Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A to ci Polar niedobry - już wyczuł, że Żwiruś ma miękkie serce i teraz go będzie rolował na każdym kroku! Musisz kocinie powiedzieć gdzie jego miejsce :diabloti:
a Żwirek ma swój kocyk i już.
Babcia jest najlepsza :loveu:.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Żwirek po Wigilii w porządku :) W sumie nikt się nie przejadł... Każdy zjadł tyle co zawsze i to co zawsze... ;) Nie ma że boli. Teraz kundzio po śniadanku śpi, z resztą Polar też... Wczoraj wyszliśmy o 21.30 chyba, zaspani obydwoje bo mi się usneło... -.- a dzisiaj rano po 7 :) Kundzio ładnie wytrzymuje :)

Posted

Cześć żwirek :loveu: Kondzio wytrzymuje to ładnie wkońcu mieszka w naszej klatce i co tak zrywać będzie się sam z wyra jak tu inne bydlaki śpią jeszcze:evil_lol::evil_lol:

Posted

A ja mam pytanie do Oli : Mogę zmienić avatarek ????? Obiecałam Ci Mańka ...

Pytałam o popękany nosek Żwirka i dostałam taka odpowiedź " Warto to obserwować. Można doraźnie smarować nosek ( dwa razy dziennie) oliwą z oliwek lub innym olejkiem jadalnym, u mojego psa to zadziałało i nie było objawem żadnej choroby".

Posted

Niestety Będzin to kawałek drogi (przynajmniej z Jastrzębia) trzeba poszukać gdzieś bliżej!
Może ktoś z Katowic, Sosnowca, Dąbrowy Górniczaj lub Siemianowic Śląskich.

Posted

asika5 napisał(a):
Witam przepraszam, że się wcinam ale potrzebuje osoby do sprawdzenia domu w Będzinie.
Może jest ktoś chętny? Na pw podam szczegóły

joanka40 jest z Dąbrowy Górniczej... Może by się zgodziła?

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Bbiedny Żwircio... co z tym nochalkiem Martuś? Byłyście z tym u lekarza?

On zawsze taki troszkę suchy miał, ale teraz bardziej popękał. U lekarza jeszcze nie był z nochalkiem.

Posted

Okazjonalnie bo staram się, żeby nie musiała, no i jestem jeszcze w domu... Ale jak mnie nie ma to idzie, już nie dzwoni, że Żwirek chce siku, że Żwirek się zsikał... ;) Bo Żwirek już nie sika... I Wam powiem, że fakt faktem wychodzimy 3-4 razy dziennie na długi spacer, a tylko pomiędzy wypuszczam go na siku pod klatke po razie... I najlepsze jest to, że sama mu każe iść bo mu się jakoś nie chce... A nóż widelec, trochę czasu i cierpliwości... I posikanych dywanów ;)

Posted

CZeść żwirasku przepraszam że mnie u ciebie rano nie było:oops: ale ja miałam dziś zawrót głowy :eviltong: Jestem teraz i ci powiem przystojniaku że masz bardzo piękną ogoloną miłą w dotyku sierściuche:loveu::loveu: