TANANA Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 to sie chwalimy :multi: pierwsze polskie malamuty troszke poszalaly :laugh2_2: Tanana YUPIK UNKAS -II / 11 klasa open oraz jego synek MANOOK Matanuska -III /12 klasa limited oczywiscie jestem baaaardzo szczesliwa, fotki niebawem Quote
piotrjan Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Edyta gratki !!! :multi::loveu::multi::loveu::multi: Quote
simbik Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Agatka']Witajcie jeszcze z ANglii ! pragniemy sie pochwalić, że w tym roku pojechalismy na CRUFT'S aby nie tylko pooglądac, ale i wystawić. I tak pierwszy z Polski Sznaucer MIniaturowy HERUNUMEN LORD FROM Dolina Rivendell FCI - mojej hodowli i w moich rękach wybiegał sobie w stawce 16 zgłoszonych psów 3 lokate w Yearling Class :) Myślę, że to spore osiagniecie jak na 18-to miesięcznego psiaka Czekamy na dalsze relacje, bo z tego co wiem było 12 psiaków z Polski :) [quote name='TANANA']to sie chwalimy :multi: pierwsze polskie malamuty troszke poszalaly :laugh2_2: Tanana YUPIK UNKAS -II / 11 klasa open oraz jego synek MANOOK Matanuska -III /12 klasa limited oczywiscie jestem baaaardzo szczesliwa, fotki niebawem [SIZE="5"]Gratulacje :klacz::klacz::klacz: Quote
galadria Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='TANANA']to sie chwalimy :multi: pierwsze polskie malamuty troszke poszalaly :laugh2_2: Tanana YUPIK UNKAS -II / 11 klasa open oraz jego synek MANOOK Matanuska -III /12 klasa limited oczywiscie jestem baaaardzo szczesliwa, fotki niebawem :terazpol: Gratulacje Edytko !!! :laola: Quote
dorota-ta-dorota Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 :crazyeye:Gratulacje super wyniki:crazyeye: Ja tez marzę aby tam sie wybrać z moim piesem.....:cool3: Moze za rok;) Baaardzo bym chciała....... A moze mi ktos przyblizyc temat kosztw z tym zwiazanych , tj.dla jednej osoby z psem..... :lol:Pozdrawiam Dorota:lol: Quote
dahme Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 ja bylam rowniez. ale niestety tylko jako "oglądacz - podglądacz" ale dla zainteresowanych mam troche fotek dogow niemieckich :D tu moj faworyt (ten zółty): a teraz najpiekniejszy z pieskow wedlug sedziny: Quote
jo-jo Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Retyyy dożysko z Węgier :crazyeye: Znasz może wyniki? Aaa i jakby ktoś miał chwilkę to poproszę o stawkę dogów niemieckich :modla: Quote
Kamila Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Dzieki za fotki Dahme :lol: Jakie ogolne wrazenie po wystawie?tzn jak ci sie dogi podobaly? Quote
dahme Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 hej kamila. niestety ogolne wrazenia z dogow sa malo pozytywne. maja zupelnie inne glowy i kufy takie dlugie, do tego krotkie fafle. no nie w moim typie niestety. suki - nic ciekawego, a z pieskow to wlasnie ten ktorego wkleilam jako faworyt: PRINS le nichoir. i moze jeszcze jeden ladne lub dwa i tyle. Quote
dahme Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 jesden z ladniejszych: (hodowla Garsak - chyba) a ten z: jaydania great danes a tu inne: Quote
Kamila Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ten mi sie tez podoba A jakies czarnuszki ufocilas? :lol: Quote
samojed Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Serdeczne gratulacje dla wszystkich polskich reprezentantow!!! My takze odwiedzielismy w tym roku Crufts. Moj mlodziutki samoyed, Apollo's Moonbeam Shadow of Severnaya-Sam, czyli BEAM, zdobyl pierwsze miejsce w klasie yearling. :D:D:D Bardzo sie cieszymy! :D Quote
McDzik Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 GTAULACJE DLA POLAKOW !!! :) A BOB spaniela tybetanskiego piekny ... Quote
McDzik Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 samojed napisał(a):Serdeczne gratulacje dla wszystkich polskich reprezentantow!!! My takze odwiedzielismy w tym roku Crufts. Moj mlodziutki samoyed, Apollo's Moonbeam Shadow of Severnaya-Sam, czyli BEAM, zdobyl pierwsze miejsce w klasie yearling. :D:D:D Bardzo sie cieszymy! :D Co to jest klasa yearling ? :) A to prawda, że mając szczeniaka nie można dostać nominacji, jesli nie jets on zarejestrowany w Anglii? Quote
marymek Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Mogłabym jakąś życzliwą duszkę poprosić o stawkę bernardynów? :modla: Quote
dahme Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 jo-jo - jesli chodzi o wyniki to troche przegapilam ... noi katalog kupilam przy wyjsciu dopiero. wiec trudno mi powiedziec kto co zdobyl dokladnie. a poza tym troche glupio sie przyznac ale nie kumam tego oceniania, nie stawiaja zadnych numerow, bob-ów itd przed psem tylko daja kolorowe przypinmki a ja niestety nie wiem co jaki kolor oznacza ... :( czy ktos moze mi to przyblizyc - proszę :) Quote
Guest Reyes Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='TANANA']to sie chwalimy :multi: pierwsze polskie malamuty troszke poszalaly :laugh2_2: Tanana YUPIK UNKAS -II / 11 klasa open oraz jego synek MANOOK Matanuska -III /12 klasa limited oczywiscie jestem baaaardzo szczesliwa, fotki niebawem My takze odwiedzielismy w tym roku Crufts. Moj mlodziutki samoyed, Apollo's Moonbeam Shadow of Severnaya-Sam, czyli BEAM, zdobyl pierwsze miejsce w klasie yearling. :-D:-D:-D Bardzo sie cieszymy! Gratulujemy !!! Polska pokazuje klasę! Czy ktoś zna wyniki JH? Quote
bajadera Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ja się pochwalę, że suczka z mojej hodowli Elanor Sirion w rękack austriackiego hodowcy wygrała klasę otwartą w skye terrierach. Quote
Aga & Amber Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 CH JAFRAK PHILIPPE OLIVIER GIANT SCHNAUZER Dog Owner: MR & MRS K CULLEN i Reserve CH VANDREEM IMPERIAL HERMIONI BY BEREZNIKI JW SHCM SAMOYED Bitch Owner: MRS L S BOBROWSKI Quote
Recommended Posts