Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mona1991 napisał(a):
:diabloti:Przyjmę na klatę wszystko:diabloti: Tak jak już mówiłam... Jeden telefon i jestem ;)

Dzięki Mona! :loveu: A Żwiras głodny i obrażony! Trzeba było mu wcisnąć ten syropek na przeczyszczenie jelit na siłę :shake: to się wziął i obraził.

Posted

szafra napisał(a):
A Żwiras głodny i obrażony! Trzeba było mu wcisnąć ten syropek na przeczyszczenie jelit na siłę :shake: to się wziął i obraził.

I ma rację:cool3::eviltong:!!! Kto to widział głodzić Żwirunia tyle dni:shake:... Niedobre cioteczki:mad:....

Posted

A ja cierpię, po nocach nie śpię i myślę o tym jak mu źle, chłodno, głodno i w ogóle :-(:-(. Boję się tej operacji. Mam nadzieję, że nie będzie żadnych komplikacji...

Posted

szafra napisał(a):
A ja cierpię, po nocach nie śpię i myślę o tym jak mu źle, chłodno, głodno i w ogóle :-(:-(. Boję się tej operacji. Mam nadzieję, że nie będzie żadnych komplikacji...

Tak Martuniu, napewno będzie dobrze!!! Ja też myślę o Żwiruniu - cały czas!!!

Posted

Powiem tak... Za każdym razem rozmawiałam z kimś innym na temat Żwirka w lecznicy... Każdy z przebywających tam weterynarzy wie, który to pies. Oni się interesują losem tych zwierząt... W całym Jebiu tylko im ufam do końca i wierze, że wszystko pójdzie dobrze. Operacja będzie na pewno ciężka, ale nie jest niewykonalna. Bedzie dobrze, nie martwcie się. Na pewno będzie po niej obolały i zdezorientowany, ale każda suczka po sterylce daje sobie rade w schronisku, każdy piers po kastracji też, nawet Dinuś sie wylizał ze swojej (wycinanie ślinianki?), mimo tego że powinien być w sterylnych warunkach, a nie był. To Żwirek w chałupie ma se nie poradzić? Skubaniec gryzł i warczał na pobieraniu krwi, zeskakuje z blatu, ucieka z samochodu, jak chce go złapać to spieprza że po całym schronisku za nim latam jak jakaś wariatka... NO NIE POWIECIE MI, ŻE SIĘ NIE UDA... :morning::WTF:

Posted

Żwiruś jest bardzo mądrym psem. Nie lubi syropku na sr...nie, ale wie że musi. Jak już do niego idę ze strzykawką żeby mu go wcisnąć do paszczy, przysiada na tylnych łapkach i wystawia łepek do góry. Zaciska szczeki, ale połyka syrop. Dziś już w kojcu nie było śladu kupki. Musi być dobrze, nie ma innej opcji.

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Mocno wierzę w to, że będzie dobrze!!! To na kiedy dokładnie jest termin tej operacji???

Jutro moja droga o godzinie 11.00 :-o:-o !!!! Trzymaj kciuki ...

Posted

Mona1991 napisał(a):
Tylko pewnie dużo palić będziemy :eviltong:

Tak też sobie pomyślałam i przepalone będziemy na wylot. Jak nas Żwirek po operacji powącha to nie będzie chciał wsiąść z nami do samochodu :evil_lol::evil_lol:.

Posted

Żwirek już po głupim jaśku - dostał połowę dawki tej co miała być. Jeszcze go będą płukać. Mamy o 14. 00 po niego być.
A ja z tego stresu sprzątam chałupę , odkurzam i jeszcze nie wiem co ze sobą zrobić:placz::placz::placz::placz:
Wet powiedział, że on będzie miał z 12 lat.

Posted

Szafra smsowo zawiadamia, że Żwirasek dużo śpi i tylko sprawdza czy ona jest przy nim. Zrobił wielką kałużę na panele. Mam nadzieję że załapie gdzie się robi siusiu. Na razie biedactwo usprawiedliwione, bo zdezorientowane po narkozie.

Zabieg przebiegł pomyślnie,dodatkowo zrobiono mu przepuklinkę. Dokładniej napiszą Ciotki jak będą na dogo.