Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wizytę potrzebujemy dla Smyka bo jest chętna Pani z Mikołowa.

Smyku bez problemu dogadał się z moimi "upierdliwymi" ale też w rozmiarze mikro psami, a od wczoraj mam tez u siebie szczeniaka On-ka ale juz takiego pod kolano i Smyku ma dla niego najwięcej cierpliwości.

Posted

[quote name='Agnieszka Co.']Szczeniak Bafi już w nowym, dobrym domu. Teraz pora na Smyka :)[/QUOTE]

Dzwonilłam już do kilku dziewczyn.Jeszcze dwie mi zostały i napisanie, na wątku schroniska katowickiego, tylko muszę go poszukać.

Posted

[quote name='Syla']Dzwonilłam już do kilku dziewczyn.Jeszcze dwie mi zostały i napisanie, na wątku schroniska katowickiego, tylko muszę go poszukać.[/QUOTE]

Dzięki Syla - każda chwila sie liczy - jesli nie uda mu sie znaleźć domu do piątku, to wstrzyma to jego adopcje o ponad 2 tygodnie z powodu mojego i Budrysek wyjazdu.
Budrysek wybiera sie na śląsk (jutro-pojutrze?), ale jesli do tego czasu nikt nie przeprowadzi WPA to Smyku nie będzie mógł teraz z Nią pojechać.

na razie nie ma innych potencjalnych domków chetnych na małego. ja tez nie będę teraz startowac z kolejnymi ogłoszeniami bo kontakt ze mna będzie niemożliwy od 13-27 sierpnia.

Posted

[quote name='Agnieszka Co.']Dzięki Syla - każda chwila sie liczy - jesli nie uda mu sie znaleźć domu do piątku, to wstrzyma to jego adopcje o ponad 2 tygodnie z powodu mojego i Budrysek wyjazdu.
Budrysek wybiera sie na śląsk (jutro-pojutrze?), ale jesli do tego czasu nikt nie przeprowadzi WPA to Smyku nie będzie mógł teraz z Nią pojechać.

na razie nie ma innych potencjalnych domków chetnych na małego. ja tez nie będę teraz startowac z kolejnymi ogłoszeniami bo kontakt ze mna będzie niemożliwy od 13-27 sierpnia.[/QUOTE]
Napisałam teraz do 3 kolejnych osób...zobaczymy.

Posted

[quote name='feliksik']jakbyście miały zapas domków to takie dwie malizny też po smierci Pana szukają - biedne te pozostawione psiaki, tracą kogoś ukochanego i nie zrozumieją co sięstało:

Ciotka śliczne załóż Im wątek :)

Posted

Nie wiem czy Syla pisała do Dineh, zaraz napiszę, najwyżej bedę już druga.

Smyku robi sie coraz bardziej otwarty, radosny i odważny. Widać, że był przywiązany do swojego Pana bo u mnie też preferuje mojego męża, choć miskodawczynią jestem ja.

Posted

No i chyba się nie uda Smykowi zamieszkać w nowym domu przed naszymi urlopami, szkoda że nikt nie mógł odwiedzić potencjalnego domku. Mam nadzieję, że jeśli jest naprawdę dobry i zdecydowany na Smyka to może poczeka. Minus jest jeszcze taki, że Smyk przyzwyczaja się coraz bardziej.