Ewa&Duffel Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Czy ktoś miał może do czynienia z tą karmą ? Skład prezentuje się całkiem fajnie moim zdaniem. Dostępne m.in. tutaj http://swiatkarm.pl/s,naturaldelicious,810.html Quote
vege* Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Ja mam próbkę tej karmy, tą z pomarańczą. Powiem tak: śmierdzi potwornie, trzeba szczelnie przechowywać i modlić się by pies szybko zjadł :evil_lol: Nuka niezbyt chętnie jadła tą próbkę, ale ona ogólnie nie przepada za suchym ;-) Quote
Ewa&Duffel Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Ja też mam próbki, wszystkich rodzajów (mieli stoisko na warszawskiej wystawie ;) ). Jeszcze nie wypróbowane, ale chyba zaraz otworzę zobaczyć jaki ten zapach jest :evil_lol: Quote
vege* Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 No ja też właśnie na wystawie dostałam :-) Otwierasz na własną odpowiedzialność :evil_lol: Quote
Ewa&Duffel Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Otworzyłam, no i wcale nie śmierdzi jak dla mnie :eviltong: A nawet całkiem przyjemnie pachnie rybką. A Duffel oszalał na jej punkcie :cool3: Przy pomocy owej karmy poćwiczyłam z nim krok rewiowy i a kuku-efekt prawie idealny :lol: Quote
vege* Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 A dla mnie śmierdzi potwornie, ale to może dlatego, ze nienawidzę zapachu ryb :eviltong: Quote
Recommended Posts