Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Operacja jest na jelicie, Pan mi wszystko pokazywał na obrazkach. Wycięcie kawałka z bąbelem i połączenie. ;) Trzeba szybko działać bo psiak się meczy. Są o wszystkim poinformowani i wiedzą jaka jest sytuacja. Czekamy na poniedziałek.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Może na czwartek lub piątek zaplanować ta operację? Ja prosto z pracy go wtedy odbiorę z lecznicy po zabiegu. Wezmę sobie dzień urlopu, sobota, niedziela przeleci. Tylko nie wiem co dalej - czy będzie można zostawić go samego w domu na 8 godzin? U nas nikogo nie ma do 15.00 :shake::shake:. Co robić ? Radźcie ciotki...

Posted

Żwirek coraz bardziej umęczony tym, że cały czas się załatwić nie może do końca ...żali się i żali! Popiskuje i stęka i znowu popiskuje! Strasznie mi go szkoda dzisiaj było :-(.

Posted

A dzisiaj był w bardzo dobrym humorku ... uciekł mi nawet z kojca i otworzył sobie drzwi łapeczką :evil_lol::evil_lol:. Chyba uznał, że za krótki to był spacerek ... i mało kocich chrupek podjadł ;). Jutro umawiamy się na termin operacji.
Może dorzuci ktoś grosik na leczenia Żwiraska ???? Halo, halo !!! Może bazarek?

Nie wiem czy nie trzeba go przed operacją jeszcze wykąpać ...

Posted

Rozmawiałam z Szafrą. Wzięcie Żwirka do domku to nie takie proste gdy się pracuje i pies ma zostawać sam. Szczególnie pies po operacji. Obie kochamy Żwirka, ale w tym momencie nie ma dobrego rozwiązania tej sytuacji. Kombinujemy jak się da. Zobaczymy.

Posted

Mona1991 napisał(a):
O 11 mam dzwonic bo teraz duzo ludu jest. Ja jestem wolna, moge go wziąć. Wóz albo przewóz ;)

Naprawdę? Mona... Cóż za nieprzewidziany zwrot akcji....
Przytulam Żwirusia:):):)...

Posted

Jeżeli nie będzie innego wyjścia, tak trzeba będzie zrobić. Dzwoniłam. Od dzisiaj głodówka. Nic, zero jedzenia, tylko picie i syrop Lakublabla... Zeby go wyczyscilo. Niestety musi wytrzymac. Piatek - 11.00 operacja. :) Jest dobrze. :)

Posted

Mona1991 napisał(a):
O 11 mam dzwonic bo teraz duzo ludu jest. Ja jestem wolna, moge go wziąć. Wóz albo przewóz ;)

Bardzo dziękuję Mona, ale chciałabym spróbować :p - z tego względu również, żeby moja rodzinka zobaczyła, że wzięcie psiaka na DT to nie jest taka straszna sprawa i żeby się przełamały... to może być szansa na to, żebym w przyszłości mogła dawać zwierzakom chociaż DT jeżeli nie DS :cool3:.
Chociaż Żwirek to trudny przypadek tak na początek ... ale zobaczymy.
Myślę, że mi w tym przedsięwzięciu pomożecie :modla:.

Posted

Operacja konieczna bo on się męczy. Jeśli operacja w piątek to potem wolne dni, Szafra poradzi sobie. Zresztą dogadacie się:loveu:. A może moje szczęście się załapie?:razz::lol: