szafra Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 A to ci Polar niedobry - już wyczuł, że Żwiruś ma miękkie serce i teraz go będzie rolował na każdym kroku! Musisz kocinie powiedzieć gdzie jego miejsce :diabloti: a Żwirek ma swój kocyk i już. Babcia jest najlepsza :loveu:. Quote
shanti Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Żwiruś nie daj się kocisku! Pokaż nie kulturę, ale męskość. Pogoń dziada ze swojego posłanka. Quote
DT Iwa Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Rudy siooo z kocyka :diabloti: Żwirasku jak tam po wigilii się czujesz?;) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Odwiedzam Żwirunia świątecznie - kochany Maluszek:) Quote
Mona1991 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Żwirek po Wigilii w porządku :) W sumie nikt się nie przejadł... Każdy zjadł tyle co zawsze i to co zawsze... ;) Nie ma że boli. Teraz kundzio po śniadanku śpi, z resztą Polar też... Wczoraj wyszliśmy o 21.30 chyba, zaspani obydwoje bo mi się usneło... -.- a dzisiaj rano po 7 :) Kundzio ładnie wytrzymuje :) Quote
DT Iwa Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Cześć żwirek :loveu: Kondzio wytrzymuje to ładnie wkońcu mieszka w naszej klatce i co tak zrywać będzie się sam z wyra jak tu inne bydlaki śpią jeszcze:evil_lol::evil_lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Cześć Żwirasku! Przytulam Cię do serducha Szkrabie:) Quote
szafra Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 A ja mam pytanie do Oli : Mogę zmienić avatarek ????? Obiecałam Ci Mańka ... Pytałam o popękany nosek Żwirka i dostałam taka odpowiedź " Warto to obserwować. Można doraźnie smarować nosek ( dwa razy dziennie) oliwą z oliwek lub innym olejkiem jadalnym, u mojego psa to zadziałało i nie było objawem żadnej choroby". Quote
asika5 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Witam przepraszam, że się wcinam ale potrzebuje osoby do sprawdzenia domu w Będzinie. Może jest ktoś chętny? Na pw podam szczegóły Quote
szafra Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Niestety Będzin to kawałek drogi (przynajmniej z Jastrzębia) trzeba poszukać gdzieś bliżej! Może ktoś z Katowic, Sosnowca, Dąbrowy Górniczaj lub Siemianowic Śląskich. Quote
Sarunia-Niunia Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 asika5 napisał(a):Witam przepraszam, że się wcinam ale potrzebuje osoby do sprawdzenia domu w Będzinie. Może jest ktoś chętny? Na pw podam szczegóły joanka40 jest z Dąbrowy Górniczej... Może by się zgodziła? Quote
monika55 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 A co z noskiem Żwirka? Wysuszony? To takie smarowanie pomoże. Quote
Sarunia-Niunia Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Bbiedny Żwircio... co z tym nochalkiem Martuś? Byłyście z tym u lekarza? Quote
szafra Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Sarunia-Niunia napisał(a):Bbiedny Żwircio... co z tym nochalkiem Martuś? Byłyście z tym u lekarza? On zawsze taki troszkę suchy miał, ale teraz bardziej popękał. U lekarza jeszcze nie był z nochalkiem. Quote
Sarunia-Niunia Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Kochany Malutki... Ucałuj Go w ten nochalek ode mnie... I może lepiej iść, bo nigdy nic nie wiadomo... zresztą lepiej zawsze wcześniej, niż później.... Quote
monika55 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 A on nie ma gorączki? Może maść z wit A? Jeśli to nie od gorączki. Quote
Mona1991 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Będę mu smarować kinol oliwą z oliwek. ;) Mam nadzieje, że nie będzie się wściekał na mnie za to jak kot za mycie... ;) A Avatar zmieniaj śmiało. Najwyższy czas. Quote
shanti Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 A jak tam Babcia? Wychodzi ze Żwirkiem regularnie, czy tylko okazjonalnie?;) Quote
Mona1991 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Okazjonalnie bo staram się, żeby nie musiała, no i jestem jeszcze w domu... Ale jak mnie nie ma to idzie, już nie dzwoni, że Żwirek chce siku, że Żwirek się zsikał... ;) Bo Żwirek już nie sika... I Wam powiem, że fakt faktem wychodzimy 3-4 razy dziennie na długi spacer, a tylko pomiędzy wypuszczam go na siku pod klatke po razie... I najlepsze jest to, że sama mu każe iść bo mu się jakoś nie chce... A nóż widelec, trochę czasu i cierpliwości... I posikanych dywanów ;) Quote
piescofajnyjest Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 a Zwiras jest bardzo elegancki i tyle! Quote
DT Iwa Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 CZeść żwirasku przepraszam że mnie u ciebie rano nie było:oops: ale ja miałam dziś zawrót głowy :eviltong: Jestem teraz i ci powiem przystojniaku że masz bardzo piękną ogoloną miłą w dotyku sierściuche:loveu::loveu: Quote
szafra Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Tak - mięciutki przystojniak z niego ! Quote
Recommended Posts