BUDRYSEK Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 szukam chetnego na wizyte p/a w Mikolowie!!! Quote
Agnieszka Co. Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 U mnie pojawił się dziś 4-ty pies (nieplanowany!) bardzo proszę o pomoc w znalezieniu mu dobrego domu lub DT. Mam niestety tylko 4 dni czasu. To piękny szczeniak w typie ON. http://www.dogomania.pl/threads/212558-Bafi-grzeczny-szczeniak-4-mieś-ON-szuka-domu-PILNE-WYJAZD!-grozi-mu-schronisko?p=17404468#post17404468 Quote
feliksik Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 i jak z potencjalnymi domkami - ta wizyta to dla Smyka? Quote
Nina Michnik Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 A jak Smyku zachowuje sie wobec innych psów? Quote
Agnieszka Co. Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Wizytę potrzebujemy dla Smyka bo jest chętna Pani z Mikołowa. Smyku bez problemu dogadał się z moimi "upierdliwymi" ale też w rozmiarze mikro psami, a od wczoraj mam tez u siebie szczeniaka On-ka ale juz takiego pod kolano i Smyku ma dla niego najwięcej cierpliwości. Quote
majowa Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Smyka do góry hoop a zapowiadał sie szybki domek, moje wiewióry chyba za słabo kciuki trzymają Quote
Agnieszka Co. Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Szczeniak Bafi już w nowym, dobrym domu. Teraz pora na Smyka :) Quote
Syla Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Agnieszka Co.']Szczeniak Bafi już w nowym, dobrym domu. Teraz pora na Smyka :)[/QUOTE] Dzwonilłam już do kilku dziewczyn.Jeszcze dwie mi zostały i napisanie, na wątku schroniska katowickiego, tylko muszę go poszukać. Quote
Agnieszka Co. Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Syla']Dzwonilłam już do kilku dziewczyn.Jeszcze dwie mi zostały i napisanie, na wątku schroniska katowickiego, tylko muszę go poszukać.[/QUOTE] Dzięki Syla - każda chwila sie liczy - jesli nie uda mu sie znaleźć domu do piątku, to wstrzyma to jego adopcje o ponad 2 tygodnie z powodu mojego i Budrysek wyjazdu. Budrysek wybiera sie na śląsk (jutro-pojutrze?), ale jesli do tego czasu nikt nie przeprowadzi WPA to Smyku nie będzie mógł teraz z Nią pojechać. na razie nie ma innych potencjalnych domków chetnych na małego. ja tez nie będę teraz startowac z kolejnymi ogłoszeniami bo kontakt ze mna będzie niemożliwy od 13-27 sierpnia. Quote
Nina Michnik Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Ok, dzięki na info, udostępnie na fb o psiaku. Quote
Syla Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Agnieszka Co.']Dzięki Syla - każda chwila sie liczy - jesli nie uda mu sie znaleźć domu do piątku, to wstrzyma to jego adopcje o ponad 2 tygodnie z powodu mojego i Budrysek wyjazdu. Budrysek wybiera sie na śląsk (jutro-pojutrze?), ale jesli do tego czasu nikt nie przeprowadzi WPA to Smyku nie będzie mógł teraz z Nią pojechać. na razie nie ma innych potencjalnych domków chetnych na małego. ja tez nie będę teraz startowac z kolejnymi ogłoszeniami bo kontakt ze mna będzie niemożliwy od 13-27 sierpnia.[/QUOTE] Napisałam teraz do 3 kolejnych osób...zobaczymy. Quote
Agnieszka Co. Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Jeszcze jednak przesłałam ogłoszenie Smyka do Radia Bielsko - może znajdzi dom tak szybko jak Bafi i gdzieś bliżej, gdzie nie będzie problemu z wizytą i transportem. Póki co nie przekreśla to Mikołowa. Quote
feliksik Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 jakbyście miały zapas domków to takie dwie malizny też po smierci Pana szukają - biedne te pozostawione psiaki, tracą kogoś ukochanego i nie zrozumieją co sięstało: Quote
Igiełka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='feliksik']jakbyście miały zapas domków to takie dwie malizny też po smierci Pana szukają - biedne te pozostawione psiaki, tracą kogoś ukochanego i nie zrozumieją co sięstało: Ciotka śliczne załóż Im wątek :) Quote
Agnieszka Co. Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 ten jasny to nawet przypomina jack russel teriera Quote
feliksik Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Igiełka']Ciotka śliczne załóż Im wątek :) mają: http://www.dogomania.pl/threads/211487-7-lipca-straci%C5%82y-wszystko-umar%C5%82-ich-pan!-dwie-malutkie-sierotki-prosz%C4%85-o-serce!?p=17412597#post17412597 Quote
Agnieszka Co. Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Nie wiem czy Syla pisała do Dineh, zaraz napiszę, najwyżej bedę już druga. Smyku robi sie coraz bardziej otwarty, radosny i odważny. Widać, że był przywiązany do swojego Pana bo u mnie też preferuje mojego męża, choć miskodawczynią jestem ja. Quote
Agnieszka Co. Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 No i chyba się nie uda Smykowi zamieszkać w nowym domu przed naszymi urlopami, szkoda że nikt nie mógł odwiedzić potencjalnego domku. Mam nadzieję, że jeśli jest naprawdę dobry i zdecydowany na Smyka to może poczeka. Minus jest jeszcze taki, że Smyk przyzwyczaja się coraz bardziej. Quote
Recommended Posts