elcia2001 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 witam. szukam małej suni - szczeniaczka chihuahua z rodowodem. juz kilka hodowli znalazłam ale moze ktos mi pomoze w wyborze naprawde dobrej hodowli. interesuje mnie suczka wystawowa, kwota nie wiecej niz ok 2,5 tys, suczka bedzie wystawowa i tylko tyle, nie bedzie hodowlana. jak ma wygladac to sama nie wiem, musi miec to cos :) nie spieszy mi sie z zakupem, moge poczekac byle by znalezc odpowiedniego szczeniaczka. pozdrawiam Quote
Casablanca Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Na pomorzu jest hodowla Eminentia Canis, sama mam z tej hodowli suczkę ;) Ich stronka internetowa- www.eminentiacanis.com Quote
elcia2001 Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 u tych Panstwa byłam juz, maja sliczna sunie długowłosa i tak w sumie to jestem nia bardzo zainteresowana ale wiadomo ze chce sie dokładnie rozejrzec. wiem tez o dobrej hodowli koński raj ale tam akurat nie ma sun takich w moim typie. owszem sa ładne ale jednak to nie te ktore bym chciała. trudno mi jest opisac jak ma wygladac sunia. poprostu musi miec to cos :) Quote
Casablanca Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 A sunia na wystawy? Czy do hodowli? Biały Oleander jest chyba na pomorzu? Quote
elcia2001 Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 sunia przede wszystkom do kochania a nastepnie na wystawy. hodowla - nie poniewaz ja wiem ze nie nadaje sie do tego:) Quote
Casablanca Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 elcia2001 napisał(a):sunia przede wszystkom do kochania a nastepnie na wystawy. hodowla - nie poniewaz ja wiem ze nie nadaje sie do tego:) Jeśli ci się nie spieszy, to w najbliższym czasie (napóźniej jesień 2012) ja wraz z mamą zakładamy hodowlę :) na pomorzu Quote
Vesper Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 W Trójmieście jest hodowla "Caletto" p.Wilczka- psy naprawdę na bardzo wysokim poziomie, bazujące na "materiale" amerykańskim. Bardzo ładne. W Szczecinie- "Z Wyspy Uznam"- znajdziesz w Google'u. I Chyba jeszcze jest hodowla Biały Oleander- nie jestem pewna gdzie. Życzę powodzenia :). Spis hodowli chihuahua jest tu na forum- wystarczy poszukać ;). Quote
elcia2001 Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 hej. juz mam zarezerwowana sunie z gdyni z hodowli EMINENTIA CANIS. sunia jest sliczna, własciciele bardzo mili wiec mysle ze dobrze trafiłam. co do spisu hodowli to ja je widziałam:) tylko ze sa "hodowle" i naprawde prawdziwe hodowle. zalezało mi nie tylko na pieknym szczeniaczku, zdrowym itd ale rowniez na tym ze własciciele hodoli beda otwarci i na poczatku pomoga mi w tym jak i co sie robi z psiakiem na wystawy ponewaz jestem laikiem a ponadto zalezało mi na dobrym kontakcie. A Ci Panstwo sa naprawde super bo na kazde moje zapytanie odpowiadaja, dostałam bardzo duzo zdjec suni nawet jak jeszcze nie byłam zdecydowania, w domu przyjeli mnie bardzo miło i duzo opowiadali o pieskach. Quote
Vesper Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Cieszę się :). Casablanca z forum ma sunię- śliczną Biancę- właśnie z tej hodowli :). Quote
Casablanca Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Hodowla Caletto jest w Olsztynie, jeśli się nie mylę ;) Czekam na założenie galerii, kolejnej małej "przedstawicielki" Eminenti :) PS.Blanka, nie Bianca ;) Wszyscy tak na nią mówią :D Quote
Ewanka Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Czy widziałyście TO ? :( http://www.doadopcji.pl/ogloszenie/68142/Zamienie-pieska-/ Quote
Casablanca Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Ewanka']Czy widziałyście TO ? :( http://www.doadopcji.pl/ogloszenie/68142/Zamienie-pieska-/ Ludzie to debile... :( Quote
Litterka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='Ewanka']Czy widziałyście TO ? :( http://www.doadopcji.pl/ogloszenie/68142/Zamienie-pieska-/ Niech sobie mózg zamieni na działający... Quote
Recommended Posts