shanti Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Tak,mam ze Żwiruniem nie lada problem. Biedny, ze stresu gotów się okaleczyć. Tyle psów siedzi i żaden tak nie kombinuje jak on. Aż się boję co jutro rano zastanę w jego boksie. Dziś rano była kupka kłaków i wydepilowana klata. Pomyślę nad filmikiem, bo faktycznie Kulkowi bardzo pomógł. Quote
Sarunia-Niunia Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 shanti napisał(a): Pomyślę nad filmikiem, bo faktycznie Kulkowi bardzo pomógł. To prawda. Myślę, że filmik z płaczącym Kulkiem był poważnym argumentem w adopcji. Zróbcie filmik o Żwirusiu. To napewno bardzo pomoże! Biedne, tęskniące Maleństwo!!! Quote
alina71 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Ja nie umiem wydarzeń robić ale mogę rozsylać wieści. Trzymam kciuki za niego. Ogłoszeń nigdy nadto. Quote
UBOCZE Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='alina71']Ja nie umiem wydarzeń robić ale mogę rozsylać wieści. Trzymam kciuki za niego. Ogłoszeń nigdy nadto. Wydarzenie Żwirka już jest.;) Zapraszamy do niego gości (opcja pod fotką profilową wydarzenia, z lewej strony)... http://www.facebook.com/event.php?eid=259036904109106#!/event.php?eid=259036904109106 Gdyby udało się zrobić filmik ze Żwirkiem, dobrze byłoby na końcowych jego klatkach dać kontakt w sprawie ew. adopcji... Quote
dominika_06 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Odwiedzam Żwireczka! Hopsaj na pierwszą mały!!!! Quote
szafra Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Boję się zadzwonić do schroniska ....czy Żwiras nie zrobił sobie krzywdy. Cały dzień nie daje mi to spokoju... Quote
UBOCZE Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 szafra napisał(a):Boję się zadzwonić do schroniska ....czy Żwiras nie zrobił sobie krzywdy. Cały dzień nie daje mi to spokoju... Mnie, choć jestem daleko, też... Quote
szafra Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Zrobiłam Żwirkowi wypasione Allegro !!! http://allegro.pl/show_item.php?item=1790136986 Dziękuję bardzo, bardzo gorąco Ubocze :loveu::loveu::loveu:. Quote
shanti Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 szafra napisał(a):Boję się zadzwonić do schroniska ....czy Żwiras nie zrobił sobie krzywdy. Cały dzień nie daje mi to spokoju... Tylko gryzie tą taśmę przymocowaną do krat na kwarantannie. Wydepilowana szyjka w porzadku. Kurcze, mam mało czasu ostatnio, robimy przemeblowanie i nie zdążyłam zrobić filmiku. Quote
UBOCZE Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='szafra']Zrobiłam Żwirkowi wypasione Allegro !!! http://allegro.pl/show_item.php?item=1790136986 Dziękuję bardzo, bardzo gorąco Ubocze :loveu::loveu::loveu:. ... i teraz opcja na FB "do wszystkich uczestników wydarzenia wiadomość" z wieścią, że allegro już na wydarzeniu adekwatnie, a także dramatyczną prośbą o udostępnianie, bo psiak się okalecza... Jeszcze dziś prześlę przekazem pieniążki...;) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Czy wiadomo co tam dziś u Żwireczka? Quote
szafra Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Sarunia-Niunia napisał(a):Czy wiadomo co tam dziś u Żwireczka? Jutro do niego pojadę i zrobię zdjęcia wydepilowanych części biedaka. Jak dzisiaj jeszcze nie wiem. Może Shanti napisze .. Quote
UBOCZE Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 szafra napisał(a):Zmieniłam tytuł ...może być ? albo [FONT=Arial Black]Żwirek płacze i się okalecza! Jak długo jeszcze w schronisku wytrzyma???[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial]Ale ten, który jest, też dobry. Mnie by przyciągnął...[/FONT] Quote
monika55 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Upał, gorąco. Dziadek wydepilowany tu i ówdzie. Siatki gryzć nie może to gryzie osłonę. Koniecznie chce się wydostać. Quote
alina71 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Wezme aparat choć wiem ze macie, ale zawsze zabieram dorobie mu ogloszen biedak kochany Quote
szafra Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 alina71 napisał(a):Wezme aparat choć wiem ze macie, ale zawsze zabieram dorobie mu ogloszen biedak kochany Weź Alinko, bo mój aparat nie robi takich dobrych zdjęć jak Twój !!!:shake: Quote
szafra Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 UBOCZE napisał(a): Jak długo jeszcze w schronisku wytrzyma???[/FONT] Tą część podebrałam do tytułu...:cool3: Quote
szafra Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Żwirek gryzie i demoluje swój boks, posiekana guma ochronna, która przykrywa kraty w boksie. Pogryzione szczątki i małe kawałeczki po całym pomieszczeniu się walają ...mam nadzieję, że nie zjada tego !:shake::shake: Oczko zaropiałe - przemyłam i zakropiłam kropelki. Rana, którą sobie zrobił na całej długości szyi przemyta środkiem odkażającym ( ma tam pozlepianą sierść, która się przykleiła do rany. Próbowałam ...to namoczyć i odkleić ale nie bardzo się dało. Aparat mi się niestety rozładował i zdjęcia robiła Alinka. Będą troszkę później! Dzisiaj pobiegał troszkę, poleżał, posiedział, w jego małych Żwirkowych oczętach na chwilkę pojawiły się iskierki !!! Nawet zainteresował się suniami (mamuśką z córcią) Niestety musiał iść do siebie ... Schronisko zamknięte, nikogo nie ma ... Od wczoraj 115 wejść na Żwirkowe Allegro i ...jeden obserwator ...:cool3:. Quote
szafra Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Dzięki Alinka ! Na pierwszym zdjęciu Alinki widać jego smuteczek i wielką bezradność ... taką Żwirkową ...:-( Quote
UBOCZE Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Żwiruś piękny:lol:, ale nieładnie to wszystko wygląda...:shake: Quote
monika55 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 I co z nim robić. On człowieka potrzebuje. Żeby się tylko nie nabawił problemów z żołądkiem. Quote
Recommended Posts