Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nie wiem jak to zrobił, ale odkręcił śruby i cała osłona gumowa spadła :roll:
Zdolny skubany jest ;)
Całe szczęście tylko się zmęczył, krzywdy sobie nie zrobił :evil_lol:

Posted

shanti napisał(a):
Nie wiem jak to zrobił, ale odkręcił śruby i cała osłona gumowa spadła :roll:
Zdolny skubany jest ;)
Całe szczęście tylko się zmęczył, krzywdy sobie nie zrobił :evil_lol:

A to skubany Żwiras !!!! Zęby sobie całkiem zniszczy tym gryzieniem :shake::shake:. Ja sobie tak myślę, że za wysoko była osłona a on nic nie widział - chciał sobie poszerzyć horyzonty ...trzeba było mu dziurki poniżej na oczęta wyciąć to by nie kombinował ...:evil_lol::evil_lol:.

Posted

malawaszka napisał(a):
może on po prostu lubi łamigłówki ;)

Chyba tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:!

Zajrzałam na Żwirkowe Allegro - a tam 1015 wejść i trzech obserwatorów :multi: !
Może domek jest wśród nich ???

Posted

szafra napisał(a):
Zajrzałam na Żwirkowe Allegro - a tam 1015 wejść i trzech obserwatorów :multi: !
Może domek jest wśród nich ???

Oby tak było! Fajnie byłoby gdyby Żwireczek znalazł domek!
Żeby był taki szczęśliwy jak Kulek...

Posted

Ja już w domu doszłam nawet do etapu szantażu :evil_lol:, ponieważ wszyscy czekają na moją pożyczkę z pracy, bo każdy chce na coś tam pożyczyć.
Gdy tylko zaczynają o tym gadać to ja im na to odpowiadam :
" BĘDZIE ŻWIREK - BĘDZIE KASA " !!!
Na początkuto myśleli, że to jakiś żarcik - teraz to już miny mają nieco dziwne :-o:-o.

Posted

szafra napisał(a):
Ja już w domu doszłam nawet do etapu szantażu :evil_lol:, ponieważ wszyscy czekają na moją pożyczkę z pracy, bo każdy chce na coś tam pożyczyć.
Na początkuto myśleli, że to jakiś żarcik - teraz to już miny mają nieco dziwne :-o:-o.

Hihihi...:megagrin::megagrin::megagrin: Czyli widzę, że w "molestowaniu" nie ustajesz...:cool2:...
I prawidłowo - oni "molestują" Ciebie, a ty Ich... Tyle tylko, że masz porządną kartę przetargową...:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:...

Posted

szafra napisał(a):

Oj tak, tak. Szantaż w szczytnym celu jest usprawiedliwiony :evil_lol:;)

Posted

Żwiras dzisiaj przekimał z nami w biurze pół dniówki. Razem z Zirą i kociakami. Na niezbyt delikatną Zirę warknął i przestała go molestować. Kotów woli nie widzieć, tak jakby się brzydził, a fuj jakie paskudztwa! :shock:

Posted

shanti napisał(a):
Żwiras dzisiaj przekimał z nami w biurze pół dniówki. Razem z Zirą i kociakami. Na niezbyt delikatną Zirę warknął i przestała go molestować. Kotów woli nie widzieć, tak jakby się brzydził, a fuj jakie paskudztwa! :shock:

Fajnie, że był z Wami :loveu::loveu::loveu: , Żwirasa warczącego to ja jeszcze nie widziałam...
Tak się właśnie interesuje Żwirek kotami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Posted

UBOCZE napisał(a):
Nie będzie spoufalał się z jakimiś pazurzastymi...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oczywiście !!!! :lol:

Do końca Żwirkowego Allegro została tylko godzinka ... 1220 wejść i nadal trzech obserwatorów. Mam nadzieję, że któryś będzie domkiem dla Żwirasa :loveu:.

Posted

szafra napisał(a):
Oczywiście !!!! :lol:

Do końca Żwirkowego Allegro została tylko godzinka ... 1220 wejść i nadal trzech obserwatorów. Mam nadzieję, że któryś będzie domkiem dla Żwirasa :loveu:.

A jak nie, to my tu chyba mamy na oku jakiś domek...:ices_bla::hmmmm::evil_lol:???

Posted

Ciągle zapominam napisać - Żwirek ma na koncie 80 zł i wirtualnego, osobistego opiekuna :cool3::cool3:, który wpłacił w sierpniu dla niego 40 zł i we wrześniu 40 zł. Może ząbeczki zrobimy Żwirasowi lub do transportu się dołoży jak będzie jechał do DS:evil_lol: ????