Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tylko szkoda, że nie mogę go zabrać do domu na zawsze :angryy: ...
Molestuje cały czas moją rodzinkę :cool3::cool3:, w chwili obecnej nici z molestowania :shake::shake:. Nie chcę za mocno naciskać ...
Trzymamy się dzielnie - ja i Żwiras i nie tracimy nadziei ...

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Do mnie też nie.
Żwirasa dzisiaj przegoniono na spacerek aż dwa razy. Poszedł nawet z dziewczyną poza teren schroniska. Wrócił umęczony, ale zadowolony. :lol:

Posted

shanti napisał(a):
Do mnie też nie.
Żwirasa dzisiaj przegoniono na spacerek aż dwa razy. Poszedł nawet z dziewczyną poza teren schroniska. Wrócił umęczony, ale zadowolony. :lol:

A ja już od rana o nim myślałam. I miałam do Was dzwonić, żebyście o nim nie zapomniały :shake:. A tu taka niespodzianka !!!!
Dziękuję Shanti, że o Żwirasie pamiętasz i dziewczynom, że go uszczęśliwiły na spacerkach ...:loveu::lol:.

Posted

shanti napisał(a):
Pamiętam o Żwirku, nawet go dzisiaj usilnie reklamowałam pewnym ludziom. Jeszcze myślą czy chcą kota czy psa.

Usilnie działasz :cool3::cool3: !!!!

Posted

Podrzucam Żwirasa z wieczora :multi::multi::multi:.
Martwię się bo takie upały są a on dyszy nawet jak nie jest tak gorąco. Nie wiadomo jak z jego serduszkiem - w jakim stanie jest :shake:.
Przetrwać tylko te upały ..

Posted

Odwiedzam Cię Żwireczku i miziam po brzucholku...:):):)...
Trzymam kciuki za domek dla Ciebie, ale jeszcze bardziej za... "molestowanie rodzinki"... To by dopiero było dla Ciebie szczęście...:):):)...

Posted

Złe wieści !
Żwirek zdarł sobie całą sierść do gołej skóry, właściwie to się oskalpował ( chcąc się wydostać z kojca). Wsadza ten swój mały łepek w kraty i tak bardzo chce wyjść, że zdziera sierść - całą szyję ma zdartą i z góry za głową. Łysy placek zardzewiały od krat. W ciągu jednego dnia :shake::shake: . Gryzie kratę i całą mordkę ma pokrwawioną.
Nie wiem co dalej będzie ...

Posted

Był z czarną Czarownicą 2 na węglu. Myślałyśmy, że trochę rozrywki będzie miał i nie będzie mu samemu smutno :shake::shake:. A on łebek wsadzonym w kratę i płacze...:placz:. Teraz poszedł na kwarantannę bo tam są osłony na kratach...

Posted

szafra napisał(a):
Złe wieści !
Żwirek zdarł sobie całą sierść do gołej skóry, właściwie to się oskalpował ( chcąc się wydostać z kojca). Wsadza ten swój mały łepek w kraty i tak bardzo chce wyjść, że zdziera sierść - całą szyję ma zdartą i z góry za głową. Łysy placek zardzewiały od krat. W ciągu jednego dnia :shake::shake: . Gryzie kratę i całą mordkę ma pokrwawioną.
Nie wiem co dalej będzie ...

Bardzo niedobrze...:-(:-(:-( Sprawa Żwirka bardzo pilna!

Szafra, prześlij może tę wiadomość też na FB w opcji do wszystkich (tylko Ty masz taką możliwość), z jedną z fotek i z wielką prośbą o zapraszanie gości i udostępnianie. Najwyraźniej nie może pogodzić się ze swym schroniskowym losem. Jeszcze dziś roześlę apel po grupach...

I pamiętajcie, że Żwirkowi cały czas jestem winien za wyróżnione allegro.

Posted

Bardzo pilna !!!
Już się zabieram za FB i wiadomość roześlę do gości Żwirkowego wydarzenia!
Może Allegro zrobić i nie czekać aż się tamto skończy.
Żwirek musi znaleźć dom! :-(