zobaczysz ... nie będziesz żałowała ,że jedziesz ;)
Boję się tylko o jedno. O Morusa. Jednak jakoś wytrzyma. Musi, nie ma wyjścia.

[quote name='magdabroy']No wiesz co, za mną mniej tęskniłaś, a bardziej za Theosiem :mad::eviltong:

Śliczne zdjęcia kociastych :loveu:
To nie moja wina, że najbardziej z ludzi kocham dzieci, a w szczególności tak cudowne jak Theoś :loveu:
Dziękujemy.

[quote name='Aleksandra95']Fanie kociaki sie ganiaja :D
Codziennie :P Wieczorem, w dzień, rano. Zwariować można :D

[quote name='Ada i Fanta']Buntuj się do końca, masz jeszcze 10 dni:evil_lol:
http://imageshack.us/photo/my-images/811/h67f.jpg/ znęcasz się nad biednym Morusem, jak mogłaś mu całą trawę skosić :shake: teraz będzie głodował :diabloti:
Ale muszę już zaliczkę wpłacić... choć i ta już jest po terminie. Właśnie pchnęłam im maila czy mogę się jeszcze zgłosić ^^
I dobrze, przynajmniej schudnie 8)

[quote name='rashelek']No to podziwiam decyzję, ja bym nie dała rady znowu się rozstać z psem :P
Weź mi nawet o tym nic nie mów. Wolę o tym jeszcze nie myśleć, bo wymięknę :D

Posted

[quote name='Ty$ka']Wyganiasz mnie z dogo, ależ Ty cudowna :loveu:
Zapadła :P
[/QUOTE]
Oj, nie bierz tego tak do siebie - po prostu przeraża mnie nadrabianie po powrocie z wakacji :D
Wiedziałam :diabloti:

Posted

[quote name='maryg22']Oj, nie bierz tego tak do siebie - po prostu przeraża mnie nadrabianie po powrocie z wakacji :D
Wiedziałam :diabloti:[/QUOTE]
E tam, jak ja nadrobiłam (no nie do końca :eviltong:) po tych 2-3msc nieobecności, to Ty też dasz radę :P
Bo... powiedziałam? :diabloti:

[quote name='unikatowydiament']hej :) :)[/QUOTE]
Hej.

[quote name='deer_1987']Gdzie cisza glosno jest :diabloti:

Tarzanko najlepsze :loveu:[/QUOTE]
Kiedyś bywało głośniej :PPP
Oczywiście :loveu: Mój debil kochany kocha się tarzać. :D

[quote name='Ana :)']no to będziesz wyszkolona jak nie wiem co :)[/QUOTE]
Jednak ile przy tym pracy... hoho... zapowiada się baaardzo pracowite 11dni. I jeszcze się nie będę wysypiać: będziemy spać w namiotach 10osobowych, ale... co się nie robi dla kochanej drużyny :eviltong:

[quote name='rashelek']Ok już nic nie mówię :lol: ALE może Ci nie pozwolą jechać :diabloti:[/QUOTE]
Odpowiedzi od organizatorów nie dostałam, ale skontaktowałam się ze znajomą, która będzie prowadzić jedne zajęcia i wręcz rozkazała mi wpłacić. Zaliczka więc pooszła, już nie ma odwrotu ;)

Posted

Pamiętacie pana? ;P

Wczorajsze fotki :loveu:
Mało, bo potem spotkałam w lesie kolegę i się z nim zagadałam :P Za to piesek miał dłuższy niż planowałam spacer, wróciliśmy po ponad 2h, pies ledwie dotarł, bo gorąco.

Zoya jest w trakcie linienia, śmiechowo już wygląda, połowa tego czym była :P Niestety tego b. nie wydać, bo psy jak się zobaczyły to zaczęły skakać, szaleć, wyć i jojczeć z radości.

Posted

Przy lesie :) Może tego nie widać (ja jednak różnicę ogromną widzę), ale Morus naprawdę okropnie wyliniał. Szczególnie to czuć, jak się go dotknie :P

Buszowanie w trawie

Posted

[quote name='maryg22']O, nawet zdjęcia są :loveu:
A pana pamiętamy :D

Chcesz mi powiedzieć, że nadrobiłaś zaległości w galeriach? :crazyeye:
Pomyślałam sobie, że warto Was uszczęśliwić dopóki jeszcze jestem na dogo ;)
To się cieszę :P

Tzn. nie do końca. W niektórych tak, resztę sobie odpuściłam, przeczytałam tylko kilka postów wstecz.

[quote name='deer_1987']Spodziewam sie jak jemu goraco - tak jak Mileczce
Oj tak. Teraz rozmyślam czy czasem jeszcze nie ostrzyc Morusa na krótko przed wyzjazdem? Bo jak wróciłam to wyglądał jak zaniedbany łańcuchowy pies, jego sierść wypadała + miał okropne kołtuny... nikt go nie czesał przez te 17dni, bo zresztą nikomu też czesać się nie dał... A i chłodniej mu będzie. Tylko - czy to nie za późno na strzyżenie?

[quote name='deer_1987']Cos co sie u nas sprawdza to obroza chlodzaca (regulujaca temperature nie tak ze wychladza psa) http://www.csigora.com/produkter/kylprodukter/142768__aqua_coolkeeper_kylhalsband/

i po polsku http://www.aquacoolkeeper.com/pl/cooling-for-pets/cooling-dog-collar-for-pets.html

https://lh4.googleusercontent.com/-vQCnrLX0EUo/Ua846H9MV8I/AAAAAAABBE8/r3f5jnvKqzA/s800/IMG_4521.jpg

https://lh4.googleusercontent.com/-DcQ3uKca7DM/UbQ3qJcze-I/AAAAAAABCBw/OdkOM-GSzZk/s800/IMG_4776.jpg

https://lh3.googleusercontent.com/-IgCtw7K2EZA/UbQ3Wqq0L0I/AAAAAAABCAg/ItdryRt_6ek/s800/IMG_4721.jpg
Szczerze to pierwsze słyszę o takim wynalazku. Fajna, praktyczna rzecz, ale pewnie sporo takie cacko kosztuje :). Inna rzecz, że Morus obroży nawet zwykłej nie nosi, bo nie lubi i nie da sobie nawet założyć, więc raczej atpię, by taką zaakceptował.

[quote name='rashelek']Zoya jest piękna :loveu:
http://img855.imageshack.us/img855/8026/tg0l.jpg tęskniłam :loveu::loveu::loveu:
Widzę, że szeleczki się sprawdzają :D
Nie musisz mi to mówić :P :loveu:
Ja za nim też :P
Jak najbardziej. Jedyne, które teraz Morus toleruje i wręcz pomaga mi w ich zakładaniu :D

[quote name='magdabroy']Tyśka, ile pięknych zdjęć :crazyeye::loveu: Chcę jeszcze :p
Będą, będą, spokojnie ;)

Posted

E tam nie sporo 20-30 zlotych w przeliczeniu na polskie :D

No ja bym obciela mile ale futro tez chroni w pewien sposob a dwa ona kiedys taka biedna lysa byla ze byloby mi ciezko ja widziec obcieta

Posted

Jeszcze kilka zdjęć

Zapatrzony w dal :)

Muszę przyznać, że tyłek to Morus jeszcze ma baaardzo ofutrzony :evil_lol:

Lato w pełni :)