_Goldenek2 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Kochani, nie wypuszczać z domu w ten straszny dla zwierzaków czas, ale .... nie użalać się, nie uspakajać, krzątać się po domu jak niby nic się nie działo. Warto otworzyć szafę, łazienkę albo nakryć stół np dużym kocem ..... Psiak sam sobie wybierze najlepszy azyl ..... Quote
szafra Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Właśnie ostatnio czytałam, żeby nie łazić za psem, nie przytulać i nie głaskać bo to potęguje w nim jeszcze strach ! Ja zamykałam wszystkie pokoje i trochę ten hałas był stłumiony, pies siedział w przedpokoju z moją wieżą i muzyką płynącą z głośników ... ale i tak później bardzo bał się wychodzić na spacery. Quote
DT Iwa Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Stary Rok mija lecz marzenia zostają, niech one się Tobie wszystkie spełniają i z Nowym Rokiem niech los Ci się odmieni, a ogród życia wnet się zazieleni. Quote
alina71 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Wszystkiego dobrego Marta uściski dla Żwirasia Quote
szafra Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Dzięki Alinko! Wszystkiego dobrego również Tobie i rodzince. Dawno Cię nie widziałam. Ola - Jak Żwirek przetrwał Tą okropną noc :crazyeye: ??? Dał chłopak radę ? A Ty? :cool3:. Quote
monika55 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Napiszcie coś. Serducho wytrzymało? Mona, zaszalałaś?:lol: Quote
szafra Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 monika55 napisał(a):Napiszcie coś. Serducho wytrzymało? Mona, zaszalałaś?:lol: Ola błagam Cię !!!! Odezwij się. Bo ja już tracę nerwy ... Quote
piescofajnyjest Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 czesc Zwiras:) co dobrego w Nowym Roku? Quote
Sarunia-Niunia Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Kurcze, napięcie na wątku Żwirunia rośnie.... Mam jednak nadzieję, że u chłopaczka wszystko dobrze, że nic złego się nie wydarzyło??? Quote
DT Iwa Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Żwirek ma się chyba dobrze, z tego co wiem :p Quote
szafra Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Żwiruś jakoś przetrwał Sylwestrowa Noc i wszystko jest u niego OK !!!! Quote
piescofajnyjest Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 no wlasnie??? ja juz sie pogubilam chyba..... Quote
Mysza2 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Cioteczki bardzo Was przepraszam za offa, cioteczki z Katowic Brynowa , albo przejeżdzające proszę rozglądajcie się. Zaginiony Stefanek był tam wczoraj widziany! Tutaj wątek Stefanka: http://www.dogomania.pl/threads/2095...6#post18309136 A tu jego zdjęcie: , trochę mniejszy od Onka, przynosi każdemu patyki do zabawy, proszę przytrzymajcie go dgyby ktoś zauważył dzwońcie 723-484-560 lub 508 939 831 Quote
shanti Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Od nas do Katowic kawałek, ale będziemy pamiętać. W schronisku był już pies z Częstochowy, więc różnie może być. Quote
Mona1991 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 No Żwirek raczej w domu... Nic mu nie jest, nie ugotowałam z niego zupy ;) Czy zostaje? Pewnie tak, bo domu nie ma innego. Z resztą, tam gdzie jego miejsce, tam i jego dom. ;) Quote
DT Iwa Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Żwirek jesteś:) mój ty przystojniaku :loveu::loveu: Quote
monika55 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 No to Mona wielkie podziękowania za Twoje wielkie serce i również wielkie serce Twojej Babci:loveu::multi: Quote
alina71 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 A to on pomieszkuje gdzie indziej. I dom ma. To ma chłopak szczęście. Super. Quote
Sarunia-Niunia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Ach te oczy Żwireczka... On mnie powalił tym wzrokiem już od pierwszego wejrzenia:) Słoneczko takie Słodkie:) Super, że Żwiruś ma domeczek i jest grzeczny (mam nadzieję), bo Jego miejsce na pewno nie było w schronie!!! Cioteczki z Jastrzębia pokazały nam wszystkim jakie mają Wielkie Serca!!! Quote
szafra Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 alina71 napisał(a):A to on pomieszkuje gdzie indziej. I dom ma. To ma chłopak szczęście. Super. Żwiruś jest teraz cały czas u Oli i tak już zostanie :loveu::loveu:. Jest bardzo grzeczny !!! Quote
Recommended Posts