ChiqDeeWikiXenia Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Podniosę małego Smyka:) i proszę go ode mnie trochę pogłaskać ;) Quote
Agnieszka Co. Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Podniosę małego Smyka:) i proszę go ode mnie trochę pogłaskać ;)[/QUOTE] Teraz jestem w pracy ale jak wrócę to ma podwójne głaski :) Dzięki Quote
Syla Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Rozmawiałam z BUDRYSEK.Osoba, która mogłaby, w przyszłym tygodniu, zrobic wizytę, może dopiero po godzinie 20stej, niestety.Tam jest do sprawdzenia ogród i jakaś bramka, a o tej godzinie będzie już ciemno.Nie pisałam do Dineh, nie znam jej, a nikt mi o niej nie powiedział.Od wczoraj mam malutką Kicię, ale u mnie byc nie może.Edi chce ją pożreć, poszukam jej domu, bo malutka jest śliczna i słodka. Quote
dineh Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 moge sprawdzic domek od poniedziałku :) nie ma mnie teraz w domu jeśli tylko wam to odpowiada :) Quote
jofracy Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Może się maluszek szybko przeprowadzi! Trzymam kciuki! Quote
otita Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Oby to był ten domek! Trzymam kciuki za Maciupka! Quote
Agnieszka Co. Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Udało mi się na chwilę zdobyć dostęp do internetu. Myślałam, że też coś się dowiem na temat wizyty. Może dineh nie miała jeszcze okazji tam być. Quote
Kofeina Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 witam po nieobecnosci urlopowej:) co tam slychac u chlopaczka?? Quote
dineh Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 przepraszam dopiero mam dostęp do internetu. Napisałam do Budrysek. Juz jestem w Mikołowie mogę tak iść o każdej godzinie nawet jutro. Jak sie umówie to napisze zaraz :) Quote
Agnieszka Co. Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Dineh - jeśli możesz to skontaktuj się z Budrysek telefonicznie, bo widzę, że już prawie 2 dni nie była na dogo. Ja też jestem tylko z doskoku. Quote
Poker Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Budrysek musiała pilnie wyjechać i pewnie nie ma dostępu do internetu. Quote
Agnieszka Co. Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Widzę, że nie ma jeszcze żadnych wieści. Smyku pod naszą nieobecność pozostał z naszymi psami pod opieką taty mojego męża - chyba się dobrze sprawuje bo nie było skarg. Quote
Agnieszka Co. Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Dostałam wiadomość od Budrysek, że dom w Mikołowie to jednak nie to czego szukamy dla Smyka (dzięki Dineh za wizytę), bardzo Was proszę o intensywne ogłaszanie Smyka, bo ja tu mam ograniczony dostęp do internetu. Proszę pomóżcie, bo już kolejna psina czeka na DT u mnie. Quote
Ola164 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Eh... Dobrze chociaż że wiemy o tym przed adopcją... Quote
Recommended Posts