Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sirion']Flaszka, ja Ci yorków nie pofotografuję, bo będe tylko w sobote na terrierach. A york jest w UK w grupie "companion" z ozdóbkami i idzie w niedzielę.

faktycznie... juz mi sie mieszaja te podziały grup:);)

• 3 weeks later...
  • Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gazuś napisał(a):
Kamila, jeśli trafiły Ci się jakieś goldeny ;-)

Dzis nie bylo goldkow :oops: Bynajmniej nie zauwazylam,mam za to mnostwo dogow,mastifow neapolitanskich,troche borderow i potem nie wiem co bo cykalam jak lecialo...:cool1:

Posted

[quote name='Gosia&Aston']Potwierdzam opinie Kamili, ze wystawa byla super, bo bylysmy na niej razem:)
szkoda tylko, ze widzialysmy psy z jednego dnia, a nie z calosci. ale to i tak zawsze cos:)

Dlatego za rok jade na 4 dni :eviltong:
Wstawiam ostatnia porcje fotek i lece cos jesc :cool1:

Gosia-wstaw tez swoje fotki jakies :lol:

Posted

Kurcze ale Wam fajnie-prawdziwi "psiarze" :eviltong:jeśli moge tak napisać- ja siedze tu nie tak daleko Birmingham i nie pojechałam....psiura tez nie zabrałam bo kwarantanna.. Ale morze ktoś ma zdjęcia z ringu Syberian Husky??

Posted

Billa napisał(a):
Kurcze ale Wam fajnie-prawdziwi "psiarze" :eviltong:jeśli moge tak napisać- ja siedze tu nie tak daleko Birmingham i nie pojechałam....psiura tez nie zabrałam bo kwarantanna.. Ale morze ktoś ma zdjęcia z ringu Syberian Husky??

Ja mam chyba tylko 1 :roll:
Ale to juz nie dzis :shake:
Czemu nie pojechalas skoro masz tak blisko?

Posted

kamila-dog napisał(a):

o matko! Jakie fafluńcie!! Zgadzam się z Wami, nie ma to jak dogi polskie (ja jeszcze dodatkowo gustuje w czeskich psach). Dla mnie im większa głowa, fafluńcie i im więcej zmarszek do pomiziania, tym dog śliczniejszy :loveu::loveu:

Posted

malwka napisał(a):
o matko! Jakie fafluńcie!! Zgadzam się z Wami, nie ma to jak dogi polskie (ja jeszcze dodatkowo gustuje w czeskich psach). Dla mnie im większa głowa, fafluńcie i im więcej zmarszek do pomiziania, tym dog śliczniejszy :loveu::loveu:

No to poczekaj az wkleje mastify :cool3:

Posted

Mieszkam w Hemel Hampstead, i tak małe dziecko a mąż w pracy dziś, wiec powiedział ze chyba zwariowałm jak chce jechać tak daleko i tyle płacić za bilety + wstęp aby tylko zobaczyć psiury....:roll:no i co mołam zrobić poszłąm po rozum do głowy i stwierdziłam no cóż...trudno

Posted

Billa napisał(a):
Mieszkam w Hemel Hampstead, i tak małe dziecko a mąż w pracy dziś, wiec powiedział ze chyba zwariowałm jak chce jechać tak daleko i tyle płacić za bilety + wstęp aby tylko zobaczyć psiury....:roll:no i co mołam zrobić poszłąm po rozum do głowy i stwierdziłam no cóż...trudno

Ale cruft jest tez przeciez w sobote i niedziele....No ale tak to juz jest z tymi facetami czasem :roll:

Posted

Billa napisał(a):
no wiem a ja chciałam dziś bo był Working group :)

No wlasnie :cool3:

malwka napisał(a):
hihi, czekam z niecierpliwością :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:

Beda ale nie dzis bo najpierw wklejam dozie,a dozi mam duzo :evil_lol:

Posted

Gazuś napisał(a):
Kamila, jeśli trafiły Ci się jakieś goldeny ;-)

Goldeny byly w czwartek :D Chmielewska bankowo wstawi na goldenfoto ;-)

Tez bylam, podroz wykrecona - bylo smiesznie ;-) Fajna atmosfera, duzoooo flatow, znajmych itd :-)

Posted

Billa napisał(a):

ja mam pare zdjec V grupy, ale wkleje je dopiero w poniedzialek, jak wroce do domu:)

Posted

PANGEA napisał(a):
Kamila :)
A trafilas gdzies na moje Petity, one tez w "pracujacych"

PS
A mam namiary na weta ale on teraz sie do Liverpolu przeprowadza niestety.

Jejciu,ktore petity? :oops: Ja ogolnie nie zrobilam duzo fotek bo latalam po wystawie jak glupia,ktos nam ze tak powiem skrocil pobyt na niej...Nie zrobilam wiec zdjec wszystkim rasom,nie zrobilam tyle zakupow ile chcialam i wogole :shake: