Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak,mam ze Żwiruniem nie lada problem. Biedny, ze stresu gotów się okaleczyć. Tyle psów siedzi i żaden tak nie kombinuje jak on. Aż się boję co jutro rano zastanę w jego boksie. Dziś rano była kupka kłaków i wydepilowana klata. Pomyślę nad filmikiem, bo faktycznie Kulkowi bardzo pomógł.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

shanti napisał(a):
Pomyślę nad filmikiem, bo faktycznie Kulkowi bardzo pomógł.

To prawda. Myślę, że filmik z płaczącym Kulkiem był poważnym argumentem w adopcji. Zróbcie filmik o Żwirusiu. To napewno bardzo pomoże!
Biedne, tęskniące Maleństwo!!!

Posted

[quote name='alina71']Ja nie umiem wydarzeń robić ale mogę rozsylać wieści. Trzymam kciuki za niego. Ogłoszeń nigdy nadto.

Wydarzenie Żwirka już jest.;) Zapraszamy do niego gości (opcja pod fotką profilową wydarzenia, z lewej strony)...

http://www.facebook.com/event.php?eid=259036904109106#!/event.php?eid=259036904109106

Gdyby udało się zrobić filmik ze Żwirkiem, dobrze byłoby na końcowych jego klatkach dać kontakt w sprawie ew. adopcji...

Posted

szafra napisał(a):
Boję się zadzwonić do schroniska ....czy Żwiras nie zrobił sobie krzywdy. Cały dzień nie daje mi to spokoju...

Mnie, choć jestem daleko, też...

Posted

szafra napisał(a):
Boję się zadzwonić do schroniska ....czy Żwiras nie zrobił sobie krzywdy. Cały dzień nie daje mi to spokoju...

Tylko gryzie tą taśmę przymocowaną do krat na kwarantannie. Wydepilowana szyjka w porzadku.
Kurcze, mam mało czasu ostatnio, robimy przemeblowanie i nie zdążyłam zrobić filmiku.

Posted

[quote name='szafra']Zrobiłam Żwirkowi wypasione Allegro !!! http://allegro.pl/show_item.php?item=1790136986

Dziękuję bardzo, bardzo gorąco Ubocze :loveu::loveu::loveu:.

... i teraz opcja na FB "do wszystkich uczestników wydarzenia wiadomość" z wieścią, że allegro już na wydarzeniu adekwatnie, a także dramatyczną prośbą o udostępnianie, bo psiak się okalecza...

Jeszcze dziś prześlę przekazem pieniążki...;)

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Czy wiadomo co tam dziś u Żwireczka?

Jutro do niego pojadę i zrobię zdjęcia wydepilowanych części biedaka.
Jak dzisiaj jeszcze nie wiem. Może Shanti napisze ..

Posted

szafra napisał(a):
Zmieniłam tytuł ...może być ?

albo [FONT=Arial Black]Żwirek płacze i się okalecza! Jak długo jeszcze w schronisku wytrzyma???[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]
[FONT=Arial]Ale ten, który jest, też dobry. Mnie by przyciągnął...[/FONT]

Posted

alina71 napisał(a):
Wezme aparat choć wiem ze macie, ale zawsze zabieram
dorobie mu ogloszen
biedak kochany

Weź Alinko, bo mój aparat nie robi takich dobrych zdjęć jak Twój !!!:shake:

Posted

Żwirek gryzie i demoluje swój boks, posiekana guma ochronna, która przykrywa kraty w boksie. Pogryzione szczątki i małe kawałeczki po całym pomieszczeniu się walają ...mam nadzieję, że nie zjada tego !:shake::shake:
Oczko zaropiałe - przemyłam i zakropiłam kropelki. Rana, którą sobie zrobił na całej długości szyi przemyta środkiem odkażającym ( ma tam pozlepianą sierść, która się przykleiła do rany. Próbowałam ...to namoczyć i odkleić ale nie bardzo się dało. Aparat mi się niestety rozładował i zdjęcia robiła Alinka. Będą troszkę później! Dzisiaj pobiegał troszkę, poleżał, posiedział, w jego małych Żwirkowych oczętach na chwilkę pojawiły się iskierki !!! Nawet zainteresował się suniami (mamuśką z córcią) Niestety musiał iść do siebie ... Schronisko zamknięte, nikogo nie ma ...

Od wczoraj 115 wejść na Żwirkowe Allegro i ...jeden obserwator ...:cool3:.