Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Skan faktury od weta za karmę. Żwirka dotyczy druga pozycja, więc kwota 230 zł.
Brzydko zamazałam na fakturze dane osobowe, sorki.

Szafro, napisz mi jeszcze prosto i jasno, ile mam Ci za Żwiraska oddać ze skarpetki.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Rozliczenie Żwiraska ( nie wiem czy w tyk czasie na skarpetkę nic nie wpłynęło)

Wpłaty
Szafra (sierpień) 40 zł
Szafra (wrzesień) 40 zł
Szafra (Październik) 30 zł
Szafra (Listopad) 40 zł
AnnaP (Listopad) 50 zł
Paulina S ( listopad) 100 zł - na moje konto
Paolla ( listopad) 20 zł
Ula ( listopad ) 20 zł
Paulina S ( grudzień) 100 zł
-----------------------
Razem 440 zł

Wydatki
1-sza wizyta u weta 60 zł
Syropek na kupkę 8,99 zł
Wątróbka 8,70 zł
Operacja 296 zł (skan Mony troszkę niewyraźny, mogę się mylić);-)
Karma weterynaryjna 63 zł
Zastrzyki, tabletki i opieka po operacji wyszło 67 zł ( rachunki wklejone)
Tabletki na odrobaczanie ( Ola) 12 zł ?? chyba !
Karma 230 zł ( 14 kg) więcej nie trzeba !!

Wychodzi mi 745,6 zł za wszystko !

Trochę brakuje - dokładnie 305,6 zł według mojego kalkulatora ... :shake: co robić ??

Wydawało mi się, że Żwirek ma jeszcze jeden filmik, ale nie potrafię go znaleźć ( filmik zrobiony po operacji).

Posted

Mona1991 napisał(a):
Omijają się szerokim łukiem... Bynajmniej każdy na swoim miejscu. :) Patrzą na siebie z takim obrzydzeniem hehehehe... Jest dobrze. :)

To cały Żwiras :evil_lol::evil_lol:!
A dzisiaj rano był piękny, długaśny robal w kooopie :eek2::eek2: - nie ma to jak zachwyt nad opuszczającym brzuszek Żwirka robactwem !

Posted

Dobrze się mają chłopaki i grzeją kosteczki na dywanikach ( podlanych przez Żwirasa :evil_lol:). Żeby mi tylko Perseusz Żwiraska nie zaatakował, bo będzie miał ze mną do czynienia :diabloti:.

Posted

Nie są agresywni w stosunku do siebie :) Ciekawa histroia...

Idę z psem około 16. Żwirek jak to Żwirek, lubi se poszczekać i powarczeć. Z naprzeciwka dwa mochery (nie ubliżając nikomu), jedna z psem, białym na smyczy, w sweterku... Bliżej i bliżej... A Żwirek se poszczekuje... J*b babsztyl z kijem wyskakuje i że "niech pani trzyma swojego psa". Ja takie oczy O.o i stanełam jak wryta... A Żwirek se idzie dalej, jak zwykle... CHWILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z kijem na mojego psa?!?!?!?!?!?! "Bo one się będą gryźć!!!" TEN PIES MA 12 LAT I NIE MA ZĘBÓW! CZYM MA GO GRYŹĆ KU**A?! "A to z kąd ja mam to wiedzieć.......?" <--- Takim milknącym głosem z wielkimi oczami... "NIE Z KIJEM NA MOJEGO PSA!!!!!!!!!" Kobieta zwątpiła, a ja żałowałam, że już spaliłam fajke... :oops: Nie wiem co we mnie wstąpiło...

Posted

heheheheheh ahahahahaa Mocherowe berety hehehehe ale akcja szkoda że mnie tam nie było bo ja to brosa bym spuściła :mad::mad: a bros nie popuściłby sobie tej przyjemności. :cool3::cool3::diabloti:

Żwirek górą !!!!:diabloti: Żwirek maczo pani wystraszyła się twojego chauuuuu :evil_lol:

Posted

Fajnie... Wróciłam ze spaceru, nasypałam Żwirkowi kulków do jedzenia, nim się obejżałam Polar siedział mu w misce, a ta bida siedzi i patrzy na mnie... :scream_3: :evil_lol: Oczywiście wzięłam kociambra i pieso mógł spokojnie spożyć swój pierwszy posiłek tego dnia heee... :cool1: