Sarunia-Niunia Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Cioteczki nie sądzicie, że tylko zacałować i kochać taki pycholek???!!! Hopaj do góry Żwiruniu!!! Quote
szafra Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Jak mój Żwirasek się miewa ??? Sunia połamana :-(:-( - jutro operacja http://www.dogomania.pl/threads/214139-Miks-sznupka-po-wypadku.-Ratujemy.-Pomoc-potrzebna. Quote
shanti Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Nie wiem jak to zrobił, ale odkręcił śruby i cała osłona gumowa spadła :roll: Zdolny skubany jest ;) Całe szczęście tylko się zmęczył, krzywdy sobie nie zrobił :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 może on po prostu lubi łamigłówki ;) Quote
szafra Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 shanti napisał(a):Nie wiem jak to zrobił, ale odkręcił śruby i cała osłona gumowa spadła :roll: Zdolny skubany jest ;) Całe szczęście tylko się zmęczył, krzywdy sobie nie zrobił :evil_lol: A to skubany Żwiras !!!! Zęby sobie całkiem zniszczy tym gryzieniem :shake::shake:. Ja sobie tak myślę, że za wysoko była osłona a on nic nie widział - chciał sobie poszerzyć horyzonty ...trzeba było mu dziurki poniżej na oczęta wyciąć to by nie kombinował ...:evil_lol::evil_lol:. Quote
szafra Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 malawaszka napisał(a):może on po prostu lubi łamigłówki ;) Chyba tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:! Zajrzałam na Żwirkowe Allegro - a tam 1015 wejść i trzech obserwatorów :multi: ! Może domek jest wśród nich ??? Quote
Sarunia-Niunia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 szafra napisał(a):Zajrzałam na Żwirkowe Allegro - a tam 1015 wejść i trzech obserwatorów :multi: ! Może domek jest wśród nich ??? Oby tak było! Fajnie byłoby gdyby Żwireczek znalazł domek! Żeby był taki szczęśliwy jak Kulek... Quote
szafra Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Ja już w domu doszłam nawet do etapu szantażu :evil_lol:, ponieważ wszyscy czekają na moją pożyczkę z pracy, bo każdy chce na coś tam pożyczyć. Gdy tylko zaczynają o tym gadać to ja im na to odpowiadam : " BĘDZIE ŻWIREK - BĘDZIE KASA " !!! Na początkuto myśleli, że to jakiś żarcik - teraz to już miny mają nieco dziwne :-o:-o. Quote
Sarunia-Niunia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 szafra napisał(a):Ja już w domu doszłam nawet do etapu szantażu :evil_lol:, ponieważ wszyscy czekają na moją pożyczkę z pracy, bo każdy chce na coś tam pożyczyć. Gdy tylko zaczynają o tym gadać to ja im na to odpowiadam : " BĘDZIE ŻWIREK - BĘDZIE KASA " !!! Na początkuto myśleli, że to jakiś żarcik - teraz to już miny mają nieco dziwne :-o:-o. Hihihi...:megagrin::megagrin::megagrin: Czyli widzę, że w "molestowaniu" nie ustajesz...:cool2:... I prawidłowo - oni "molestują" Ciebie, a ty Ich... Tyle tylko, że masz porządną kartę przetargową...:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:... Quote
shanti Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 szafra napisał(a):Ja już w domu doszłam nawet do etapu szantażu :evil_lol:, ponieważ wszyscy czekają na moją pożyczkę z pracy, bo każdy chce na coś tam pożyczyć. Gdy tylko zaczynają o tym gadać to ja im na to odpowiadam : " BĘDZIE ŻWIREK - BĘDZIE KASA " !!! Na początkuto myśleli, że to jakiś żarcik - teraz to już miny mają nieco dziwne :-o:-o. Oj tak, tak. Szantaż w szczytnym celu jest usprawiedliwiony :evil_lol:;) Quote
kimiji Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 shanti napisał(a):Oj tak, tak. Szantaż w szczytnym celu jest usprawiedliwiony :evil_lol:;) I w wielu przypadkach nie zawodny :D Dawaj szafra, liczę na Ciebie ;) Quote
shanti Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Żwiras dzisiaj przekimał z nami w biurze pół dniówki. Razem z Zirą i kociakami. Na niezbyt delikatną Zirę warknął i przestała go molestować. Kotów woli nie widzieć, tak jakby się brzydził, a fuj jakie paskudztwa! :shock: Quote
szafra Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 shanti napisał(a):Żwiras dzisiaj przekimał z nami w biurze pół dniówki. Razem z Zirą i kociakami. Na niezbyt delikatną Zirę warknął i przestała go molestować. Kotów woli nie widzieć, tak jakby się brzydził, a fuj jakie paskudztwa! :shock: Fajnie, że był z Wami :loveu::loveu::loveu: , Żwirasa warczącego to ja jeszcze nie widziałam... Tak się właśnie interesuje Żwirek kotami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
UBOCZE Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Nie będzie spoufalał się z jakimiś pazurzastymi...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
szafra Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 UBOCZE napisał(a):Nie będzie spoufalał się z jakimiś pazurzastymi...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oczywiście !!!! :lol: Do końca Żwirkowego Allegro została tylko godzinka ... 1220 wejść i nadal trzech obserwatorów. Mam nadzieję, że któryś będzie domkiem dla Żwirasa :loveu:. Quote
Sarunia-Niunia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 szafra napisał(a):Oczywiście !!!! :lol: Do końca Żwirkowego Allegro została tylko godzinka ... 1220 wejść i nadal trzech obserwatorów. Mam nadzieję, że któryś będzie domkiem dla Żwirasa :loveu:. A jak nie, to my tu chyba mamy na oku jakiś domek...:ices_bla::hmmmm::evil_lol:??? Quote
shanti Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Ciotka.......:modla: Bo zawału dostanę. Quote
szafra Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 shanti napisał(a):Ciotka.......:modla: Bo zawału dostanę. Ja już prawie stan przedzawałowy !!!! :crazyeye::crazyeye:. Quote
UBOCZE Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:.....................:???: Quote
szafra Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Ciągle zapominam napisać - Żwirek ma na koncie 80 zł i wirtualnego, osobistego opiekuna :cool3::cool3:, który wpłacił w sierpniu dla niego 40 zł i we wrześniu 40 zł. Może ząbeczki zrobimy Żwirasowi lub do transportu się dołoży jak będzie jechał do DS:evil_lol: ???? Quote
szafra Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 monika55 napisał(a):Co kombinujecie?:loveu: Ale nic nie wiem...:crazyeye:. Quote
Recommended Posts