Baton Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Dawaj wszystkie zdjęcia jakie masz :D A, że się tak spytam, nożyczki (do papieru oczywiście :diabloti:) w tym roku używane? :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='phase']Sieeeema. :smile: jessssu ten usmiech Morusa jest bezcenny. :loveu:[/QUOTE] Hej :) Prawda? Jak go dzisiaj zobaczyłam, jak się do mnie uśmiechnął to aż się poryczałam ze wzruszenia, że go widzę i go wyściskałam jak głupia :loveu: Stęskniłam się za tym optymizmem morusowatym. [quote name='maryg22']Dawaj wszystkie zdjęcia jakie masz :D A, że się tak spytam, nożyczki (do papieru oczywiście :diabloti:) w tym roku używane? :evil_lol:[/QUOTE] Nieee, nie mam weny :P Nie, tym razem do paznokci :evil_lol: Żartuję oczywiście, piesek nie ciachnięty, tfu tzn. nie oszpecony :diabloti: Quote
rashelek Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 No masz szczęście, olałabyś mnie jeszcze ze 2 dni i bym się tam do Ciebie przeszła :mad: Kochany Morus, jak ja go uwielbiam :loveu::loveu::loveu: Wróć już, nie bomć taka no! Quote
Baton Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='Ty$ka'] Żartuję oczywiście, piesek nie ciachnięty, tfu tzn. nie oszpecony :diabloti:[/QUOTE] A, to widzę, że obie uczymy się na błędach :D Quote
Ty$ka Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='rashelek']No masz szczęście, olałabyś mnie jeszcze ze 2 dni i bym się tam do Ciebie przeszła :mad: Kochany Morus, jak ja go uwielbiam :loveu::loveu::loveu: Wróć już, nie bomć taka no![/QUOTE] Kurcze... trzeba było zaczekać te dwa dni :siara: Ja go kocham :P Tak, nie boję się tego słowa dzisiaj :lol: Nie wiem jak z czasem, nooo.... :( [quote name='maryg22']A, to widzę, że obie uczymy się na błędach :D[/QUOTE] Hehe, mądry Polak po szkodzie 8) [quote name='deer_1987']Jaki madrala :loveu:[/QUOTE] :loveu: Znalazłam jeszcze kilka zdjęć. I Endusław na nich się załapał :P Quote
Baton Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='Ty$ka'] Nie wiem jak z czasem, nooo.... :( Znalazłam jeszcze kilka zdjęć. I Endusław na nich się załapał :P[/QUOTE] A co Ty się czasem wykręcasz - wakacje masz! :D Dawaj :cool3: Quote
Ty$ka Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='maryg22']A co Ty się czasem wykręcasz - wakacje masz! :D Dawaj :cool3:[/QUOTE] Kto ma wakacje ten ma wakacje... Przed sobą mam stos książek, który musze przeczytać i zrobić z nich notatki + te głupie szkolenie i takie tam... Nie dzisiaj. Quote
*Magda* Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Dobry wieczór :) Jak ja za Tobą tęskniłam :loveu: Quote
rashelek Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='Ty$ka']Kurcze... trzeba było zaczekać te dwa dni :siara: Ja go kocham :P Tak, nie boję się tego słowa dzisiaj :lol: Nie wiem jak z czasem, nooo.... :([/QUOTE] Wtedy to dopiero byś miała siniaki :diabloti: Wcale Ci się nie dziwię :loveu: Postaraj się :( Quote
Sonka95 Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 O jesteście :) Ale fajnie znowu widzieć twój zwierzyniec ... Quote
Ty$ka Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór :) Jak ja za Tobą tęskniłam :loveu:[/QUOTE] Witamy :) Cieszę się :) My nie mieliśmy czasu na tęsknoty, ale dzisiaj stwierdziłam, że tak - stęskniłam się za Wami :). A najbardziej za Theosiem :loveu: [quote name='Ana :)']Hej :loveu: fajnie poczytać co tam u Was :)[/QUOTE] Hej. Hehe, dziękujemy. [quote name='Aleksandra95']Wreszcie jesteś :D Gratuluje stypendium ;)[/QUOTE] Ano jestem. Pytanie tylko na jak długo? ;] Dziękuję. [quote name='rashelek']Wtedy to dopiero byś miała siniaki :diabloti: Wcale Ci się nie dziwię :loveu: Postaraj się :([/QUOTE] Łiii tam, udobruchałabym :D :loveu: Nie wyobrażam sobie wyjechać gdzieś teraz bez kundla. Staram się cały czas. Jednak nadal nie wiem co zrobić ze szkoleniami :( [quote name='Sonka95']O jesteście :) Ale fajnie znowu widzieć twój zwierzyniec ...[/QUOTE] Tak, jeszcze żyjemy ;p A mi miło to słyszeć, hehe. [quote name='deer_1987']i gdzie te zdjecia?[/QUOTE] yyy.... nie wiem :P Zaraz coś wstawię. Quote
Ty$ka Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 Przypominam, że zdjęcia jeszcze czerwcowe ;) Milka śledzi wuja :D "Bierz Milkę, bierz!" I kotki się bawią... mało zdjęć, bo jak w końcu się aparat namyślił, to obiekty już dawno były na drugim końcu ogrodu :eviltong: Wybaczcie też jakość zdjęć, ale jak mruczki się bawią to biegają z prędkością światła :eviltong: Milka czai się na Endusława Naturalny drapak :P Quote
Ty$ka Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 Wypatrywanie Milki Debile dwa tralala :D Idzie, słyszy że za nim coś się czai... Mimo to kładzie się.... A za nim 8) Quote
Ty$ka Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 I gryzienie gdzie popadnie :diabloti: Lwica próbuje powalić zdobycz, więc wali pazurami po jajkach :diabloti: I walka na łapki :eviltong: Zajęłam się kundlem... więc Endy wepchał się w kadr :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 Szuka dobrej trawy do żarcia :lol: Robi "smuteczek", bo nie ma smacznej trawy :evil_lol: Tarzanko, czyli to co M. kocha najbardziej :D I po tarzaniu kundel wygląda tak :lol: Quote
Ty$ka Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 Biedny, porzucony piesek :( Z dedykacją dla Cioć, które są zakochane w morusowatym uśmiechu :) I na koniec jeszcze trochę Endusia ;) Najpierw myjący się... Quote
Ty$ka Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 I na koniec gamoniowato-śpiący :) Ulubiona enudusiowa pozycja do spania 8) Koniec. Quote
rashelek Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 http://images44.fotosik.pl/754/0ca969f3aa8c4292med.jpg Mika po tarzaniu też wstaje taka umordowana :lol: http://img839.imageshack.us/img839/4408/lwcz.jpg to jest po prostu epickie!!! Enduś przy Milce wydaje się taki masywny czy po prostu taki typ? ;) Quote
Baton Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 http://imageshack.us/photo/my-images/707/by88.jpg/ Genialne :D A ja dalej nie mogę wyjść z podziwu Morusowego futra :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 [quote name='rashelek']http://images44.fotosik.pl/754/0ca969f3aa8c4292med.jpg Mika po tarzaniu też wstaje taka umordowana :lol: http://img839.imageshack.us/img839/4408/lwcz.jpg to jest po prostu epickie!!! Enduś przy Milce wydaje się taki masywny czy po prostu taki typ? ;) Sami siebie katują tym tarzaniem :lol: Inna budowa. Od samego początku to podkreślałam. Mała to zawsze to chudzielec był, a Endy zawsze był mocno zbudowany. Inna sprawa, że Endy to 2letni kot, a Milka to jeszcze bachor, jeszcze ma czas, by zmężnieć. No i to kotka, więc budową zawsze będą się różnić ;). Teraz trochę bardziej masywna się zrobiła, choć żałuję, bo lubię koty o sportowej sylwetce. No cóż ;) Quote
Ty$ka Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 [quote name='maryg22']http://imageshack.us/photo/my-images/707/by88.jpg/ Genialne :D A ja dalej nie mogę wyjść z podziwu Morusowego futra :evil_lol: Ten wzrok zabójcy :D To był czerwiec, gdy liniał na potęgę. Teraz ma tego futra trochę mniej. Choć i tak przy północniakach wypada w tym kiepsko :D. Quote
Recommended Posts