Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewa gonzales napisał(a):
Cudny Smykunio:iloveyou:matenko ...przeciez to malizna nakolankowa , takiego malenkiego sie pozbyli ech ....:shake::shake:ide po ciotenki

Jestem na zaproszenie Kochana
choć smutne te okoliczności Smykuś malutki,bezbronny zagubiony po śmierci swojego Pana którego bezgranicznie kochał. :-(

BUDRYSEK napisał(a):
jak bedzie zdrowy to prawdopodobnie pojedzie...ale to na dt

dla takiego malucha to tylko bezpłatny tymczas

Posted

EVA2406 napisał(a):
Najbardziej wzruszają mnie takie pieski wyrzucane po śmierci właściciela przez bezwzględnych spadkobierców :(
Dlatego uważam, że w testamencie powinno się robić zapis o przekazaniu spadku pod warunkiem dożywotniej opieki dla pozostawionego zwierzaka.

Święte słowa, ja na pewno tak zrobię!!!

Posted

Witam Smyka.Już wczoraj od Misia zajrzałam, a tu już tyle cioteczek i taki fajny ruch.Takie małe i młode, szybko znajdują domki i tego Smykowi życzę.

Posted

[quote name='wtatara']piesek znajduje sie w Pzczynie na Sląsku

nie jest w Pszczynie

prosze podawac: slask

dziekuje za ogloszenia i fb :)

Smyku jest zarezerwowany dla mnie wiec nie wpadnie w niepowolane lapska ;)

Posted

budryskowa ja rozumiem ze masz wielkie serce ale gdie ty to miescisz??

ehhh malutki jest strasznie... zal chlopaka..
szukamy domu robimy ogloszenia? czy co dalej?? konkrety prosze;)

Posted

[quote name='BUDRYSEK']nie jest w Pszczynie

prosze podawac: slask

dziekuje za ogloszenia i fb :)

Smyku jest zarezerwowany dla mnie wiec nie wpadnie w niepowolane lapska ;)

Budrysku, podeślij mi jego zdjęcia, tekst i kontakt.To młody, malutki piesio, szybko powinien iść do domku.Na razie wykupię np środę za ok 12 zł.Jak nie będzie telefonów to jeszcze inny dzień i zobaczymy....Już tekst mu wymyślilam nawet.

Posted

Jestem u Symkuńka, jest śliczny :) Wiadomo coś o nim, oprócz tego, że serduszko mu pęka po stracie właściciela?... Biedactwo, z kanapy do kojca, a jak przyjdą inne psiaki, może być po nim, zostanie zdominowany, lub coś gorszego ...
Figanna, tytuł ogłoszeń niezbyt zachęcający... Ja dałabym coś z 'maleńkim Smykiem' - ludzie lubią mikrusy ;)

Posted

plina napisał(a):
Jestem u Symkuńka, jest śliczny :) Wiadomo coś o nim, oprócz tego, że serduszko mu pęka po stracie właściciela?... Biedactwo, z kanapy do kojca, a jak przyjdą inne psiaki, może być po nim, zostanie zdominowany, lub coś gorszego ...

Tak to plinuś zazwyczaj bywa...plinuś, czy robisz teraz jakiś bazarek ogloszeniowy?Jak tak, to daj mi linka na PW.

Posted

Syla, teraz kończę bazar i wróciłam na chwilę do darmowych pakietów - inni już korzystają. Jak masz jakieś psiaki to podrzuć na PW albo emaila (w podpisie).
Czy Smyk jest na mikrkusach w potrzebie?