Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałam jechać w tym roku, ale z transportem kiepsko. Moj mezczyzna zostaje w domu z psami, a ja zeby dojechac na Crufts musialabym wygrzebywac sie z lozka w nocy, a chyba nie mam ochoty ;)
Jezeli bym jechala to w czwartek, wtedy sa beagle.

Posted

karjo2 napisał(a):
Co do noclegow, proponuje klasyczne B&B, np. w Solihull - ladne miasteczko obok Bham, na ogol nie ma problemow z wprowadzeniem psa. No i moge zaproponowac nocleg (karimaty i spiwory mile widziane) dla bezpsowcow/ psiarzy z suczami ;).

Uhm, to moze jak mieszkasz w Solihull to bysmy sie spikneli na jakis spacer? Przy Amberley Rd w Olton jest ladny kawal fajnego pola do polazenia. Pod koniec lutego cisne do Bham troche sie powalesac i odswiezyc stare katy a na Crufta tez zajrze skoro jest pod nosem ;)

Pzdr

Posted

Pewnie, ze warto sie wybrac na spacerek, wprawdzie do Solihull mamy troche dojazdu, ale polaczenie jest niezle :).
Daj znac na priva, albo na gg 10394414, jak bedzie cos konkretnego.

• 1 month later...
Posted

Bylismy, pozwiedzalismy, postalismy, podreptalismy po ringu i wrocilismy juz do domu padnieci po podrozy :lol:

POL CH Nobel z Puli Szczęścia :multi:

Nic nie wygralismy (oprocz pamiatkowej kupionej czerwonej rozetki :evil_lol: ) ale pokazac sie na tak prestizowej wystawie i w stawce 20 super-championow w wieku zaledwie 2 lat to juz jest niezle osiagniecie :loveu: Niektorym Anglikom psiak sie podobal, ale nie sedzinie ;) Nizej druga fota pierwszego polskiego szetlanda pokazywanego w historii tej wystawy :cool3:

Dzieki polskiej ekipie za kibicowanie i do zobaczenia za rok? :razz:

Posted

Przezycie, hmmm, jakos efektow specjalnych typu palpitacje czy omdlenia na widok ringu/sedziny/psow nie odczulem wiec luzik totalny :cool3:. Ot, zwykle tepu-tepu, troche pajacowania na ringu i do domciu :p A odnosnie pomocy to ja tylko tlumaczylem to, co sam gdzies przeczytalem czy mi podpowiedzieli inni :evil_lol: Jakkolwiek wycieczka i psie zakupy udane :multi: a reszta to dodatki ;)