Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szukam dobrej duszy ktora pomoze załatwic bilety na wystawe i nocleg

Bilety mozna kupic przez internet, a noclegi zalatwia preznie dzialajace Birmingham Convention Bureau:

The Birmingham Convention Bureau offers a free hotel booking service with allocations of bedrooms being held specifically for Crufts visitors and exhibitors.

Telephone: 0121 202 5005
Fax: 0121 202 5123
e-mail: bcb.accommodation@marketingbirmingham.com

Ja niestety w tym roku nie lece na Crufta :( Ale moze odwiedze inna angielska wystawe :cool3:

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdyby jednak ktoś pokusiłby się o organizację wyjazdu drogą lądową to bardzo prosimy o kontakt!!! A moze jest ktoś kto jest na tyle dobrym kierowcą ,ze pokusiłby sie o wynajęcie busa...myśle ,że "komplet" się nazbiera!!!

Posted

Kilka lat temu ktoś z kręgów zbliżonych do ZK organizował wyjazdy na Crufta (zwiedzanie, bo jeszcze wtedy możliwości wjazdu z psem nie było). Był to cały duży bus wycieczkowy. Moja znajoma tak kiedyś była. Ale teraz to chyba wolnoamerykanka jest.

Posted

Martyna napisał(a):
A na miejscu biletow nie mozna kupic czy lepiej przez net?

Ja tez bym byla zainteresowana informacjami o busikach :-) Fajniej by bylo jechac z psem :D

Bo macie wstęp, prawda? :lol:

Posted

Gazuś napisał(a):
Bo macie wstęp, prawda? :lol:

Mamy i badania, i 2 nominacje (w tym jedna od ang hodowczyni flatow ;-), i w sumie juz teraz nawet checi ;-) ale gorzej z kasa, choc da sie pokombinowac, a najgorszy problem to transport :-)

BabyCakes napisał(a):
Pewnie mozna, ale podejrzewam, ze sa kolejki. Wedlug mnie wygodniej przez internet. Bilety przysylaja do domu :cool3:

DZIEKI! :D

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

w tym roku jeszcze nie... ale za rok mam juz pewne plany chociaz wypad na Westminstera tez jest opcją:) W tym roku mialam jechac bo chcialam kolezanke odwiedzic przy okazji, ale plany sie pokrzyzowaly.

To natrzaskajcie tam slicznych zdjątek:))
Sirion jak bedziesz na terrierach to prosze zrob mi jakies zdjęcia Yorków jak bedziesz tylko mogła,bo ciekawa jestem co sie tam pokaze:)) Ale Skye tez bardzo chetnie zobacze, zawsze mi sie marzył boski Skye.

Posted

Czy ktoś może mógłby polecić tanie adresy noclegowe w Birmingham i Londynie. Też się wybieramy na Crufts, sunia z mojej hodowli będzie brała udział w wystawie :lol:, ale mamy problemy ze znalezieniem noclegu.
Pozdrawiam Martyna - amatorska hodowla charta rosyjskiego
www.ambicja.friko.pl

Posted

Czy ktos wybiera sie na Crufts'a samochodem i mialby miejsce dla mlodej suczki PON? Znajoma kupila suczke, i na Cruufts jest jzu gotowa do odbioru, szuka wiec dla niej transportu. Znajoma zwroci czesc kosztow podrozy!

Ja sie wybieram, ale lece samolotem..

Posted

[quote name='flashka-g']Sirion jak bedziesz na terrierach to prosze zrob mi jakies zdjęcia Yorków jak bedziesz tylko mogła,bo ciekawa jestem co sie tam pokaze:)) Ale Skye tez bardzo chetnie zobacze, zawsze mi sie marzył boski Skye.
To pomyśl Flaszka o realizacji marzenia !
Ja to Cię pamietam z wystaw. Dużo kiedyś startowałaś w JH i handlowałaś psy dla Sasquehanny, prawda ?

Posted

[quote name='sirion']To pomyśl Flaszka o realizacji marzenia !
Ja to Cię pamietam z wystaw. Dużo kiedyś startowałaś w JH i handlowałaś psy dla Sasquehanny, prawda ?

Tak wystawiałam i jak tylko moge na wystawie to dalej pomagam pani Małgosi. ;) Ale wystawiam takze wszystkie psy, osób ktore potrzebuja pomocy, badz wynajmuja mnie na handling. Ostatnio takze psy zagraniczne z Hiszpanii,Czech,Holandii...itd:) Musze Cie Sirion poznac Cie gdzies na wystawie.. i bardzo chetnie Twoje psiaczki:cool3:
A marzenie jak tylko kieszen pozwoli to jak najszybciej chce spełnic.. poki co koszt studiowania mnie wykancza materialnie.

No a odkad skonczylam 18 lat to juz od paru lat nie startuje w JH.... szkoda tylko ze nie ma Senior Handling w Polsce, a gdzie jade teraz do Czech to sie z ta konkurencja nie spotykam.. a jak jeszcze w JH startowalam to zawsze byla...szkoda:(

Posted

[quote name='sirion']Flaszka, Senior handling to widziałam w Belgii i Finlandii. Szczególnie w Belgii to poważnie traktują.

To jak bede miała tylko transport to na pewno sie wybiore:razz: nawet jakies tam plany w tym roku sa co do Belgii:D dzieki za cynk:razz: ;)