Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze są te 3 zdjęcia, teraz powinny być widoczne :):) Jak dalej nie będą to wrzuce je gdzie indziej :):)

To też zależy z jakiej przeglądarki się korzysta :)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Te zdjęcia są u mnie widoczne !!!! Nie miałam kłopotów nigdy ze zdjęciami i tymi od Ani i innymi - zawsze były !!! Teraz jakiś chochlik się tu wkradł do mojego Dziadzia - ale my go...:mad::mad::mad:.

Posted

Weź, weź :lol::lol: ale będzie zadowolony Dziadunio !!!

shanti napisał(a):
A ja go jutro wezmę na spacerek. Dziś się zakopałam w papierach:roll:

Posted

Nie ma za co :) W każdym momencie do usług ;) To jest naprawde kochany psiak... Jeszcze jak Shanti z nim chodziła... Coś mi sie robiło normalnie... :D Jak by ktoś chciał zdjęcia co są w filmie to są na moim blogu wszystkie włącznie z tymi od Ani. ;) może i nie jestem zawodowym fotografem, ale staram sie...

Posted

Dodam, że Żwirek wyczesany i jeszcze piękniejszy :lol:
Ten pies to skarb. Chodzi bez smyczy, przykleja się do człowieka, cichutki (reaguje jednak szczekiem na słowo kot :evil_lol:), cudeńko po prostu.

Świetny filmik Mona:lol:

Posted

:Help_2: Alinko czy mogłabyś Żwirkowi ogłoszenia zrobić albo allegro (czy cuś) coby szybciutko pomknął do domeczku ??? :painting: ??? Chyba bez kotów ten domek ...

alina71 napisał(a):
Zapisuje i czekam na fotki do ogłoszeń.

Posted

E tam bez kotów. Dziadzio szczeka na słowo kot, ale zlokalizować kota nie umie :evil_lol: Szczeka raczej profilaktycznie i na zapas:evil_lol: Jeśli Kuluś z kotami mieszka to i Żwirek da radę.

Posted

shanti napisał(a):
E tam bez kotów. Dziadzio szczeka na słowo kot, ale zlokalizować kota nie umie :evil_lol: Szczeka raczej profilaktycznie i na zapas:evil_lol: Jeśli Kuluś z kotami mieszka to i Żwirek da radę.

Właśnie teraz o Kulku pomyślałam i masz rację ! Dziadzio nie wygląda na mordercę kotów...:lol::lol:.

Posted

Witam urlopowiczkę mazurską !! Na FB gdzieś go dawałam na staruszki...ale sprawdzę jeszcze czy jest! Psiegrane Marzenia oczywiście też będą. Dzięki za podpowiedź :lol::lol:.

monika55 napisał(a):
Przyszłam i ja do Dziadka. Wstawisz go na Psiegrane Marzenia? No i na FB jest grupa o staruszkach.