Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć wszystkim ;)

Postaram się krótko i treściwie.

Żyjemy, więc się o nas nie martwcie. Co prawda kundla codziennie męczę skubaniem sierści i czesaniem, Endy wygląda jak szczypior, a Milka dalej jest śmierdzielem, natomiast ja ciągle zabiegana i nie dosypiam, ale żyjemy ;)

Jeśli ktoś lubi czytać, to zapraszam co jakiś czas na bloga ;) http://www.tacyjedni.blogspot.com/ . Albo w ogóle na googlach doda mnie do swoich kręgów - szukajcie mnie pod Justyna SH, poznacie po znanej mordzie kundla :P

Co do fejsa... Kirinna nie wiem czy mnie znalazłaś, czy nie - ja na fejsbuku mam raptem kilku dogomaniaków, ale trochę borderów też mam, więc wszystko możliwe ;). W każdym bądź razie na profilowym nie mam zdjęć psa, a zdjęcia udostępniane są tylko znajomym, więc raczej wątpię, bym to była ja ;). Jednak skorzystałam z okazji i Cię zaprosiłam do znajomych, ten FACEPALM to ja :diabloti:

I to właściwie tyle, raczej nie spodziewajcie się mnie często na na dogo, jeżeli w ogóle... ;)

Pozdrawiam wszystkich :loveu:

Posted (edited)

[quote name='Ty$ka']Cześć wszystkim ;)
Co do fejsa... Kirinna nie wiem czy mnie znalazłaś, czy nie - ja na fejsbuku mam raptem kilku dogomaniaków, ale trochę borderów też mam, więc wszystko możliwe ;). W każdym bądź razie na profilowym nie mam zdjęć psa, a zdjęcia udostępniane są tylko znajomym, więc raczej wątpię, bym to była ja ;). Jednak skorzystałam z okazji i Cię zaprosiłam do znajomych, ten FACEPALM to ja :diabloti:

Pozdrawiam wszystkich :loveu:
jak zobaczyłam twój profil to jednak nie ciebie widziałam;) ale dziewczyna miała bardzo podobnego psa....;)

Edited by Kirinna
Posted

Jestem na odwyku na dobre :).
Szczerze? Za dogo nie tęsknię, jedynie za ludźmi, którzy są bliscy mojemu sercu (czyt. wszyscy nasi podglądacze galerii... i nie tylko :P ale głównie oni). Nie brakuje mi dyskusji dogomaniackich ani dogociotek. Nie ma dogo i świat się stał piękny, nikt w realu nie spina tak pośladek jak dogociotki :loveu:
Oczywiście troszkę sobie żartuję. Jednak tylko troszkę ;).

Nie wiem czy kiedyś do Was powrócę. Tzn. tu, na dogo, ale może... nadzieja umiera ostatnia :). W każdym bądź razie możecie nas śledzić stale: mnie na fejsie i google+, kundla na YT i blogu. Bo... bo pomimo że miał to być blog o wszystkim, zszedł na psa :P. Ostatnio zresztą się sprężyłam i staram się dodawać częściej wpisy niż co miesiąc :P. Z czerwca są już dwa :P. Także ten... mam nadzieję, że ktoś nas będzie czytał... bo na razie pustka: zero obserwatorów, zero komentarzy :PPPP.

Posted

[quote name='Ty$ka']Jestem na odwyku na dobre :).
Szczerze? Za dogo nie tęsknię, jedynie za ludźmi, którzy są bliscy mojemu sercu (czyt. wszyscy nasi podglądacze galerii... i nie tylko :P ale głównie oni). Nie brakuje mi dyskusji dogomaniackich ani dogociotek. Nie ma dogo i świat się stał piękny, nikt w realu nie spina tak pośladek jak dogociotki :loveu:
Oczywiście troszkę sobie żartuję. Jednak tylko troszkę ;).

Nie wiem czy kiedyś do Was powrócę. Tzn. tu, na dogo, ale może... nadzieja umiera ostatnia :). W każdym bądź razie możecie nas śledzić stale: mnie na fejsie i google+, kundla na YT i blogu. Bo... bo pomimo że miał to być blog o wszystkim, zszedł na psa :P. Ostatnio zresztą się sprężyłam i staram się dodawać częściej wpisy niż co miesiąc :P. Z czerwca są już dwa :P. Także ten... mam nadzieję, że ktoś nas będzie czytał... bo na razie pustka: zero obserwatorów, zero komentarzy :PPPP.[/QUOTE]
Ale jak to na dobre? :-(
Czytać, czytamy, ale śladu nie pozostawiamy :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Ale tu cisza... nikt o nas nie pamięta...
Na blogu też, bo zero obserwatorów i komentarzy :roll: Tu cisza jest usprawiedliwiona, bo i ja milczę... ale na blogu tak głupio, bo staram się regularnie pisać, a na razie odpowiada mi głucha cisza. Więc przestanę pisać :P Bo jestem jędza i nie lubię pisać sama do siebie, no idiotycznie to wygląda :evil_lol: W związku z tym tylko Was informuję o tym, żebyście się któregoś dnia nie zdziwili, gdy będziecie chcieli wejść na bloga i będzie pojawiał się error ;] Jeszcze sobie blożek powisi do końca czerwca, a potem zamierzam go usunąć. A bo i prowadzić nie mam czasu, a poza tym, co to za blog, gdy nikt tego nie czyta? Do siebie naprawdę nie czuję potrzeby pisać, aż tak niedowartościowana nie jestem :eviltong:
Oczywiście ten post jest z przymrużeniem oka. Choć z tym usunięciem to na poważnie ;).

Piszę tu coś, by dać znać, że żyjemy. Zresztą, kto ma nas na fejsie ten wiedzieć o tym powinien :p
Morus mi trochę schudł, straciliśmy najlepszą kumpelkę, bo się przeprowadziła na drugi koniec miasta, a poza tym stajemy się inspiracją dla innych... Deklarują się, że chcą chodzić z nami na spacer, bo fascynuje ich nasza dwójca, ale... ale na razie na tym chceniu się kończy, do żadnych psich spotkań nie doszło do tej pory :roll: A poza tym ostatnio cały zas mam aparat ze sobą, więc w ciągu trzech ostatnich dni napstrykałam ponad 300fotek samego kundla ;]]]
Milka ma się dobrze, szkoda tylko że dostała durna cieczki. A, i przestała fascynować się aportem. Chyba znów coś spartaczyłam :-( Albo Endy zaczął na nią działać i doszła do wniosku, że jest kotem, a nie psem, jak myślała do tej pory. Szkoda tylko, że czystość nie weszła jej nadal w nawyk...
Endy przez nią się rozruszał, do 2msc wygląda jak szkielet, bo codziennie mają w zwyczaju biegać po ogrodzie (ukochanych kwiatkach babci :diabloti:) i jeszcze w domu po meblach i głowach śpiących w nocy :evil_lol:
Królik powoli się starzeje, a Silvuś w końcu przestał mnie atakować jak opętany. Jest postep :evil_lol:

Także to by było na tyle. ;)