Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Te wszystkie gady w moim domu to są babci przecież ;) Żwirka pochwaliłam wczoraj to na dwór co chwile chciał latać... Niedobry. Czasami ma takie dziwne dni. ;) Zaraz idziemy na pierwszy spacer. ;)

Posted

Tak jak u Inez. Wczoraj był razem z nią na spacerku o 22, żeby pokazać, że mimo tego że się boję, trzeba zrobić siku. ;) Ładnie paskudy szły cały jar, pewnie później Inez spała jak zabita, bo Żwirek bynajmniej tak ;)

Posted

Witamy z rana Przystojniaka:loveu:
Najpierw jak Żwirek zjechał windą, a my już na dole czekały to Inez zrobiła wrrrrrr powąchała i zaczeła merdać ogonem i tak szły dwa diobły ładnie grzecznie:diabloti:

Inezka zasneła w łóżku ale za gorąco jej było to poszła do siebie rano jak strzelali to nas obudziła ale ogólnie było :loveu:ok

Posted

Żwirek dziś też jakiś wystrachany na dworku :roll: Olek dziś widziała jak inez sprintem pakuje się do windy jeszcze żwirek nie wyszedł jak ona już na końcu widy siedziała:crazyeye: Biedne te nasze pociechy

Posted

Jest źle. Wczoraj o 22 bieda milion razy kucała, uszy do góry, oczy jak 5zł... Co strzał to nogi galareta i do mnie... Pojechałam Michała zawieźć do pracy, wróciłam do domu i dawaj znów na dwór... Bite 40 minut stał mi koło nóg i cis i cis i cis... Najlepsze jest to, że kupa normalna, tak jak zwykle... Ale widać w jego oczach strach... Nie wiem co będzie dzisiaj, ale widze po nim, że coraz bardziej się boi, czuje coś...

Posted

Wszystkiego naj, naj!!!
U nas na wsi później, ale też już zaczęli strzelać.
Maleństwo już mi z rąk nie zejdzie i trzęsie się jak galaretka.:-(
Reszta pierniczy strzały, ważna pełna micha :roll: