Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

shanti napisał(a):
Żwiruś ma swoją kulturę i godność osobistą. Nie będzie się wdawał w bijatyki z jakąś rudą poczwarą.;)

Ma swoją godność ! HA :evil_lol:!
A ruda kita niech do swojej miski pędzi, bo nie ręczę za siebie ...:diabloti:

Posted

Mona nie ma neta ale mi esemesuje że paskudny Żwiras znowu oblał panele:angryy:
Cofam swoje słowa że ma kulturę osobistą.:eviltong:
Choć być może że to protest przeciwko skradającemu się mu do miski rudzielcowi.
Żwirek nie może spuścić oka z miski i iść na spacer, bo mu ruda paskuda wyżre papu.:roll:
No to leje w domu.

Posted

Hahaha baby dzisiaj to Ruda kita musiała pilnować miski bo pies nad nim stał jak jakiś kat :vamp: żeby tylko coś skubnąć... Swojej nie ruszył... Dopiero jak kot zjadł i poszedł na parapet zaczął swoje jeść... W sumie nie dziwie mu sie... Taki pachnący pasztet kontra suche chrupki... Ale kultura jest! Stał i patrzał, nie odganiał! Fajnie to wyglądało... Szkoda że zdjęcia nie zrobiłam :) Wczoraj dobre 20 minut sie biłam ze Żwirkiem... Co do jedynek właśnie... Jedną stracił hehehe (kiedyś! nie przy bitwach, przy bitwach widzę jego uzębienie)... Szkoda, że Michał spartolił i film się nie nagrał, ale pies świetnie się bawi. Dzisiaj na spacerze było przedstawienie pt. "Zakochany Kundel..." Zasuwał skubany za 3 razy większymi haszczkami od siebie przez pół jaru... Jedna zaczeła sie z nim bawic, to pierwszy raz widziałam, jak Żwirek skacze jak ping-pong... :cool3: A darł japeeee... Rozkręca się chłopak. :loveu:

Posted

Brawo Żwiras - mądry psiak! Rudego trzeba pilnować, żeby sobie za dużo nie pozwalał ...
Ja też ostatnio zauważyłam braki w jego jedyneczkach :evil_lol:.
On jest idealny nawet bez ząbali :loveu::loveu:!

Posted

Mona1991 napisał(a):
A i owszem :) Dzisiaj spokój... Jeszcze nie nalał :D Jak Marta z weekendem?

Ja jestem w domu i nigdzie się nie wybieram, oprócz schroniska oczywiście.
Wożę poduchy w bagażniku przechwycone od sąsiada, który szedł na śmietnik je wyrzucić :p:p.

Posted

Mona1991 napisał(a):
Na weekend? No sooo Ty... W sumie... Wiem, głupio gadam... :oops:

Decyzja należy do Ciebie ;).
Na moje konto wpłynęło dzisiaj 10 zł od Anny Marii z FB - dziękujemy !!!
Zaraz uzupełnię 1 post.

Posted

Dzień dobry od zadowolonego Żwirka i głodnego kota... -.- Wczoraj nasz rasowiec pogonił z warkiem Owczarka Niemieckiego na Jarze... Kupa śmiechu była :) Nie powiem Martuś, ale pomoc by mi się przydała, a szczególnie teraz...

Posted

Wstyd i gańba... Żwirek zlał się na klatce... Musiałam latać i szukać sprzątaczki, żeby mi wiadro i mopa użyczyła, bo po swoim psie trza posprzątać... :question::evillaug: Same przeboje ostatnio i kupa śmiechu :) Protest przeciwko kotu pchającemu się do miski :)