McDzik Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 czekamy na dalsze wyniki i wszystkim gartulujemy :) Quote
*Weronika* Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ja dopiero co wrocilam z BISow, bylo bosko :D Tak w ogole to sie witam, wieki tu mnie na forum nie bylo :) Quote
katik Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Gratulacje dla polskiego Bull Terriera LORD OF THE TIMAR za Zwycięstwo Rasy :multi: Quote
McDzik Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ooO Polacy zaszaleli :O !!! :) garty! a kto wziął BIS ? :) Quote
*Weronika* Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Katik, ten bull terier byl polski? Wow :D McDzik, juz ktos wspominal - czarny sznaucer olbrzymi :) Quote
pati1033 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='*Weronika*']Katik, ten bull terier byl polski? Wow :D tak, jest to polski pies- LORD OF THE Timar wl. Aleksandra Jastrzębska wielkie gratulacje :multi::multi::multi: Quote
McDzik Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 *Weronika* napisał(a):Katik, ten bull terier byl polski? Wow :D McDzik, juz ktos wspominal - czarny sznaucer olbrzymi :) Sorry, musiałam przegapic wsrod tylu postwó.. dzieki za info :) Quote
flashka-g Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='katik']Gratulacje dla polskiego Bull Terriera LORD OF THE TIMAR za Zwycięstwo Rasy :multi: Super Brawo!! dla włascicielki i zarazem hodowczyni. To naprawde piekny pies:loveu: Quote
Elitesse Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 kamila-dog napisał(a):Ten sznaucer byl przepiekny :loveu: nie byl :shake: i w stawce byly duzo lepsze ... z polski :roll: Quote
Kamila Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Elitesse napisał(a):nie byl :shake: i w stawce byly duzo lepsze ... z polski :roll: Stawki nie widzialam :shake: , a pies mi sie naprawde podobal ;) Quote
Guest Reyes Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='katik']Gratulacje dla polskiego Bull Terriera LORD OF THE TIMAR za Zwycięstwo Rasy :multi: :crazyeye: :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Aga & Amber Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 mnie tez ale ja do znawcow nie naleze ;) Quote
Kamila Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Aga & Amber napisał(a):mnie tez ale ja do znawcow nie naleze ;) Ja rozniez na sznaucerach sie nie znam ale ten pies byl w tej stawce juz trzeci rok z rzedu i mowili ze z roku na rok coraz piekniej wyglada i tym razem tytul mu sie nalezal-i ja sie z tym zupelnie zgadzam ;) Quote
Goldenka 02 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Gratuluję wszystkim reprezentantom Polski!!! I powtórze pytanie, ktore juz padło, zna ktos wyniki z JH??? Quote
*Weronika* Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 A tak z ciekawosci, ci ktorzy byli na Cruftsie, to wy z Polski przyjezdzaliscie czy niektorzy z was tez w Anglii w ogole na stale mieszkaja? ;) Na JH wygrala chyba dziewczyna z Kanady? 2 miejsce chłopak z Brazylii a 3 dziewczyna z Włoch.. ale nie dam glowy ;) Quote
tylko psy Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):) Quote
karjo2 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='*Weronika*']A tak z ciekawosci, ci ktorzy byli na Cruftsie, to wy z Polski przyjezdzaliscie czy niektorzy z was tez w Anglii w ogole na stale mieszkaja? ;) Roznie, z psami w wiekszosci raczej wycieczka z Polski, ale, ze polonia w UK spora, to i wystawowce emigruja ;) I dorzuce sie z paroma fotkami, http://karjo1.fotosik.pl/ A wyniki ogolnie http://crufts.fossedata.co.uk/ Quote
Ewad Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 aż chciałoby się tam być:multi: a czy dało by się zrobić zestawienie tej polskiej 12-stki z wynikami?? Quote
blaira Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Witajcie, I my pojechalismy na Crufts powalczyc, chociaz glownie poprostu byc i popatrzec. W klasie Open mielismy dosc spora stawke bo az 35 psow z psami TOP UK, niestety nie dalo nam sie nic ugrac ale i tak jestesmy bardzo zadowoleni z wyjazdu ;) Gratulacje wszystkim! Wiem ze w ninibulach Sajko tez cos ugrala, ale nie chcialabym tu wypisywac blednych informacji:cool3: Co do samej wystawy, nie wiem jakie wy odniesliscie wrazenie, jednak ja napisze ze dla mnie to poprostu wieksza wystawa ja zadnego takiego prestizu nie czulam :evil_lol: Ale millo bylo byc na tkiej wystawie i popatrzec sobie na przedstawicieli rasy w ojczystym kraju ;) pozdr. Quote
Gazuś Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 My też już wróciliśmy z Anglii :) Wspaniale było! Quote
*Weronika* Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Ja nie wrocilam z Anglii, bo ja tutaj mieszkam w Birmingham juz od jakiegos czasu, hehe ;) Goldenka, Ola byla na finalach, ale odpadla przy tej 8-mce, z ktorego sedzia wybral zwyciezcow ;) Quote
Sajko Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 No i my wróciliśmy:p ja z dwoma mini bullami (choć nie wiem, czy do polskich psów policzyli mojego grubego, bo on z urodzenia Angol i jest zgłaszany na angielski numer rejestracyjny i nie ma ATC;)). Suka niestety bez miejsca w klasie open, a pies również w open zajął 4te miejsce:multi: ja jestem mega zadowolona, bo przecież Anglia to ojczyzna mini bulli:cool3: Mi się mega podobało, wystawa ogromna, zorganizowana, itp itd. Tylko na koniec nas nie chcieli wypuścić z hal, bo nie mogłam nigdzie znaleźć mojego 'removal pass':cool1: Koszty- duuuuuże.... za to na granicy zupełnie bez problemu po spełnieniu wszystkich formalności (jechaliśmy eurotunnelem z calais do folkstone). I jeszcze chciałam dodać, że była w szoku, bo ceny gadżetów, klatek itp. poprównywalne a często i niższe niż w Polsce (kupiłam klatkę z tkaniny z rurkami takimi mocnymi za 25 funtów, rozmiar z tych większych, nazywała się chyba 30 cali)... Quote
*Weronika* Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Czytalam gdzies, ze w sumie bylo 12 polskich psow... czyzby wszystkie byly dogomaniakowe? ;) ;D Quote
Recommended Posts