phase Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 jaka słodka mordeczka <3 http://4.bp.blogspot.com/-32mr6mcmSM0/VjTa1LbkThI/AAAAAAAAKJY/tYolw1VEXbU/s320/IMG_0015.JPG Quote
Guest TyŚka Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 I śmierdziel. Moje ulubione <3 Taki misiu <3 Quote
Guest TyŚka Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Wiem, że w różu mu ładnie :p A teraz nie ma jajek, więc tym bardziej. Chciałam mu kupić szelki różowe przecież, ale były za małe, więc dostał niebieskie. A ja właśnie odkąd mam kota zdałam sobie sprawę, że większość mojej pościeli jest różowa, bo ciągle w takiej kolorystyce koteczek ma zdjęcia, hm hm. Miłość do różu nie umiera :D Quote
marta1624 Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Dobrze że już kastrat, to ten róż tak nie razi :lol: Ale szelki dobrze że były za małe :D Quote
Guest TyŚka Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 I tak teraz żadnych szelek nie nosi. Już go nie wyprowadzam na spacer :P (i to nie dlatego, że próby nakładania szelek kończyły się krwawo dla mnie ;p) Quote
Erykowa Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Listopadowe Wyzwanie Spacerowe to wydarzenie na Fb. Odpisuje tu na pytanie w naszej galerii.Pisze z tel.i nie potrafię linka wkleić ale Marta od Kaji,Lucka i Puffka tez bierze udział to jak co uderz do Niej może Ona linka Ci poda ;) Quote
Dzikie nieporadne Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 I tak teraz żadnych szelek nie nosi. Już go nie wyprowadzam na spacer :P (i to nie dlatego, że próby nakładania szelek kończyły się krwawo dla mnie ;p) A dlaczego? Quote
Guest TyŚka Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 A dlaczego? Właśnie dlatego, że zawsze krwawię :p Poza tym stwierdziłam, że nie chcę ktoa szczepić na białaczkę, bo skutki uboczne bywają straszne. Nie szczepię też na wściekliznę. Jeśli bym chciała chodzić z kotem na spacerki, musiałabym nadrobić te dwie szczepionki. Poza tym, kota i tak ciągnie ostatnio na dwór (znowu), więc nie chcę w nim rozbudzać jeszcze większą chęć poczłapania się w nieznane... ;) Quote
Guest TyŚka Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Listopadowe Wyzwanie Spacerowe to wydarzenie na Fb. Odpisuje tu na pytanie w naszej galerii.Pisze z tel.i nie potrafię linka wkleić ale Marta od Kaji,Lucka i Puffka tez bierze udział to jak co uderz do Niej może Ona linka Ci poda ;) Dzięki Erykowa, znalazłam! :) Quote
Baton Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 O, fajna inicjatywa z tym wyzwaniem spacerowym :D szkoda ze moj telefon nie ogarnia edzia i tym podobnych haha Quote
Oscar Patric Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 A u mnie miłość do czarnego nie umarła, 17 lat jak go uwielbiam, zawsze coś czarnego mam przy sobie :) Quote
Oscar Patric Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 A u mnie miłość do czarnego nie umarła, 17 lat jak go uwielbiam, zawsze coś czarnego mam przy sobie :) Quote
Guest TyŚka Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Mój stary telefonik też nie ogarnia endo, a szkoda, bo chętnie wzięłabym udział w wyzwaniu. Chyba najwyższy czas zaoszczędzić na smartfona :P. Ja też uwielbiam czarny. Co do różu to się śmieję, bo przez wiele lat go nie znosiłam, ale pokochałam go przez znajomą maszerkę, która swój zaprzęg ubiera w oczojebny róż :D. OD tamtej pory mocno polubiłam róż na zwierzętach: najpierw na psach, a potem rozprzestrzeniło się na kota... a ostatnio zdałam sobei sprawę, że się feminizuję, bo wymieniłam swoją szafę na kolory babskie. Przez wiele lat były to czernie i szarości, a teraz nagle widzę w swojej garderobie i jakieś elementy różowe, żółte :o. To nie ja, nie wiem co ze mnie zrobiło liceum. Jednak róż w psiej i kociej garderobie musi być! To pozostałości po mojej znajomej :P Piesełek :D Mam na sprzedaż eSkę nieużywaną, gdyby ktoś chciał :P. Mogłam od razu eMkę kupić, ale nieee... głupia ja. No ale ta eMeczka wydaje się już ok :p Quote
Guest TyŚka Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 obwód szyi: 28-42cm obwód klaty: 39-50 Quote
angineuuka Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 A ile? Kurde, ja jak juz to dwie bym potrzebowala :p Quote
Recommended Posts