Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pyszczolina już w domu! dziewczyny są bardzo zadowolone, mówią,że fajni ludzie i fajne warunki, a Pyszczolina na starcie wytarzała się na dywanie i kanapie hehe
fotki będą ale pewnie dopiero jutro albo w poniedziałek, bo dziewczyny dopiero z częstochowy wyjeżdżają

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No fakt:) Ale nie umiem:) Jak szeregowy mnie odwiedzi to zmieni. Fajnie by było żeby ktoś Jeżynie zrobił banerek to bym sobie wkleiła.

A oto bazarek na lepsze życie dla Jeżynki. Bo przecież biedaczka czeka już 10 lat!!!
Zapraszam bo idą święta , można nabyć coś oryginalnego na prezent a Jeżynce podarować lepsze życie ...

http://www.dogomania.pl/threads/218869-Niepowtarzalne-prezenty-dla-Twoich-bliskich-dla-Je%C5%BCynki-szansa-na-lepsze-%C5%BCycie!d15.12?p=18131442#post18131442

Posted

[quote name='Ag_konin']Marta napisz który, jak mnie nikt nie wyprzedzi to podlinkuje[/QUOTE]

może ten z prawej
dzięki

niestety to co napisała caryca to prawda, okazuje się,że Pyszczolinka poczuła się na tyle pewnie w domku,że niemiłosiernie goni kota i chce go po prostu zjeść
zostanie odebrana jakoś pod koniec tego tygodnia albo na początku przyszłego, jak dziewczyny się zorganizują

Posted

[quote name='martka1982']może ten z prawej
dzięki

niestety to co napisała caryca to prawda, okazuje się,że Pyszczolinka poczuła się na tyle pewnie w domku,że niemiłosiernie goni kota i chce go po prostu zjeść
zostanie odebrana jakoś pod koniec tego tygodnia albo na początku przyszłego, jak dziewczyny się zorganizują[/QUOTE]

O jejku.... :-(

Posted

no niestety, sprawdzenie na koty w schronie nie okazało się wiarygodne, chowała się za nogami i była wystraszona, a w domu jak poczuła się pewnie i komfortowo to ruszyła do ataku, tak to sobie tłumaczę eh szkoda wielka!

Posted

[quote name='martka1982']no niestety, sprawdzenie na koty w schronie nie okazało się wiarygodne, chowała się za nogami i była wystraszona, a w domu jak poczuła się pewnie i komfortowo to ruszyła do ataku, tak to sobie tłumaczę eh szkoda wielka![/QUOTE]

A ja sie jednak karmie nadzieja, ze do konca tygodnia sprawa z kotem sie unormuje i Panstwo ja jednak zatrzymaja...

Posted

[quote name='Sabina02']A ja sie jednak karmie nadzieja, ze do konca tygodnia sprawa z kotem sie unormuje i Panstwo ja jednak zatrzymaja...[/QUOTE]

wywróżyłaś Sabina:))) państwo dziś zadzwonili z informacją,że kontrolują sytuację,że nie "mogą" już jej oddać, bo się zapłaczą za nią a ona za nimi.
nawet mąż się przekonał

boje się jeszcze cieszyć bardzo mocno, na razie cieszę się w sposób stonowany;)
oby to była ostateczna decyzja, już na zawsze!

Posted

[quote name='martka1982']wywróżyłaś Sabina:))) państwo dziś zadzwonili z informacją,że kontrolują sytuację,że nie "mogą" już jej oddać, bo się zapłaczą za nią a ona za nimi.
nawet mąż się przekonał

boje się jeszcze cieszyć bardzo mocno, na razie cieszę się w sposób stonowany;)
oby to była ostateczna decyzja, już na zawsze![/QUOTE]

Ja sie ciesze ostroznie i trzymam kciuki zeby Pyszczolinka jednak zostala tam na zawsze! :lol:

Przyczolinko, Ty sie tam lepiej zachowuj i nie goń kota!!! :nono:

• 2 weeks later...