Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Naprawdę nie ma sprawy.. drobiazg ;)

bannerki jakie są takie są.. :oops:
Jak się nie podobają to powiedzcie mogę coś poprawić.. :smile:
nie ma sprawy :smile:

mały (106x104) :

średni (202x104) :

duży (302x104) :

Pyszczolinka ma już ogłoszenia i bannerki :) Dingo także :)

Posted

Byłam dzisiaj ze śliczną babcią na spacerku.Grzeczna i ułożona jak zawsze i ostra z niej kobitka , nie pozwala psom na zaloty , pokazała to dzisiaj Gryfiemu:) Zrobiłam kilka zdjęć ale faktycznie pogoda do fotografowania była kiepska i nie są najlepsze...

Posted

Dostałam 'odpowiedź' na ogŁoszenie Pyszczolinki..
brzmi ono DOKŁADNIE tak:
"Witam poszukuję zeby mi ktoś dał za darmo małego pieska yorka będę bardzo wdzięczna.Czekam na odpis jestem ze Złotowa."
I co ja mam jej odpisać?

Posted

skorzystałam z tego linka, który wkleiłaś i zamieściłam opowiastkę sprzed miesiąca:)
zrobiłam dziś Pyszczolince jedną skromną foteczkę, a jedną tylko dlatego bo jak opuściłam aparat i spojrzałam na nią, to zobaczyłam,ze z prawego oka leci jej krew! wróciła szybko do schronu,żeby ją opatrzyli. nie mam pojęcia skąd ta krew, czy ją jakiś pies drapnął...jutro mnie nie będzie ale dowiem się czy już jest ok. na tej fotce to widać ale bardzo słabo

Posted

nie mam pojęcia, trochę się przestraszyliśmy, bo to nie była jakaś zaschnięta krew tylko świeża i po prostu zaczęła jej lecieć ale skąd i dlaczego....ona po prostu stała a ja jej zdążyłam zrobić ledwo jedną fotkę, to skąd się ta krew nagle wzięła....pojęcia nie mam zielonego