Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani, nie wypuszczać z domu w ten straszny dla zwierzaków czas, ale .... nie użalać się, nie uspakajać, krzątać się po domu jak niby nic się nie działo. Warto otworzyć szafę, łazienkę albo nakryć stół np dużym kocem ..... Psiak sam sobie wybierze najlepszy azyl .....

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Właśnie ostatnio czytałam, żeby nie łazić za psem, nie przytulać i nie głaskać bo to potęguje w nim jeszcze strach !
Ja zamykałam wszystkie pokoje i trochę ten hałas był stłumiony, pies siedział w przedpokoju z moją wieżą i muzyką płynącą z głośników ... ale i tak później bardzo bał się wychodzić na spacery.

Posted

Stary Rok mija lecz marzenia zostają,
niech one się Tobie wszystkie spełniają
i z Nowym Rokiem niech los Ci się odmieni,
a ogród życia wnet się zazieleni.

Posted

Dzięki Alinko! Wszystkiego dobrego również Tobie i rodzince. Dawno Cię nie widziałam.
Ola - Jak Żwirek przetrwał Tą okropną noc :crazyeye: ??? Dał chłopak radę ? A Ty? :cool3:.

Posted

No Żwirek raczej w domu... Nic mu nie jest, nie ugotowałam z niego zupy ;) Czy zostaje? Pewnie tak, bo domu nie ma innego. Z resztą, tam gdzie jego miejsce, tam i jego dom. ;)

Posted

Ach te oczy Żwireczka... On mnie powalił tym wzrokiem już od pierwszego wejrzenia:)
Słoneczko takie Słodkie:)
Super, że Żwiruś ma domeczek i jest grzeczny (mam nadzieję), bo Jego miejsce na pewno nie było w schronie!!!
Cioteczki z Jastrzębia pokazały nam wszystkim jakie mają Wielkie Serca!!!

Posted

alina71 napisał(a):
A to on pomieszkuje gdzie indziej. I dom ma. To ma chłopak szczęście. Super.

Żwiruś jest teraz cały czas u Oli i tak już zostanie :loveu::loveu:. Jest bardzo grzeczny !!!